IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от dim11 Разгледай мнение
    Единия лот затварям +3 пипса
    Чакам пробивче за нулев стоп на другите 2
    Стопа вече на нула Страх лозе пази!
    Да видим може ли с малък риск големи печалби.
    (едва ли пазара ще даде, ама аз да си пробвам)

Коментар

Бах мама му направо го подкарах надолу с тея 3 лота
      Единия лот затварям +3 пипса
      Чакам пробивче за нулев стоп на другите 2

Коментар

Дълги , къси се тая.
        Тука палсирам 3 лота къси със стоп 36 пипса
        Комар батка 50-50.
        Чакам легендарното 1.333333
        Бах мама му направо го подкарах надолу с тея 3 лота

Коментар

• Първоначално изпратено от bvg Разгледай мнение
          технически е за дълги, фундамента е за днес за много къси.

Може да стане изненада и да не проментя лихвата днес, което би изтреляло 170 пипса в посока север eur/$

Но досега не си спомням да е имало обещаня да се промени лихвата и да не е променяна. Някой от по старите трейнъри помни ли подобен случай?

Дълги , къси се тая.
          Тука палсирам 3 лота къси със стоп 36 пипса
          Комар батка 50-50.
          Чакам легендарното 1.333333

Коментар

• Първоначално изпратено от doxxod Разгледай мнение
            не бойте се момчета , пазара е за дълги и ще бъде за дълги

технически е за дълги, фундамента е за днес за много къси.

Може да стане изненада и да не проментя лихвата днес, което би изтреляло 170 пипса в посока север eur/$

Но досега не си спомням да е имало обещаня да се промени лихвата и да не е променяна. Някой от по старите трейнъри помни ли подобен случай?

Коментар

• Първоначално изпратено от Novakat Разгледай мнение
              Егати денят, не стига че ми е много кофти вече цяла седмица, ами курса на пук на мен върви.
              Нито на горе проби, нито надолу, а още по-лошото е че имам един елеменарен експерт, който на пук на мен си отваряше днеска, затваряше и пак отваряше и ми "показа" че днеска просто не съм в кондция и все не ми стискаше да отворя.
              Ама аз гледам календара за седмицата, една камара индикатори, броенета, линии и прочие анализи, а експерта не .....
              Успех утре и умната
              Не се коси. И аз така много се дразних на себе си, че изпускам моменти. Ама като няколко пъти влязох така смело и понатрупах загуби, вече гледам да съм внимателен. По-малко, но на по-сигурно. Пазарът си е достатъчно динамичен, за да имаш игра през ден-два.

Коментар

• не бойте се момчета , пазара е за дълги и ще бъде за дълги

Коментар

• само аз ли съм къс на еврака бре.к`ви дълги к`ви 5 лв

Коментар

• не знам за двойно дъно но на M15 сега по осцилаторите дава доста добъл сигнал за дълги а и също на H4 е в долната част на рейнджа така че аще една причина за дълги
                    http://dimitarmilov.blogspot.com/

Коментар

• Първоначално изпратено от kotara22 Разгледай мнение
                      ТАТО .,,вобще наясно лиси какво в двойно дъно, имаме потапяме за 36.60 едва след пробив на 36.53 имаме дълги за зона 38 ...но сега се гмуркаме от 36.53.
                      И аз мисля,че няма двойно дъно,а иначе утре точно когато излиза новината може да се вдигне за секунда до 1.37 и след това надолу.....,към 1.35.....
                      „Няма значение, колко пари правиш на пазарите, важното е да успееш да ги запазиш”
                      Джеси Ливърмор

Коментар

• Егати денят, не стига че ми е много кофти вече цяла седмица, ами курса на пук на мен върви.
                        Нито на горе проби, нито надолу, а още по-лошото е че имам един елеменарен експерт, който на пук на мен си отваряше днеска, затваряше и пак отваряше и ми "показа" че днеска просто не съм в кондция и все не ми стискаше да отворя.
                        Ама аз гледам календара за седмицата, една камара индикатори, броенета, линии и прочие анализи, а експерта не .....
                        Успех утре и умната

Коментар

• ТАТО .,,вобще наясно лиси какво в двойно дъно, имаме потапяме за 36.60 едва след пробив на 36.53 имаме дълги за зона 38 ...но сега се гмуркаме от 36.53.
                          Животът е огледало.....усмихвай се

Коментар

• Първоначално изпратено от deresel Разгледай мнение
                            Както изглежда, ще натиснат Драги утре и ще не ще, ще намали лихвите с едни 10 пункта. Струва ми се неизбежно.
                            Дали?? Ма надали!! До утре има доста време. Макар че този рейвдж хич не ме грее.

Коментар

• Първоначално изпратено от Savana Разгледай мнение
                              Хаирлия да е!

ТАТО, защо даде курбан предната позиция, която беше подобна?
                              Щото нямаше надежден сигнал че трендо се е обърнал , а сега имаме на еврака/$ и на $/швейк двойни дънце/връхче
                              Last edited by ТАТО; 04.06.2014, 16:54.
                              Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате

Коментар

• Първоначално изпратено от deresel Разгледай мнение
                                Както изглежда, ще натиснат Драги утре и ще не ще, ще намали лихвите с едни 10 пункта. Струва ми се неизбежно.
                                Ами той цял месец го говори, сега ако не го направи ще означава, че не го вълнуват пазарите и доста хора ще му се разсърдят за тези сувалки.

Коментар

Working...
                                X