Космонавти след 5 минути на дейли ке имаме класическо бичо поглъщане ...айде да ви е честито -гаранция -отиваме до 3747 50Фибо%
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Savana Разгледай мнениеТАТО съм го признал на Василевса на евро/долар - ама Вуйчи за теб се бях притеснил.
На 1.3710 ще имате проблем, ако там пробие отиваме към 1.3880
Успех!
П.П. ТАТО ще го бием с точилката, защото подари онази позиция на Пазаро.
Ама, ръка която дава - не осиромашява
http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%92%...B5%D0%B2%D1%81
Бравос Бравос ТАТОвото ..златна ти уста Форексу затуй е интересен ...дал - взел взел - далLast edited by ТАТО; 06.06.2014, 00:27.Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате
Коментар
-
Първоначално изпратено от ВУЙЧО Разгледай мнениеКрасота ! Да видим ще продължи ли да добавя нагоре
На 1.3710 ще имате проблем, ако там пробие отиваме към 1.3880
Успех!
П.П. ТАТО ще го бием с точилката, защото подари онази позиция на Пазаро.
Ама, ръка която дава - не осиромашява
Коментар
-
Първоначално изпратено от milov_1991 Разгледай мнениеда трябва да те почерпим и аз съм доста доволен от днешният ден за сега едно мерси от мен
знам че мерси не се яде в днешно време но ще се радвам някои ден да те черпяТова което аз построих , вие не може даже да го боядисате
Коментар
-
Новината за намаляването на лихвите беше отдавна изконсумирана ............но въпреки това неочаквана Голямо шоу падна днес
наистина много хубав постер ... за целта евала ТАТОвото
Last edited by ТАТО; 05.06.2014, 22:02.Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате
Коментар
-
Първоначално изпратено от ТАТО Разгледай мнениеТочно така ТАТОвото емоциите днеска ТАТО ги оставя на вас тез 150 пипа първо надоле и после нагоре ТАТО не го вълнуват ТАТО преди половин час излезе на печалба , но нема да затваря на мижава печалба а ке си чака таргето 3757
демек 1057 $ печалба
Донт фаргет
>>>03.06.2014, 19:52
ТАТО има веке 75000 Еврак/долар дълги от днес от 3616 стоп 3474 таргет 3757
Айде хаирлия да е>>>
ПП Привет от ТАТО на всички космонавти ...ракетата я палнахме ...нема да има нови дъна под 3502
ПП както казват АНАЛизаторите новината за свалянето на лихвите е отдавна изконсумирана демек само ракети ке има ....да не се броят тез 150 пипса днеска надоле ...под 200 пипса дневно -всичко е "шум"„Няма значение, колко пари правиш на пазарите, важното е да успееш да ги запазиш”
Джеси Ливърмор
Коментар
-
Първоначално изпратено от ТАТО Разгледай мнениемного триперлив и неубедителен му е гласа на Брадатий Козелос или само на ТАТО тъй му се струва ????
http://www.ustream.tv/federalreserve
Коментар
-
Добре ТАТО обаче то и сега е 36.16 значи и сега може дасе влезе дълаг с стоп дъно ... Само неразбрах защо пак търсим дъно когато можеше да изсчакаме и даго видим..., а дали ще отиде над 39.93 можем само дс гадаем щот едно потапяне с ново дъно отива към продължение на късите и то доста обедително.Животът е огледало.....усмихвай се
Коментар
-
Първоначално изпратено от Savana Разгледай мнениеТАТО има къса 80% от портфейл и се гъбарка с 20% да пуска да дълги.
демек 1057 $ печалба
Донт фаргет
>>>03.06.2014, 19:52
ТАТО има веке 75000 Еврак/долар дълги от днес от 3616 стоп 3474 таргет 3757
Айде хаирлия да е>>>
ПП Привет от ТАТО на всички космонавти ...ракетата я палнахме ...нема да има нови дъна под 3502
ПП както казват АНАЛизаторите новината за свалянето на лихвите е отдавна изконсумирана демек само ракети ке има ....да не се броят тез 150 пипса днеска надоле ...под 200 пипса дневно -всичко е "шум"Last edited by ТАТО; 05.06.2014, 19:32.Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате
Коментар
Коментар