Първоначално изпратено от driverf1
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Hris0 Hrist0v Разгледай мнениеНа мен този рейндж, който се получава от края на миналата седмица ми харесва и ми е доходоносен. Да си продължава така още. Днес според мен ще реагира на новините за БВП-то„Няма значение, колко пари правиш на пазарите, важното е да успееш да ги запазиш”
Джеси Ливърмор
Коментар
-
Първоначално изпратено от Stone_Kold Разгледай мнениетез 17 пипона дето ни делят от 3560 ще ги сваля цял ден и ще ми ходи по нервите..ако изобщо иде до 3560
Коментар
-
Първоначално изпратено от Stone_Kold Разгледай мнениетаз педерастия ще ни лази по нервите докъто се срути....лоши новини катери добри новини пак катери няма новини пак катери свалиха му лихвата пак нагоре
Коментар
-
таз педерастия ще ни лази по нервите докъто се срути....лоши новини катери добри новини пак катери няма новини пак катери свалиха му лихвата пак нагореLast edited by Stone_Kold; 25.06.2014, 01:40.Вся Власть Советам
Коментар
-
Първоначално изпратено от driverf1 Разгледай мнениеАз днес изкарах за тока..........,дано утре да е по-добре.....,евро/долара смятам,че е още за надолу.....
иначе чакам за надолу.....„Няма значение, колко пари правиш на пазарите, важното е да успееш да ги запазиш”
Джеси Ливърмор
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nikola_D Разгледай мнениеДнес ще го пишем дъждовни. Така и не съм влизал никаде. А тепърва, едва ли.„Няма значение, колко пари правиш на пазарите, важното е да успееш да ги запазиш”
Джеси Ливърмор
Коментар
-
Първоначално изпратено от ivandimitrov1024 Разгледай мнениеМерси , но на мен ми удари стопа
Успех на всички.....„Няма значение, колко пари правиш на пазарите, важното е да успееш да ги запазиш”
Джеси Ливърмор
Коментар
Коментар