IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• BAD

Първоначално изпратено от BAD Разгледай мнение
    Меркел,Вайдман и другите обикновенно ''искат'',това което иска бизнеса.

http://economix.bg/evropejski-firmi-...ponizhi-evroto

Ами ти защо не четеш внимателно?Френските фирми искат евтино евро. И не само френските, открай време е така. Войната между Меркел, Шойбле, Вайдман и пр. германци от една страна и бизнесът и политиците от останалата част на Европа от друга е продължителна и жестока. Първите искат скъпо евро и висок лихвен процент и толкова! Следя отблизо и внимателно тази война от много години. Ето един пасаж от линка, който даваш:

"Всеки явен опит за отслабване на еврото ще бъде париран от Германия. „Ние се нуждаем от стабилна валута и имаме такава. Еврото на 1.35 долара ни дава стабилна рамка за конкурентоспособност”, заявява високопоставен германски представител пред FT. Валутните манипулации не са път към конкурентоспособност, те са мека алтернатива на трудните обяснения пред електората”."
    Недвусмислено, нали? Всеки опит за сваляне на еврото е обречен рано или късно. Това е от твоята статия.
    Ето и още четива:

http://ureport.bg/24137/2014/07/22/p...angela-merkel/

http://clubz.bg/4463-marin_lo_pen_me..._da_vzirivi_es

http://www.investor.bg/novini/130/a/...evropa,172513/

В заключение: ако четеш само заглавията и се осланяш единствено на тях, винаги рискуваш да сбъркаш. До истината можеш да достигнеш едва след третото четене на който и да е текст и то при условие, че го разчепкаш на съставните му части.
    Поздрави!

Коментар

• Първоначално изпратено от Дон Карлос Разгледай мнение
      Напълно съм съгласен с тебе. Корекция беше низходящото движение в последно време. Сега двойката се опитва да възстанови възходящия тренд, започнал от 1.20+ точно преди 2 години.
      Освен това Меркел и Вайдман искат силно евро, а на тях е трудно да се противоречи.
      Поздрави!
      Меркел,Вайдман и другите обикновенно ''искат'',това което иска бизнеса.

http://economix.bg/evropejski-firmi-...ponizhi-evroto

Коментар

• Доне, ти на това от 1.20 до тук тренд ли му викаш! Е га ти цифуняка грозен

Сега четох тук в анализите на сайта, че народа масово скъсява еврото, като реални експозиции. А вече мисля, че тренда върви на там на където го подкара стадото,на там на където са спекулативните очаквания и за там, за където се пише и говори от анализаторите!
        Така че нагоре нещата не са ясни, докато надолу има бая мегдан!

Но това няма особенно значение за мен, аз цъкам по Н4 и в тая връзка назнам какво показва чисто технически, но чисто практически в момента стои с лек уклон надолу и е надвиснало като грозд на асма А ако ли не стопа ми съвсем близо 3432

Коментар

• n.o.r.c

Първоначално изпратено от n.o.r.c Разгледай мнение
          Добър ден на всички!ЕUR/USD нагоре 1,3454.В момента в който подмине целим 3477.

п.п:няма такова нещо като "корекция"/в случая/.Посоката е само една нагоре.

Напълно съм съгласен с тебе. Корекция беше низходящото движение в последно време. Сега двойката се опитва да възстанови възходящия тренд, започнал от 1.20+ точно преди 2 години.
          Освен това Меркел и Вайдман искат силно евро, а на тях е трудно да се противоречи.
          Поздрави!

Коментар

• Добър ден на всички!ЕUR/USD нагоре 1,3454.В момента в който подмине целим 3477.

п.п:няма такова нещо като "корекция"/в случая/.Посоката е само една нагоре.

Коментар

• Първоначално изпратено от rosen_at Разгледай мнение
              Новата седмица почна, а никакви ви няма!

Аз боднах три юнака за добро утро, пък да видим

Късо евро, дълга долар/йена и къс австралиец, дано да са ми на харабия за днес
              Здравей чисто технически гледайки h4 Е/$ не са изключени все още корекции до 1.3550

Коментар

• поръчки DINO

Привет спекуланти.

Аз съм къс в среброто от 20.667 и съм с надежди за 19.90

Държа едно късо AUD/NZD 1.07316 и все още ям бой.

Успешна търговия и много профит!!!

Коментар

• Новата седмица почна, а никакви ви няма!

Аз боднах три юнака за добро утро, пък да видим

Късо евро, дълга долар/йена и къс австралиец, дано да са ми на харабия за днес

Коментар

• Първоначално изпратено от Novakat Разгледай мнение
                    Чакащата къса от 1.3434 вече е задействана.
                    Сега чакам да видя как ще затвори пазара и да видя какво ще я правя(в смисъл да и сложа стопове и лимити за другата седмица)
                    Успех на всички
                    тая седмица добре ти се получи, ще идваме да ти искаме по някой лев на вересия

Коментар

Чакащата къса от 1.3434 вече е задействана.
                      Сега чакам да видя как ще затвори пазара и да видя какво ще я правя(в смисъл да и сложа стопове и лимити за другата седмица)
                      Успех на всички
                      Според мен ще отворим в понеделник с гап на юг.....
                      „Няма значение, колко пари правиш на пазарите, важното е да успееш да ги запазиш”
                      Джеси Ливърмор

Коментар

• Чакащата къса от 1.3434 вече е задействана.
                        Успех на всички

Коментар

• тандеме, кво ше правиш с тия дръвени писалки ?

Коментар

Толкова много новини, а малки движения при евро/долар, а индексите падат ли падат.
                            Да се чуди човек и да се мае
                            Изобщо не му се чудя, разбих поредния изпит, хванах си чукалата и съм на бира, офчарска салата и скара на дървени въглища във велинград

Коментар

• Толкова много новини, а малки движения при евро/долар, а индексите падат ли падат.
                              Да се чуди човек и да се мае

Коментар

• Първоначално изпратено от Georgi Разгледай мнение
                                Месеца приключвам на добър плюс!! Пожелавам същото на всички!!
                                И аз съм добре. Макар че можех и по-добре, но да не ставаме алчни!!

Коментар

Working...
                                X