IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• То мвого неща са редни, ама ако пазара се съобразяваше с нашите желания, отдавна да е фалирала системата.

Коментар

• Редно е малко корекция да направим. Вече ми писна да пускам фибоначита, и кви ли не измишльотини.
      http://georgipiskov.blogspot.com

Коментар

• Пак нещо като рейндж и аз още чакам нещо познато за да сложа чакаща поръчка
        Най-вероятно утре ще сложа нещо , но да видим.
        Успех на всички

Коментар

• Първоначално изпратено от Пенчев Разгледай мнение
          Да ме извините,ама ще го напиша сигурно за стотен път из разните ,,инвеститорски "форуми,щото все някакви ,,ханализатори" я дъвчат тази работа:

НА ФЕД НЕ МУ ПУКА ДАЛИ ДОЛАРЪТ Е 1 ЕВРО ИЛИ ПОЛОВИН ЕВРО!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Почетете малко,помислете,
          анализирайте и сетне се изцъквайте по темата.

Колега,ти направо затвори темата..........,ни отговор,ни дявол..........
          „Няма значение, колко пари правиш на пазарите, важното е да успееш да ги запазиш”
          Джеси Ливърмор

Коментар

• Да ме извините,ама ще го напиша сигурно за стотен път из разните ,,инвеститорски "форуми,щото все някакви ,,ханализатори" я дъвчат тази работа:

НА ФЕД НЕ МУ ПУКА ДАЛИ ДОЛАРЪТ Е 1 ЕВРО ИЛИ ПОЛОВИН ЕВРО!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Почетете малко,помислете,
            анализирайте и сетне се изцъквайте по темата.
            Фибо-мибо-грънци....

Коментар

• Първоначално изпратено от milov_1991 Разгледай мнение
              Другата седмица трябва доста да внимаваме с този паунда
              Мненията за или против според предварителните проучвания са изравнени, тъй че ме съмнява да отваря с гап и до деня на референдума си мисля че ще е доста спокойно при паунда.
              http://tsvetantsvetkov1.blogspot.com/

Коментар

• В подкрепа на долното, днес се сетих, че бях прочел мнение /някъде наблизо беше/, в което някой споделяше, че на 5-минутна графика БИЛ ВИДЯЛ двоен връх... Та той, същият твърдеше, че някъде, следващата седмица щели да се случат произтичащите от двойния връх събития...

Те за това ми беше думата - всеки е прав за себе си, но околните трябва да знаят тайминга, върху който някой разсъждава... и да му "кроят шапката", както те си знаят...

Коментар

• Първоначално изпратено от ivaceda Разгледай мнение
                  Според мен паундът ще направим корекция за да набере сила за нов спад. Но ще видим какво ще ни донесе новата седмица.
                  Ивче, като прочета подобно мнение, почвам да гадая, аджеба - на каква графика търгува човекът, написал мнението...

Остава да се появи човечето от "Минута е много" и да почне да ме контрира с: "Гадаеш! Гадаеш!"

Та, гадаейки - стигнах до заключението, че търгуваш на месечна графика... Да де, ама това не се вързва с честотата на постовете ти..., но последното е лично мнение, защото...

...ако търгуваше на дневна графика - именно движението надолу /при поскъпващ долар/ - е корекцията на основното движение..., което пък означава, че - търгувайки на дневна - човек, вземайки решението си - би трябвало да не го промени в продължение на /поне/ няколко седмици...

Абе - общо взето - търгуваме си както смятаме за правилно: важно е да сме на + ....

Коментар

• Първоначално изпратено от ATILA Разгледай мнение
                    Teя са цифрите на Голдман Скас, Банк ъф Америка и прочее...

Мисълта ми е, че са манипулативни. Целта е да се издои стадото...
                    е то е ясно, че ако си заел дадена позиция почваш да крякаш и да се опиташ да убедиш колкото се може повече хора да те последват.

Коментар

• Първоначално изпратено от ТАТО Разгледай мнение
                      Временно ,Временно ..... колко да е Временно до паритета ке оди - туй за който все още не е разбрал
                      тато стига с тоя паритет, американците много солен ке им дойде

Коментар

• Първоначално изпратено от Novakat Разгледай мнение
                        Като гледам как затваря пазара, ще съм з анагоре другата седмица.
                        Просо тоще не знам какви да са нивата от които да сложа чакащите позиции.
                        Предполагам, че в понедленик ще пиша повече какво и къде съм сложил .
                        Успех на всички
                        Според мен паундът ще направим корекция за да набере сила за нов спад. Но ще видим какво ще ни донесе новата седмица.
                        http://forex-trade-orb.blogspot.com/

Коментар

• Другата седмица трябва доста да внимаваме с този паунда
                          http://dimitarmilov.blogspot.com/

Коментар

• Като гледам как затваря пазара, ще съм з анагоре другата седмица.
                            Просо тоще не знам какви да са нивата от които да сложа чакащите позиции.
                            Предполагам, че в понедленик ще пиша повече какво и къде съм сложил .
                            Успех на всички

Коментар

Teя са цифрите на Голдман Скас, Банк ъф Америка и прочее...

Мисълта ми е, че са манипулативни. Целта е да се издои стадото...

Така по става, то прогнози, които ей така си витаят в нета подразбиране са грешни
                              http://trader-idimitrov.blogspot.com

Коментар

Само как подготвят рязкото обръщане...

Паудът щял да пада с 10% до 1.46..
                                Еврото - до 1.18,
                                йената до 110
                                златото - под 1100...

И изведнъж.... точно обратното!

Мисля си, че посоката е ясна.... само таймингът е труден...

Ако евро/долара отиде на 1.18.....,долар/йена ще прескочи 125.....
                                „Няма значение, колко пари правиш на пазарите, важното е да успееш да ги запазиш”
                                Джеси Ливърмор

Коментар

Working...
                                X