То мвого неща са редни, ама ако пазара се съобразяваше с нашите желания, отдавна да е фалирала системата.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Пенчев Разгледай мнениеДа ме извините,ама ще го напиша сигурно за стотен път из разните ,,инвеститорски "форуми,щото все някакви ,,ханализатори" я дъвчат тази работа:
НА ФЕД НЕ МУ ПУКА ДАЛИ ДОЛАРЪТ Е 1 ЕВРО ИЛИ ПОЛОВИН ЕВРО!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Почетете малко,помислете,
анализирайте и сетне се изцъквайте по темата.
Колега,ти направо затвори темата..........,ни отговор,ни дявол..........„Няма значение, колко пари правиш на пазарите, важното е да успееш да ги запазиш”
Джеси Ливърмор
Коментар
-
Да ме извините,ама ще го напиша сигурно за стотен път из разните ,,инвеститорски "форуми,щото все някакви ,,ханализатори" я дъвчат тази работа:
НА ФЕД НЕ МУ ПУКА ДАЛИ ДОЛАРЪТ Е 1 ЕВРО ИЛИ ПОЛОВИН ЕВРО!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Почетете малко,помислете,
анализирайте и сетне се изцъквайте по темата.Фибо-мибо-грънци....
Коментар
-
Първоначално изпратено от milov_1991 Разгледай мнениеДругата седмица трябва доста да внимаваме с този паундаhttp://tsvetantsvetkov1.blogspot.com/
Коментар
-
В подкрепа на долното, днес се сетих, че бях прочел мнение /някъде наблизо беше/, в което някой споделяше, че на 5-минутна графика БИЛ ВИДЯЛ двоен връх... Та той, същият твърдеше, че някъде, следващата седмица щели да се случат произтичащите от двойния връх събития...
Те за това ми беше думата - всеки е прав за себе си, но околните трябва да знаят тайминга, върху който някой разсъждава... и да му "кроят шапката", както те си знаят...
Коментар
-
Първоначално изпратено от ivaceda Разгледай мнениеСпоред мен паундът ще направим корекция за да набере сила за нов спад. Но ще видим какво ще ни донесе новата седмица.
Остава да се появи човечето от "Минута е много" и да почне да ме контрира с: "Гадаеш! Гадаеш!"
Та, гадаейки - стигнах до заключението, че търгуваш на месечна графика... Да де, ама това не се вързва с честотата на постовете ти..., но последното е лично мнение, защото...
...ако търгуваше на дневна графика - именно движението надолу /при поскъпващ долар/ - е корекцията на основното движение..., което пък означава, че - търгувайки на дневна - човек, вземайки решението си - би трябвало да не го промени в продължение на /поне/ няколко седмици...
Абе - общо взето - търгуваме си както смятаме за правилно: важно е да сме на + ....
Коментар
-
Първоначално изпратено от ATILA Разгледай мнениеTeя са цифрите на Голдман Скас, Банк ъф Америка и прочее...
Мисълта ми е, че са манипулативни. Целта е да се издои стадото...
Коментар
-
Първоначално изпратено от ТАТО Разгледай мнениеВременно ,Временно ..... колко да е Временно до паритета ке оди - туй за който все още не е разбрал
Коментар
-
Първоначално изпратено от Novakat Разгледай мнениеКато гледам как затваря пазара, ще съм з анагоре другата седмица.
Просо тоще не знам какви да са нивата от които да сложа чакащите позиции.
Предполагам, че в понедленик ще пиша повече какво и къде съм сложил .
Успех на всичкиhttp://forex-trade-orb.blogspot.com/
Коментар
-
Първоначално изпратено от ATILA Разгледай мнениеTeя са цифрите на Голдман Скас, Банк ъф Америка и прочее...
Мисълта ми е, че са манипулативни. Целта е да се издои стадото...
Така по става, то прогнози, които ей така си витаят в нета подразбиране са грешниhttp://trader-idimitrov.blogspot.com
Коментар
-
Първоначално изпратено от ATILA Разгледай мнениеСамо как подготвят рязкото обръщане...
Паудът щял да пада с 10% до 1.46..
Еврото - до 1.18,
йената до 110
златото - под 1100...
И изведнъж.... точно обратното!
Мисля си, че посоката е ясна.... само таймингът е труден...
Ако евро/долара отиде на 1.18.....,долар/йена ще прескочи 125.....„Няма значение, колко пари правиш на пазарите, важното е да успееш да ги запазиш”
Джеси Ливърмор
Коментар
Коментар