Forexboy, кажи на този твой приятел, че влизам тук и в разни други сайтове, за да търся ранни сигнали за това което предстои.Защото, ако 1 г. по-рано бях предвидил това/да ги продам/-имало е достатъчно индикации...сега бих имал 3 пъти повече.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от trafix Разгледай мнениеSpart, oпитвам се да се погрижа за парите си.Преди бях инвестирал в недвижими имоти-основно ваканционни.Кризата през 2008 ме вкара в киреча-изгубих около 60 таузен $. 3 г.бях на антидепресанти.Сега някои големи банки и сериозни анализатори прогнозират нова глобална криза до 1-2 г.Налице са и условия това да стане факт.Който не мисли за това-аз съм жив пример за това какво може да му се случи.
Коментар
-
Тодоре, малко ще се отклоня от темата за валутната търговия, пък админа може и да ме изтрие.Негова си работа.Тези , които инвестираха по Черноморието с кредити-половината са пред фалит.Сега навсякъде гледам табели "Фор сейл"Защото тук сезона е 3 м. и не можеш да си избиеш кредити, които плащаш цяла година. А при нас са високи.В Гърция сезона е 6 м и там е по-лесно.Тук, в БГ, всички в 1 момент решиха, че ще станат рентиери като построят хотел.Трябват 10-11г. за да си избиеш инвестицията.Имам познати и приятели , които си изгубиха всичко, вкл. апартаменти в идеалния център на София.И сега , с това презастрояване и конкуренция-нямат шанс.Слънчев бряг щеше да е мъртва точка след оттеглянето на англичани и ирландци.Но рашъните го спасиха-напазаруваха евтини хотели и апартаменти и ...стана Столица на Мафията.Аз също построих нещо сериозно.Но от 20 г. съм в бранша и съм създал много контакти в Русия, Украйна, Полша, Чехия и тнт.И успях да изплувам.Но тези, които си мислят, че могат да си пият кафето и питиетата в София или Чужбина и накрая да прибират пари-много са се излъгали..За акции не мога да говоря с теб-нямам опит и не искам да споря за неща, които не разбирам добре.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от trafix Разгледай мнениеBobyB, и аз започвам да се притеснявам, когато някоя инвестиция стане масово препоръчвана и започвам да се ослушвам като глуха свиня в царевица.Май точно там се получават "балоните"!?
И колко купуват злато или обръщат спестяванията си във франкове. Всъщност двата инструмента не са особено популярни в България , така че може би примера не е съвсем удачен. Разбира се франка беше популярен само като дълг заради ,,ниската лихва,, и много хора гризнаха дървото.Last edited by Todor Sabev; 03.11.2018, 16:50.
Коментар
-
Първоначално изпратено от BobyB Разгледай мнение
Вече 10 години бягат от кризата във франка и златото. Почвам да се притеснявам когато се натрупва тълпа някъде и някоя инвестиция стане масово "препоръчвана".
Ми то през 1991 в България също инвестицията в чужда валута е била препоръчвана но на някой им е се струвало скъпо 20 лева за долар..
По точно е да се каже че от 7 години бягат от златото, а не в него. При франка е малко по - различна ситуацията.Last edited by Todor Sabev; 03.11.2018, 15:18.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение
Франкове и не в България. Но засега очаквам еврото да поскъпне спрямо франка в следващата година.
Коментар
-
Първоначално изпратено от trafix Разгледай мнениеSpart, oпитвам се да се погрижа за парите си.Преди бях инвестирал в недвижими имоти-основно ваканционни.Кризата през 2008 ме вкара в киреча-изгубих около 60 таузен $. 3 г.бях на антидепресанти.Сега някои големи банки и сериозни анализатори прогнозират нова глобална криза до 1-2 г.Налице са и условия това да стане факт.Който не мисли за това-аз съм жив пример за това какво може да му се случи.
Коментар
-
Spart, oпитвам се да се погрижа за парите си.Преди бях инвестирал в недвижими имоти-основно ваканционни.Кризата през 2008 ме вкара в киреча-изгубих около 60 таузен $. 3 г.бях на антидепресанти.Сега някои големи банки и сериозни анализатори прогнозират нова глобална криза до 1-2 г.Налице са и условия това да стане факт.Който не мисли за това-аз съм жив пример за това какво може да му се случи.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от trafix Разгледай мнениеИмам 1 сериозен депозит в $-мислих да ги обръщам, а то гледай какво става?
Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Коментар
-
Първоначално изпратено от trafix Разгледай мнениеGross, кои акции да гледам?Гледам, че $ пробива важни съпротиви, а това го могат само големите играчи.Гледам и златото и петрола, и 1 важна двойка $/йена.Имаше зависимости между тях, които объркаха целия пазар в последно време.Надолу сме според мен в Е/$.Може да има някаква корекция, което е нормално.Гледам големите графики и там не виждам никакъв сигнал за обръщане.
аз така мисля.
Коментар
-
Gross, кои акции да гледам?Гледам, че $ пробива важни съпротиви, а това го могат само големите играчи.Гледам и златото и петрола, и 1 важна двойка $/йена.Имаше зависимости между тях, които объркаха целия пазар в последно време.Надолу сме според мен в Е/$.Може да има някаква корекция, което е нормално.Гледам големите графики и там не виждам никакъв сигнал за обръщане.
Коментар
Коментар