Novak... Много добре сиго усетил, щом няма Къде дасе хваниш; за стоп; къси значи те са се изсчерпали ...Значи идват........дългите
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX
Collapse
X
-
onufri , извинявам се много че чак сега Ви отговарям, преди малко видях Вашето мнение.
Причината е, че ми се губи визията за късите позиции. Тръгвам да определям нивата за лимит и стоп и се оказва няколко неща. За лимит печалбата е много ниска спрямо загубата от стопа, и е на такива нива, че ако найстина тръгне да утря стопа, то си имаме един обръщваш тренд.
А по добре да правя нещо което знам за какво съм го направил и знам къде да спра да правя "глупости", от колкото ...... Второто е все едно да карам кола със затворени очи насочван от ДЖИ ПИ ЕС навигация - имам предвит в този момент на развитие на тези технологии, знам ли след време каво ще излезе?
Примера не е много добър, но това ми изкочи в главата
А от тези дълги чакащи до сега ми е изпълнил един и то затвори на загува, а 5 имах преди това на печалба затворени(почти еднкави са обемите). Късите ги оставям на страна....
Успех на всички
Коментар
-
Първоначално изпратено от ivandimitrov1024 Разгледай мнениеи аз съм за на юг, ама знаеш ли как ще ни изненада това евро
конкурентно предимсво спрямо Европа в следствие на валутните курсове.
Коментар
-
Първоначално изпратено от milov_1991 Разгледай мнениеспоред мен ще има и при EUR/USD ще е на юг и ще и то до нови нива 1,2800http://trader-idimitrov.blogspot.com
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nikola_D Разгледай мнениеТрябва някакъв повод. Някаква позитивна новина от Европа.
и по ниско.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Georgi Разгледай мнениеИма нужда от малко корекция. Така много самоуверено се лъзга на юг!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от bvg Разгледай мнениеи аз така го виждам почти сигурно е че ще тесвтва 1,2750
това ниво е разковничетоhttp://georgipiskov.blogspot.com
Коментар
-
Първоначално изпратено от Пенчев Разгледай мнениеДа ме извините,ама ще го напиша сигурно за стотен път из разните ,,инвеститорски "форуми,щото все някакви ,,ханализатори" я дъвчат тази работа:
НА ФЕД НЕ МУ ПУКА ДАЛИ ДОЛАРЪТ Е 1 ЕВРО ИЛИ ПОЛОВИН ЕВРО!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Почетете малко,помислете,
анализирайте и сетне се изцъквайте по темата.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tsvetkov Разгледай мнениеНезнам евро/долар много трейдъри го виждат да падне до 1.2700 - 1.2750 и след това да започне корекцията. Мойте разсъждения са такива също и смятам да играя все още с къси, но не оставих отворена позиция през уикенда защото рискът не е малак.
това ниво е разковничето
Коментар
-
Първоначално изпратено от Novakat Разгледай мнениеХубаво си пада, а аз си седя и си гледам пазара отстрани.
Защото от почти две седмици нямам задействана чакаща позиция.
Ще гледам за другата седмица да сложа някаква, пак ще е дълга - щепиша повече като измился параметри
Успех на всичкиВсяка краткосрочна спекулация е потенциална дългосрочна инвестиция.
Коментар
Коментар