IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• http://prikachi.com/images.php?images/496/7660496b.png

Коментар

• Първоначално изпратено от driverf1 Разгледай мнение
      Очаквам в понеделник да отвори с гап.....,а посоката му ще я даде Супер Марио.....
      Значи ще си седим на ръчичките до Марио.....
      http://forex-trade-orb.blogspot.com/

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola_D Разгледай мнение
        Формацията е ясна. Корекцията приключи, и сега сме пак в южна посока.

Очаквам в понеделник да отвори с гап.....,а посоката му ще я даде Супер Марио.....
        „Няма значение, колко пари правиш на пазарите, важното е да успееш да ги запазиш”
        Джеси Ливърмор

Коментар

• Удари ми стопа на тази поръчка, горе долу идеята беше добра, но реализацията не както трябва.
          Надявам се че следващищт път ще успея да я хвана по на време корекцията .
          Понедленик ще пиша като сложа някоя нова чакаща поръчка
          Успех на всички

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola_D Разгледай мнение
            Формацията е ясна. Корекцията приключи, и сега сме пак в южна посока.
            Да ама след 2580 а и след това е добре да се изчака евентуално покачване до 2670-90 това са нивата за скъсяване но не мисля, че преди да пробие 2580 е много удачно да се набиват къси позиции.
            Който ме слуша фалира.

Коментар

• Формацията е ясна. Корекцията приключи, и сега сме пак в южна посока.

Коментар

• Първоначално изпратено от driverf1 Разгледай мнение

Може и да е приключила корекцията при евро/долар.....
                Може би. За сега не виждам нещо оформено като формация. Но деня е дълъг. Има какво да видим.
                http://georgipiskov.blogspot.com

Коментар

• Първоначално изпратено от Novakat Разгледай мнение
                  Подължавам да чакам .
                  Истината е , че няма да я закачам тази позиция докато не удари лимит?стоп. Ако удари стопа поне ще имам още една обеца на ухото , че трябва да си оправя стратегията за нивата който поставям.
                  Успех на всички

Може и да е приключила корекцията при евро/долар.....
                  „Няма значение, колко пари правиш на пазарите, важното е да успееш да ги запазиш”
                  Джеси Ливърмор

Коментар

• Първоначално изпратено от Novakat Разгледай мнение
                    Подължавам да чакам .
                    Истината е , че няма да я закачам тази позиция докато не удари лимит?стоп. Ако удари стопа поне ще имам още една обеца на ухото , че трябва да си оправя стратегията за нивата който поставям.
                    Успех на всички
                    що не пусна къса

Коментар

• Подължавам да чакам .
                      Успех на всички

Коментар

• Първоначално изпратено от ivaceda Разгледай мнение
                        Те пак много време дават за достигане на паритета. Мен що ми се струва, че ще е доста по-рано.........
                        E, ще има и движения на север. Лошо ще стане когато всички валути достигнат паритет.

Коментар

• Първоначално изпратено от Georgi Разгледай мнение
                          До 2017тя, я камилата я камиларя. Що сметки ще изгорят до тогава!!
                          Те пак много време дават за достигане на паритета. Мен що ми се струва, че ще е доста по-рано.........
                          http://forex-trade-orb.blogspot.com/

Коментар

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
                            От Германия и САЩ очакват паритет EUR/USD през 2017 г.
                            До 2017тя, я камилата я камиларя. Що сметки ще изгорят до тогава!!
                            http://georgipiskov.blogspot.com

Коментар

• Първоначално изпратено от Charts Разгледай мнение
                              Чудесно, тогава и ти го чакай с тях
                              бай Пешо ти ли си ве.Петър ли си,или не си Петър
                              Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

• с патките ще победим еврейската ..... напред братя

Коментар

Working...
                                X