Първоначално изпратено от NYSERookie
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Georgi Разгледай мнениеИ аз така го виждам. Но нека видим и новините.http://forex-trade-orb.blogspot.com/
Коментар
-
Първоначално изпратено от FxProST Разгледай мнениеНяма мръдне под 1.59 кабелаhttp://georgipiskov.blogspot.com
Коментар
-
Първоначално изпратено от FxProST Разгледай мнениеНяма мръдне под 1.59 кабелаАко един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение8700.50 имаш най-ниско на фючърса. Ти кво търгуваш бре Хемиле?
туй дето го гледате вие умира на 14 декември,моето е бесмъртно
пък може и моя бъкет да ме дървари,аз затуй не ползвам стопове
Не бе пичове,брокера ми продължава да дава котировки за европейските индекси до края на американската сесия.
Например при вас пише,че вчера сте затворили при 8808,а при мен 8768 ,капиш?Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеЕ,да ти имам брокера,той те дървари с котировките ли бре?
Кажи кой е тоя брокер,щото днес си слезе до твоя стоп при отварянето!
Коментар
-
Първоначално изпратено от masagor Разгледай мнениеlow at 8700 na moia broker, far away ot sl
Кажи кой е тоя брокер,щото днес си слезе до твоя стоп при отварянето!Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Първоначално изпратено от masagor Разгледай мнениеteoretichno da, prakticheski ne ...ste obiasna kato imam poweche wreme.Проста работа, но не е за прости хора
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеотнесе ли ти стопа с отварянето днес?Проста работа, но не е за прости хора
Коментар
-
Първоначално изпратено от turbalan Разгледай мнениеЗнам че е различно време, казах го, защото във форекса никога нищо не е сигурно, просто не подлежи на анализ и днешното движение го доказва, предполагам вече бичите настроения не са така силни....успех:-)
Че какво му е на днешното движение.....,просто прави корекция на корекцията..........„Няма значение, колко пари правиш на пазарите, важното е да успееш да ги запазиш”
Джеси Ливърмор
Коментар
Коментар