Първоначално изпратено от Наивник
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениекак мислите?
това че ще повишават лихвите във великобритания,прати паунда на юг,или това,че няма да ги вдигат?
И двете
Коментар
-
Първоначално изпратено от Georgi Разгледай мнениеДнес календара е богат. Воже да има красиви движения. Аз се прислямчвам къв кабела.
Коментар
-
Първоначално изпратено от FxProST Разгледай мнениеНаправо си е на магистралата
Даде,ама с дръпната ръчна спирачка.....„Няма значение, колко пари правиш на пазарите, важното е да успееш да ги запазиш”
Джеси Ливърмор
Коментар
-
Първоначално изпратено от driverf1 Разгледай мнениеБрей.....,тоя евро/долар за втори ден стои на кръстопът.....Парите не ме вълнуват. Те ме успокояват!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ivandimitrov1024 Разгледай мнениеутре ще е по-успешен ден, имам такова предчувствие
Брей.....,тоя евро/долар за втори ден стои на кръстопът.....„Няма значение, колко пари правиш на пазарите, важното е да успееш да ги запазиш”
Джеси Ливърмор
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеКой знае,гледам йената пак взе да потъва и ме навява на мисълта ,че еврото ще я
последва.
На USD/JPY си е покачване на йената.
На кросовете е заради спада на долара EUR/JPY, заради EUR/USD и GBP/JPY заради GBP/USD...
Никаква реакция на джапанките в понеделник. Няма да ме учуди ако продължи така през седмицата.
А и каква е връзката на "йената ще пада - значи еврото ще пада"... къде е релацията?Парите не ме вълнуват. Те ме успокояват!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Novakat Разгледай мнениеСмятам че евро/доалр ще пробва утре да бие върхът.
Така че ще оставя чакащите пък да видим какво ще стане .
Успех на всички
последва.
Коментар
Коментар