IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Nikola_D Разгледай мнение
    Днес съм настроен за дълги. Крайно време е, па и долара доста се измори по пътя.
    Аз днес съм зрителка. Но като цяло и на мен така ми изглежда...
    http://forex-trade-orb.blogspot.com/

Коментар

• Днес съм настроен за дълги. Крайно време е, па и долара доста се измори по пътя.

Коментар

• Първоначално изпратено от Novakat Разгледай мнение
        Пак гледам, че почна да пада евро/долар, и не успя да направи ново дъно?
        На 4 часа си се затвърди нанагорето, ама али ще тръгне на там , вече е друг върпос .
        Така че чакам да видя какво ще измъдрят утре и Драги също.
        Успех на всички
        Днес поне ще има новини и пазара ще е доста воланилен. Като всяка сряда и петък.
        http://georgipiskov.blogspot.com

Коментар

• кът видя едни такива фалшиви мошевски чутурляци на 4ч и нещата са ясни ще има изненада въф Ве групата . коефициента е висок . таксиметържиите почнаха да купуват долареси

Коментар

• Пак гледам, че почна да пада евро/долар, и не успя да направи ново дъно?
            На 4 часа си се затвърди нанагорето, ама али ще тръгне на там , вече е друг върпос .
            Така че чакам да видя какво ще измъдрят утре и Драги също.
            Успех на всички

Коментар

• Защото ми трябват около 10тина хиляди долара и се чудя сега ли да ги купя или да изчакам малко, а те са ми нужни март месец догодина

Коментар

• Първоначално изпратено от Nichev123 Разгледай мнение
                Здравейте, някои може ли даде прогноза какво ще става с долара близките месеци )
                Ще се спука от надуване

Коментар

• Здравейте, някои може ли даде прогноза какво ще става с долара близките месеци )

Коментар

• значи много се дразня мошета кът ми правят мръсно

Коментар

• днеска ще има шипуи нагори . дълго евро

Коментар

• бах тоя долар! докога мисли да поскъпва??

разби всичко вече...

Коментар

• днес обач си мисля че задължително трябва да преодолее 1,2566

Коментар

• Първоначално изпратено от Novakat Разгледай мнение
                            Като гледам 4 часова графика, спокойно може да отиде до 1.2640 евро/долар.
                            Ама първо да се задуржи над 1.25 (да затвори над него днеска) и тогава ще съм по категоричен
                            Успех на всички
                            и аз вчера се надявах на 2630 поне ама уви,
                            затворих с 5 пипса+ към 23:00 нямах нерви да го чакам

Коментар

• И на мен ми обърка плановете. Имам къса, а то не иска и да чуе за на юг!!

Коментар

• Бе нещо се закеркенечи последните дни. Даже каналче си е оформило на часовите.
                                http://georgipiskov.blogspot.com

Коментар

Working...
                                X