IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от driverf1 Разгледай мнение
    Смятам,смятам.....,ама нещо сметките ми грешни.....,а нека съм объркал с един ден и днес да видим това 1.2400.....

Днес евро/долар-а направи хубави движения,като достигна и 1.2400.....,но деня още не е свършил.....,надявам се повече от 1.2500 да не качи.....

Лека и успешна.....
    „Няма значение, колко пари правиш на пазарите, важното е да успееш да ги запазиш”
    Джеси Ливърмор

Коментар

• Първоначално изпратено от ivaceda Разгледай мнение
      При паунда съм на къси с цел 150. И нямам никакво намерение да отварям дълги... Но на теб успех и късмет!
      чакай сега,нещо съм останал неразбран,аз също имам къси при паунда,пиша на колегата 43210 ,да не се занимава с корекциите а да си върви по мейджър тренда.
      Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
        Я,как ги изчислявате тези съотношения
        Кабела средносрочно и дългосрочно е на юг,ако ти се рискува да обираш корекциите и шума-ок-дерзай
        При паунда съм на къси с цел 150. И нямам никакво намерение да отварям дълги... Но на теб успех и късмет!
        http://forex-trade-orb.blogspot.com/

Коментар

• Първоначално изпратено от 43210 Разгледай мнение
          С юга съм повече от съгласен.Но винаги има и корекции- не е като да забиеш гвоздей в кисело мляко
          в средносрочен план има поне 3 фигури още,не се занимавай с ловенето на духове

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
            Кабела средносрочно и дългосрочно е на юг,ако ти се рискува да обираш корекциите и шума-ок-дерзай
            С юга съм повече от съгласен.Но винаги има и корекции- не е като да забиеш гвоздей в кисело мляко

Коментар

• Първоначално изпратено от 43210 Разгледай мнение
              Паунда надмина себе си!
              Време е за корекция-вход от 1,5677 с цел1 -1,5752 - 38,2% фибо на последния вход и стоп на 1,5649.Съотношение на риск към потенциална печалба - 1: 2,6

Коментар

• Паунда надмина себе си!
                Време е за корекция-вход от 1,5677 с цел1 -1,5752 - 38,2% фибо на последния вход и стоп на 1,5649.Съотношение на риск към потенциална печалба - 1: 2,6

Коментар

Смятам,смятам.....,ама нещо сметките ми грешни.....,а нека съм объркал с един ден и днес да видим това 1.2400.....
                  Аз викам някъде към 1.2360 да го видим. Та някъде имам един лимит за изпълнение.
                  http://georgipiskov.blogspot.com

Коментар

• Първоначално изпратено от Novakat Разгледай мнение
                    И отново по никое време почва да прави пробиви ?
                    А съответно не съм подготвен за тях и само седя и гледам умно пред монитора.
                    Честито на спечелилите
                    Успех на всички и лека вечер
                    То да не се окаже, че пак някои от големите банки я Дойчебанк, я Уникредит я някоя друга са манипулирали пазара и после на тях ще им се нарат, а за нас празна торбичка.

Коментар

Смятам,че днес евро/долар-а ще падне под 1.2400.....

„Няма значение, колко пари правиш на пазарите, важното е да успееш да ги запазиш”
                      Джеси Ливърмор

Коментар

• И отново по никое време почва да прави пробиви ?
                        А съответно не съм подготвен за тях и само седя и гледам умно пред монитора.
                        Честито на спечелилите
                        Успех на всички и лека вечер

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola_D Разгледай мнение
                          Реализирах профит, но слабо.Надеждите ми бяха за повече, а то тръгна в корекция срещу мен!

Смятам,че днес евро/долар-а ще падне под 1.2400.....
                          Джеси Ливърмор

Коментар

• Първоначално изпратено от ivandimitrov1024 Разгледай мнение
                            дано, при този рейндж защо не
                            Реализирах профит, но слабо.Надеждите ми бяха за повече, а то тръгна в корекция срещу мен!

Коментар

• Първоначално изпратено от Novakat Разгледай мнение
                              Вече не смея да дам прогноза .....
                              Ще изчакам някой по ясен за мен сигнал и тогава ще се включа.
                              А и трябва да се отбележи че пак след 20 часа си направи онова шантаво движение за ново дъно Май ще трябва да видя да се нагодя за него
                              Успех на всчики
                              И на мен от средата на лятото тук вече ми е мътна вода. Излизат добри новити, това пада, илизат лоши качва се. Признавам си, че позагубих и някое евро тук и сега стоя на страна, с надеждата да се поизбистри, че да си възстановя загубите

Коментар

• Вече не смея да дам прогноза .....
                                Ще изчакам някой по ясен за мен сигнал и тогава ще се включа.
                                А и трябва да се отбележи че пак след 20 часа си направи онова шантаво движение за ново дъно Май ще трябва да видя да се нагодя за него
                                Успех на всчики

Коментар

Working...
                                X