Първоначално изпратено от forexboy
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX
Collapse
X
-
Мнението ми води до фалит !
-
Първоначално изпратено от forexboy Разгледай мнениеВуйче, мишките планирали нещо, но дошла котката и го развалила. В момента организираната борсова престъпност прави тест на пробива на клина т.е. текущият поглед е надолу.Мнението ми води до фалит !
Коментар
-
Първоначално изпратено от ВУЙЧО Разгледай мнениеПо принцип сега ще е хубаво да затворим хубаво над 1.1250 за силно потвърждение на моя сценарий, но не е задължително според мен. Може да се случи и идните дни с някоя новина, над 1.1300 добавям към основната позиция, която е именно там, а добавките са ми до 1.1200 последната за сега.
Коментар
-
По принцип сега ще е хубаво да затворим хубаво над 1.1250 за силно потвърждение на моя сценарий, но не е задължително според мен. Може да се случи и идните дни с някоя новина, над 1.1300 добавям към основната позиция, която е именно там, а добавките са ми до 1.1200 последната за сега.Мнението ми води до фалит !
Коментар
-
Първоначално изпратено от ВУЙЧО Разгледай мнение
Прав си за коментарите, ама ча пък толкова, почти никой не пише вече
Дъно под 1.11 е възможно ама много малко вероятно според мен, и не за друго ами защото вече големите са се позиционирали дълги и едва ли ще поддаде тази подкрепа си мисля. Другата седмица ще стане ясно, но нови екстремни дъна така или иначе не очаквам.
РЕДА тука ли е?Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко
Коментар
-
Първоначално изпратено от forexboy Разгледай мнение
Вуйче, докато не премине трайно над 1.1350, не може да се каже, че текущият спад е приключил и ново дъно около 1.11 няма да е изненада, дори напротив, необходимо е!
По-добре малко, но стойностни коментари, отколкото постоянни нападки и словесни борби.
Дъно под 1.11 е възможно ама много малко вероятно според мен, и не за друго ами защото вече големите са се позиционирали дълги и едва ли ще поддаде тази подкрепа си мисля. Другата седмица ще стане ясно, но нови екстремни дъна така или иначе не очаквам.Мнението ми води до фалит !
Коментар
-
Първоначално изпратено от ВУЙЧО Разгледай мнениеСупер се получи спадът, закачи ми повече от половината бай лимити, от другата седмица го чакам над 1.1400 и безпроблемен път до 1.2000.
Абе тук много умряло станало, да не сте се изместили другаде и да не знам ? Да няма някакво по активно място за бъбрене ?
По-добре малко, но стойностни коментари, отколкото постоянни нападки и словесни борби.
Коментар
-
Супер се получи спадът, закачи ми повече от половината бай лимити, от другата седмица го чакам над 1.1400 и безпроблемен път до 1.2000.
Абе тук много умряло станало, да не сте се изместили другаде и да не знам ? Да няма някакво по активно място за бъбрене ?Last edited by ВУЙЧО; 14.06.2019, 16:58.Мнението ми води до фалит !
Коментар
-
https://money.bg/finance/tramp-prizo...tna-voyna.html
Този какаванин грубо манипулира всякъкъв вид пазари-искренно се надявам някой регулаторен орган да му свие сърмите
Коментар
-
Първоначално изпратено от forexboy Разгледай мнение
Вуйче, по-скоро продажба от нива около 1.14 с цел около 1.12 и след това ще го мислим дали става за купуване
Успех!Мнението ми води до фалит !
Коментар
-
Първоначално изпратено от ВУЙЧО Разгледай мнениеЗалагам яки бай лимити от 1.1250 до 1.1100, ще е супер ако върне до там.
Иначе основната ми позиция е бай от 1.1300, хайде да видим ще върне ли днес / утре.
Успех!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ВУЙЧО Разгледай мнение
Времето за бича радост че настана е факт ! Въпросът е че пазарът рядко ще пуска подаръци надолу и трябва да се дебне внимателно за всеки 150-250 пипсов спад за допълнение на дългите. Аз ще го чакам с отложени ордери, пък да видим ще ме огрее ли. Иначе 1.2000 не ни мърда. Ако някой иска да се обзалагаме сега е моментът
Коментар
Коментар