IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• и аз да ти кажа . чакаме сега след 16,30 на 358
    фашагите както планувах ги потопих ама еврака като един мошак се опъва и той ще отпусне кайша

обаче тая програмкак как са я включили в режим обикновенна чутура и се получава бе да му се нивиди . да не повярваш

Коментар

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
      казах ти по важния хиндикатор са таксиметържиите по чейнжбюрата дето обменят в долари . скоро започваме с шиповете обещал съм ти един много красив за 1,27 дано го хванеш но ако играеш със стопове едва ли
      аз долар не съм купувал сигурно около 14-15 години говоря от 4ейн4 последно да съм купувал около 2001
      Вся Власть Советам

Коментар

казах ти по важния хиндикатор са таксиметържиите по чейнжбюрата дето обменят в долари . скоро започваме с шиповете обещал съм ти един много красив за 1,27 дано го хванеш но ако играеш със стопове едва ли
        Има време за такива изстъпления...но ако се задържим над 1.18 и днес ще започна да се замислям

Коментар

• казах ти по важния хиндикатор са таксиметържиите по чейнжбюрата дето обменят в долари . скоро започваме с шиповете обещал съм ти един много красив за 1,27 дано го хванеш но ако играеш със стопове едва ли

Коментар

• Алуалид бин Талал ас Сауд
            Принцът от Саудитска Арабия Алуалид бин Талал ас Сауд коментира падащите цени на петрола
            Никога няма да видите цени от $100 за петрол отново"

зна4и евтин долар и скъпо евро също
            Вся Власть Советам

Коментар

• ами сега пак 1800 после пак към 18358 ама с тая чутура фалшива за надолу дето я нарисуваха по картинка може и дирекшън за 1920 . чакаме в шубрака

Коментар

трябва едно шипче да видим за 1920 ама нека да се напускат така малко къси
                Може може...1920 ме устройва идеално

Коментар

• трябва едно шипче да видим за 1920 ама нека да се напускат така малко къси

Коментар

• народа се наредил пред чейнжжжжжжжжжжжжбюрата и купува долари . казали им че долара ще поскъпва . това кат швейцарците отхвърлиха злото на референдума щото било булшит и то от следващия ден тръгна нагоре

Коментар

• Эксперты американского банка Goldman Sachs обнародовали данные исследования, согласно которым к 2018 году стоимость одного евро по отношению к американскому доллару составит 90 центов. Аналитический материал был опубликован на страницах издания MarketWatch. Специалисты выяснили, что доллар продолжит укрепляться на фоне мировых валют.

Банковские аналитики считают, что, несмотря на грядущее повышение процентных ставок Федеральной резервной системы США, американская экономика продолжает расти. Это приведет к тому, что доллар и евро уравняются в стоимости к 2017 году, а еще через год евро станет дешевле доллара.

нема корекция пирона си пада свободно надолее
                      Вся Власть Советам

Коментар

• къде сте е пиленца късо веро 10 лота давай доларееееее
                        Вся Власть Советам

Коментар

• как шарат мошаците нагоре надолу искат да ми бият стопуйте . няма стопове мошациииииииииииииииииииии. ръъъъъъъъъъъъъст

Коментар

• Първоначално изпратено от bingo Разгледай мнение
                            Нали нещо да са каже! А иначе и мен не ме интересува чак 2018
                            p.s. Щом и вестниците написаха,че 2лв. за $ ще стане в скоро време, според мен е време за дълги! не е препоръка
                            о,да,даже се закъснява вече
                            скоро ще отлепяме,само да мине праха покрай Гърция и отлитаме

Не е препоръка
                            Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
                              е хубаво де
                              -зависи от къде ще мине първо обаче
                              - а може и въобще да не се стигне до този сценарий
                              пък и до 18-та колко вода има да изтече с тази динамика......

Нали нещо да са каже! А иначе и мен не ме интересува чак 2018
                              p.s. Щом и вестниците написаха,че 2лв. за $ ще стане в скоро време, според мен е време за дълги! не е препоръка

Коментар

• Първоначално изпратено от bingo Разгледай мнение
                                EUR под 1 USD до януари 2018 г., прогнозира Goldman Sachs
                                е хубаво де
                                -зависи от къде ще мине първо обаче
                                - а може и въобще да не се стигне до този сценарий
                                пък и до 18-та колко вода има да изтече с тази динамика......
                                Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

Working...
                                X