IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
    не бе това е еврото само че без единица . сега че ти откри тайната на мошетатат евала
    Хех, много кодирано, цената на доу съвпадше с това, което беше написал

Коментар

• не бе това е еврото само че без единица . сега че ти откри тайната на мошетатат евала

Коментар

не съм сигурен ама 17538 после пак 18000

Dow ще го погледам малко, нямам идея какво ще напрви...пуснах едно късо EUR от 1772 за 1747

Коментар

• не съм сигурен ама 17538 после пак 18000

Коментар

• Момци, ще ги почваме ли

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
              Триъгълниците по принцип са тренд-продължаващи фигури - както флаговете и вимпелите.Разбира се,ако са правилно начертани!

По простому - посоката на медта би трябвало да е надолу!
              Мерси

Коментар

• Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение
                Някой може ли каже тези триъгълници на графиката какво значат
                Триъгълниците по принцип са тренд-продължаващи фигури - както флаговете и вимпелите.Разбира се,ако са правилно начертани!

По простому - посоката на медта би трябвало да е надолу!
                Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• http://www.investing.com/commodities/copper
                  Някой може ли каже тези триъгълници на графиката какво значат
                  Благодаря

Коментар

Наздраве котар за отговора мерси.страхотна игра е това 358. Захлебих днеска на 1.18358 сега чакам нови дъна и пак ще хлебя. Сега редко има право 1.1111 е важно ниво от моя архитектурна гледна точка.но дори и да го стигне после отката ще ме направи ричи рич
                    Dow и той направи beakout ама надолу...току-що, изкушавам се една къса

Коментар

• Наздраве котар за отговора мерси.страхотна игра е това 358. Захлебих днеска на 1.18358 сега чакам нови дъна и пак ще хлебя. Сега редко има право 1.1111 е важно ниво от моя архитектурна гледна точка.но дори и да го стигне после отката ще ме направи ричи рич

Коментар

• Отиграх едно дълго в понеделник надявах се да поеме но уви... Измъкнах го за надоло рано е за дълги камо ли за дъно.. Има един флаг за 15.90 ... За мен лично след като проби 1.20 и отскочи като нищо да спре на 1.10 ....чакаме в това ние силата
                        Животът е огледало.....усмихвай се

Коментар

• Така като го гледам, май в 20 часа ще отварям къси
                          Луда работа, ама дано се раздвижи малко, че ако се застой така, може да съм пас
                          Успех на всички

Коментар

• Първоначално изпратено от ivaceda Разгледай мнение
                            А уж имало ново дъно...
                            Дъно към момента,може да има едва над 1.1900! ...Останалото, са мечти!

Сны – это таинственные игры подсознания с человеком, которые на сегодня так и не удалось расшифровать...
                            Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
                              Аз лично(и не само - вероятно и Голдман с тяхната прогноза от вчера), между 1.1000 и 1.3000, нямам полза от еврото! Тия виртуални 20 фигури може да се понацъкат през бъкетите и като се приспаднат ядовете и другите "комисионни",ще станат 5 ....Маловато,по мне!
                              А уж имало ново дъно, колега... Ядец, върнахме се в рейнджа...
                              http://forex-trade-orb.blogspot.com/

Коментар

• чук 1,18358 туй вече не е спам и стана със шипчи

Коментар

Working...
                                X