ше ошипяваме и петрола ще пада и ще фалират бамки и пари няма да има всичко по реда му
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от babaMETZA Разгледай мнениеИма ли бици ощееееееееееее ???
Ваща маааа Вии сте нашата гордост !
ДАВАЙ ДОЛАРЕ !!!
За да върви надоле требе да има кои да го ХРАНИ !!!
ДАВАИ ДОЛАРЕ !!!!Ще черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от TeholBedict Разгледай мнениеКакво ще кажете да освободим лефа от еврака колко ли гущера ще удари, 3-4 сигурноhttp://georgipiskov.blogspot.com
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениеРедко гледаш ли сега сейр единия казва 1,08 другия 1,07 третия 1,05
и ти се гъделичкаш и радваш от радост
кажи РЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪСТ
Който има да купува техника да отива веднага, че след няколко дена цените сигурно ще бъдат съоразени с новите пазарни условия. Понеже техниката обикновено идва от Азия, а там продават срещу гущери ....
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениеРедко гледаш ли сега сейр единия казва 1,08 другия 1,07 третия 1,05
и ти се гъделичкаш и радваш от радост
кажи РЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪСТ
Коментар
-
Първоначално изпратено от TeholBedict Разгледай мнениеЗа кво сте си го заплюли това 1.1111 не знам аз съм за 1,08
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениеРедко бря кефиш ма колко си сигурен в прогнозата 1111111 този път.нещо много голям дразнител излязох.искаш да ме спечеш.пускийте за 1111111 редко тоя път със сигурност ще пузнае.мухахаааааа
Аз едно дълго на 111111 ще жулна за всеки случай
Коментар
-
Първоначално изпратено от Доби Разгледай мнениеБегаме къмто паритетот че било важно да го изравнят едно към едно
Паритетът още е много далече, но
ЕДИНИЧНОТО 1,1111111111111 ела здравей !!!
ДАВАИ ДОЛАРЕ !!!!Ще черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!
Коментар
Коментар