1111111111111 няма да е скоро...
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Дон Карлос Разгледай мнениеЗдравей, ако позволиш аз мога да ти дам една-две причини.
1. На този свят освен европейци има американци. На тях доларът им става прекалено скъп. Не мисля, че ще си оставят магарето в калта.Мнението изразява лична позиция, не е препоръка или съвет.
Коментар
-
Opiten1
Първоначално изпратено от Opiten1 Разгледай мнениеДай ми само една причина да купуваш еврото и те оставям
1. На този свят освен европейци има американци. На тях доларът им става прекалено скъп. Не мисля, че ще си оставят магарето в калта.
2. СуперМарио, верен на себе си, отново не действа, а разтяга локуми. Къде са му количествените улеснения? Щели да се случат през март. Ами ако не се случат? Какви са гаранциите? От г-н Драги не могат да се очакват гаранции, той вече от години говори, че ще спасява еврото, но само си говори. А еврото, респ. Еврозоната продължава да затъва. Дори Германия показва признаци на затъване. Пазарът не може да бъде сляп повече от няколко дни. Ами ако до март въобще няма Еврозона?
3. Повече от видно е, че еврото не затъва чак толкова много нито по фундаментални, нито по политически причини, като изключим неяснотите около Гърция. По мое лично мнение, което никого не задължава, 80% от спада на еврото е по спекулативни причини. Някой или някои ловят риба в мътни води. В момента, в който решат да си приберат печалбите, нали се сещаш какво ще се случи с еврото?
Има и още причини, но и тези стигат.
Впрочем и вчера след пресконференцията на Драги писах подобни неща.
Успех!
Коментар
-
Както каза колегата Реда имаме отвпрена печятница с добавка Сириза.... Вобще какво очаквахте... А и пробив на 15.55 вход къси и чакане......Научете се да чакате и да стреляте еденично. На хемилио бях обяснил а и на дневна само сваляме стопа ..., такъв добър тренд надали ще имаме в блиските 2 гЖивотът е огледало.....усмихвай се
Коментар
-
Първоначално изпратено от БАЦЕ Разгледай мнениеПо г-н Нийли ли се ръководиш ? Или имаш друго впредвид ? Айде ЕВРОООООООООООООО , немож ни фалирааааааааааа
Коментар
-
Първоначално изпратено от tandem Разгледай мнениеВремето за продажби на седмична графика според мен изтече-ВРЕМЕТО-не знам дали ще ти свърши работа на теб това .Успех
Коментар
-
Първоначално изпратено от tandem Разгледай мнениеВремето за продажби на седмична графика според мен изтече-ВРЕМЕТО-не знам дали ще ти свърши работа на теб това .Успех
Коментар
-
Първоначално изпратено от Opiten1 Разгледай мнениеДай ми само една причина да купуваш еврото и те оставям
Коментар
-
Първоначално изпратено от tandem Разгледай мнениеПокупка на Евро от 1,1230 стоп 1,1170 цел 1,22 баси за 2 пипа
Коментар
Коментар