IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Пенчев

Първоначално изпратено от Пенчев Разгледай мнение
    По-глупаво съждение скоро не бях чел.
    Точно на bnight, един от старите асове във форекса да кажеш така, някак не върви. Той най-малко десет години вече наблюдава и търгува явлението, за което ти говори. Вместо да се поучиш, ти хулиш...
    Пазарът е полудял, тази година може и да не се случи така, но това не е причина да обиждаш.

Коментар

• Първоначално изпратено от kotara22 Разгледай мнение
      Магарета много..., китай с удуволствие ще понесе гърция барабар с америка барабар с путин... Гъците първо клатят магарето после му дават да яде..... Ще започнат да лимитират нов дълг а ние ще кретаме с 200 евро заплати още 10г
      Котков,
      абе тя минималната заплата наближи 200 евро... Спи спокойно.

Коментар

• Магарета много..., китай с удуволствие ще понесе гърция барабар с америка барабар с путин... Гъците първо клатят магарето после му дават да яде..... Ще започнат да лимитират нов дълг а ние ще кретаме с 200 евро заплати още 10г
        Животът е огледало.....усмихвай се

Коментар

• Първоначално изпратено от kashoooo Разгледай мнение
          Абе той и Драги уж беше отигран, ама като направи заявлението падна от 1,16 на 1,11 почти, преди да върне до 1,12. Същото ще е със Сириза. Според мен след малко даже ще отворят с гап.
          Абе да пада,нека пада нашият лев и без това е надценен.

Коментар

• Първоначално изпратено от bnight Разгледай мнение
            До март със сигурност ще видим 1.25 или като корекция на текущото движение или като нещо друго не казвам че еврото ще поскъпне в дългосрочен план но паритет също не виждам. Просто през март японците си завършват годината и продават долари винаги е така което отслабва долара
            По-глупаво съждение скоро не бях чел.
            Фибо-мибо-грънци....

Коментар

• Първоначално изпратено от kashoooo Разгледай мнение
              Абе той и Драги уж беше отигран, ама като направи заявлението падна от 1,16 на 1,11 почти, преди да върне до 1,12. Същото ще е със Сириза. Според мен след малко даже ще отворят с гап.
              И аз така ги виждам нещата, но нека дадат точните резултати първо: http://ekloges.ypes.gr/current/v/public/index.html?lang=en#{%22cls%22:%22main%22,%22params %22:{}}

Коментар

• Абе той и Драги уж беше отигран, ама като направи заявлението падна от 1,16 на 1,11 почти, преди да върне до 1,12. Същото ще е със Сириза. Според мен след малко даже ще отворят с гап.

Коментар

• и сриса и Драги с печатницата
                  вече са отиграни
                  ...най-много до 1.07

Коментар

• И аз мисля, че първо ще видим паритет преди евентуална корекция. Особено пък днес ако СИРИЗА спечелята в Гърция (което е твърде вероятно).

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
                      дона ти обърна внимание на доларовите кредити изтеглени по света... в момента изтеглилите ги си 'пипат ушите', защото долара поскъпна спрямо всички валути.

китайците пляскат с ръце, защото това ще им стимулира износа
                      германците пляскат с ръце и те

но самите американци дали пляскат....ИТ, Индустрия всичко произведено в САЩ поскъпна с 15-20% само заради валутния курс за има няма няколко месеца.

това няма начин да не се отрази на икономиката им, която макар и да не е експортно ориентирана като китайци и германци...все пак продава навън.

Имайте в предвид,че еврото много повече поевтинява отколкото долара поскъпва.....,последните движения бяха заради поевтиняващото евро.....

Пожелавам Ви успех.....
                      „Няма значение, колко пари правиш на пазарите, важното е да успееш да ги запазиш”
                      Джеси Ливърмор

Коментар

• Първоначално изпратено от bnight Разгледай мнение
                        До март със сигурност ще видим 1.25 или като корекция на текущото движение или като нещо друго не казвам че еврото ще поскъпне в дългосрочен план но паритет също не виждам. Просто през март японците си завършват годината и продават долари винаги е така което отслабва долара
                        Засега нещата вървят натам. Но в живота всяка ситуация е предпоследна, според мен.
                        http://forex-trade-orb.blogspot.com/

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                          Не виждам вариант еврото да поскъпне, то ще става все по евтино. Просто Европа се отказва да емитира сигурни като стойност пари и алтернатива на долара, тя предоставя тази възможност разбира се на БРИКС ако желаят.Нека САЩ осигуряват парите със сигурна стойност, те имат възможност да си позволят ниска инфлация и съответно икономически ръст.
                          http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана

Коментар

• bnight

Не виждам вариант еврото да поскъпне, то ще става все по евтино. Просто Европа се отказва да емитира сигурни като стойност пари и алтернатива на долара, тя предоставя тази възможност разбира се на БРИКС ако желаят.Нека САЩ осигуряват парите със сигурна стойност, те имат възможност да си позволят ниска инфлация и съответно икономически ръст.
                            D.Y.F-091066

Коментар

• Аз пък ще дам една дългосрочна прогноза евро/долар в края на Март 1.25++
                              http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана

Коментар

• егати прикачването в тоя инвестор егати мъката , ей гледай редко твойте роднини еврейте купиха , да не ти показвам на часова

http://prikachi.com/images.php?images/456/7872456w.jpg
                                Last edited by the architect; 25.01.2015, 02:22.

Коментар

Working...
                                X