IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Кабела и той тръгна надолу и хубавото е че има накъде да пада.

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
      .................................Аз самият, съм фен на фиксираните спредове и моменталното изпълнение! ............................

Това са два антипода.....и настина ако откриеш такъв Инвестиционен Посредник (ИП).....все едно си открил Америка.....

П.С.Приятел,няма такова нещо.....хем така.....,хем онака.....
      Last edited by driverf1; 12.03.2015, 18:51.
      „Няма значение, колко пари правиш на пазарите, важното е да успееш да ги запазиш”
      Джеси Ливърмор

Коментар

• С дебел акаунт лесно се става VIPклиент. И на мен ми се играе при спред 0.1 пипса!

Коментар

• Първоначално изпратено от ivaceda Разгледай мнение
          Ако знаеш, кажи ни, та да се преориентираме ?
          Нямаме пари за да търгуваме през сериозни "брокери"! А истината е,че няма и смисъл ...Аз самият, съм фен на фиксираните спредове и моменталното изпълнение!

Засега не съм проучил на място,как се е държал любимия ми БГ-бъкет на 15.01.2015г.,но ако се съди от сайта му,е изпълнявал стоповете в 11:30 по заявена цена,а не по FIFO(First In-First Out).Но даже и да е по FIFO,11 285-те пипса (с обема,разбира се...) в EUR/CHF биха били факт,без значение какво мисли тъпия Ламбрини от форекс-системс! ...
          Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• ще съборим дакса скоро еврака ще обърне . нали редко

чувам пукане на стопчета на Рядковци . а колко са са навъдили не е истина
            Last edited by the architect; 12.03.2015, 10:11.

Коментар

• Първоначално изпратено от Novakat Разгледай мнение
              Ехе 1.04 видяхме.
              Само да не тане на половин фигура от паритета и да вземе дългосрочно да обърне. че сума ти народ ще "гледа умно"
              Успех на всчики
              вчера по битивиту сутринта първа новина беше за поскъпващия долар . до септември другата година щял да расте заради количествените улеснения . Баааааба ти мара понеже ги разбира количествените улеснения и купи долари

та кат стигне паритета какво ще направят световните разбирачори . ще купят евро то пък ще продъне още и отиде печалбата от великия паритет . Ей го дори Великия Рядко не можа дъно да нацели а иначе Разбирачор се пише . Айде Рядко скимтиииии

Коментар

• Ехе 1.04 видяхме.
                Само да не тане на половин фигура от паритета и да вземе дългосрочно да обърне. че сума ти народ ще "гледа умно"
                Успех на всчики

Коментар

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
                  Редкоуууу давай нивата накъде сме .дъно връх.ше ти гледаме сейра май скоро време.ти си мислиш че ще гледаш моя.мухахааа.много си ......

Да дава и да не дава.....си отиваме към паритет.....
                  „Няма значение, колко пари правиш на пазарите, важното е да успееш да ги запазиш”
                  Джеси Ливърмор

Коментар

• Редкоуууу давай нивата накъде сме .дъно връх.ше ти гледаме сейра май скоро време.ти си мислиш че ще гледаш моя.мухахааа.много си ......

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
                      Добре че си сложил кавичките,но и без тях щеше да е ясно,че тез секрети не са никви секрети щом Варчев се е добрал до тях!Правилата на всеки бизнес са, отсрещната страна да разполага с минимум информация..
                      Иначе бъкетите предизвикват умиление със зарибявките си - примерно тази примоция на Бенча с 30%-я "бонус" е доста трогателна с условията му за "освобождаване"!
                      Прав си за бъкетите, колега, ама я ми кажи, моля, ти знаеш ли някой, който да не е бъкет? Ако знаеш, кажи ни, та да се преориентираме ?
                      http://forex-trade-orb.blogspot.com/

Коментар

• Хубавото е че се върна волатилността на пазарите и дано така продължава, че без движения няма търговия

Коментар

• В момента на Европа и е добре дошло слабото евро - увеличава износа, на Американците им е добре дошъл скъп долар - ще си оправят натрупаният дълг, така че изобщо няма да е чудно да видим нива около 0,85 - 0,80 за еврото

Коментар

• Мойсейчо кажи Ръст нещо много ти е силно нивото 666666666 разбирачорче кажи сега някое ниво пак да се оринтираме

шипчетата идат мойсейчо .и ще гледаш

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                              1 EUR=1 USD

А за CHF, само с едно оригване на централен банкер и е готово.
                              МАМУН имаше едни хитри та хитри дето през
                              по-голямата част на спада купуваха и осредняваха.
                              В момента гледат така:
                              http://cdn3.bigcommerce.com/s-zccddh...0.1280.jpg?c=2
                              ПАРИТЕТНОТО 1,00000 ела здравей !!!:):):):):):):)

Коментар

• Дали двойката EUR/USD ще достигне паритет в момента зависи почти изцяло от Комитета по операциите на откритите пазари (FOMC) следващата седмица“. Централната банка на САЩ ще има среща на 17 и 18 март и повечето анализатори очакват увеличение на основната лихва още през юни. Това със сигурност би довело до ново поскъпване на долара и придвижване на двойката към паритет.

Коментар

Working...
                                X