Има шанс за започване на голяма корекция или поне дълга консолидация от текущи нива 1.06 след утрешния ФЕД
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Stone_Kold Разгледай мнениеhttp://www.varchevbrokers.com/eurusd...2%D0%B5%D0%BD/
кой казва 4е еврака гони паритет?вижте вар4ев ква графика е пуснал и какви стойности са обявили това е от днес заранта
EUR/USD тренда е short, средносрочното движение също short, краткосрочна корекция достигнала нива на съпротива 1.3856.
По-добре е TP: 1.3644
SL: 1.4146 - средна на дневен BBПарите не ме вълнуват. Те ме успокояват!
Коментар
-
Сигнал от Stochastic за вероятно изчерпване на корекцията, близо до нива на съпротива. Бързата средна преминава под бавната отгоре надолу близо до ниво 70 при низходящо средносрочно движение. Може да се приеме като сигнал за възможно нов низходящ импулс.
CCI е под 0 на дейли графика и на 4 часа, което показва, че движението е short, следователно само шортови сигнали, Stochastic ни дава негативен сигнал, възможен sell, със stop малко над върха 1.3871 и таргет около подкрепата 1.3728
Вся Власть Советам
Коментар
-
http://www.varchevbrokers.com/eurusd...2%D0%B5%D0%BD/
кой казва 4е еврака гони паритет?вижте вар4ев ква графика е пуснал и какви стойности са обявили това е от днес заранта
EUR/USD тренда е short, средносрочното движение също short, краткосрочна корекция достигнала нива на съпротива 1.3856.Вся Власть Советам
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mammita Разгледай мнениеПижамите не са глупави, не ги подценявай. Цената на петрола, няма абсолютно нищо общо със свободния пазар. Като решат от ОИСР, че е прекалено евтино и просто намаляват добива и готово. ТОчно това се случи преди 6 години. Когато всичко се срути арабите излязоха и казаха, че цената на петрола е нереално ниска според тях и я напомпаха. А високият петрол вдигна инфлацията и забави възстановяването на глобалната икономика. В момента им е изгодно цената да е ниска, за да прецакат американците. Спомням си, че когато вдигнаха цената по време на кризата, тя беше паднала до около 40$. Явно това им е критичния минимум и няма да позволят да падне под нея. За това и аз си мисля, че петролът ще варира около 50$ +/- 10$
вижте цените на петрола 85-89
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mammita Разгледай мнениеПижамите не са глупави, не ги подценявай. Цената на петрола, няма абсолютно нищо общо със свободния пазар. Като решат от ОИСР, че е прекалено евтино и просто намаляват добива и готово. ТОчно това се случи преди 6 години. Когато всичко се срути арабите излязоха и казаха, че цената на петрола е нереално ниска според тях и я напомпаха. А високият петрол вдигна инфлацията и забави възстановяването на глобалната икономика. В момента им е изгодно цената да е ниска, за да прецакат американците. Спомням си, че когато вдигнаха цената по време на кризата, тя беше паднала до около 40$. Явно това им е критичния минимум и няма да позволят да падне под нея. За това и аз си мисля, че петролът ще варира около 50$ +/- 10$
Извинявай,но точно юли месец 2008 цената беше най-висока.....„Няма значение, колко пари правиш на пазарите, важното е да успееш да ги запазиш”
Джеси Ливърмор
Коментар
-
Преди малко отоворих една малка дълга при Евро/паунд от 0,7127 мисля да е дългосрочна позицията, но тъй като цял ден няма да съм пред ПС-то му сложих един пълзящ стоп 100 пипса.
Може би е много голяма грешка този стоп, но до сега тази инструмент не съм го търгувал и .... а и смятам като се прибера да сложа нормален стоп евентуално да почна да го вдигам нагоре . Но това за сега това изглежда далечна работа .
Успех на всички
Коментар
-
Успех и спорна седмица на всички!
Коментар
-
Първоначално изпратено от milov_1991 Разгледай мнениеза петрола някъде даже бях чел , че може да го видим и до 20
а за рублата гледам да стоя по далече ,че на скоро доста се изпатих
Коментар
-
Първоначално изпратено от ivaceda Разгледай мнениеЗа петрола не знам, нпо ми се струва, че рублата се готви за нов срив. Май са избързали РЦБ с понижението на лихвите.
за петрола някъде даже бях чел , че може да го видим и до 20
а за рублата гледам да стоя по далече ,че на скоро доста се изпатихhttp://dimitarmilov.blogspot.com/
Коментар
Коментар