Първоначално изпратено от БАЦЕ
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от tsvetkov Разгледай мнениеБаце може ли да се аргументираш защо очакваш такива дълбоки корекции при двойките с участието на щатския долар?
Коментар
-
Първоначално изпратено от БАЦЕ Разгледай мнениеДълги и при евро / долар . 1.0625 . Цел - 1.10 - 1.11 .http://tsvetantsvetkov1.blogspot.com/
Коментар
-
Първоначално изпратено от БАЦЕ Разгледай мнение1.4720 - ДЪЛГИ при паунд /долар - цел : голяма корекция 1.55 - 1.60
1,30 е дъното.
Коментар
-
Първоначално изпратено от FxProST Разгледай мнение“In addition, as long as investors’ bearish EUR sentiment remains intact, high hedge ratios will lead to increased EUR selling when EUR assets perform. We consequently still target EUR/USD below parity at 0.99 in 6M”.
Sub-parity levels still on the cards for EUR/USD – Danske Bank
Вече мисля че целите надолу са отворени за нови дъна и евентуално паритет.http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана
Коментар
-
“In addition, as long as investors’ bearish EUR sentiment remains intact, high hedge ratios will lead to increased EUR selling when EUR assets perform. We consequently still target EUR/USD below parity at 0.99 in 6M”.
Sub-parity levels still on the cards for EUR/USD – Danske BankПарите не ме вълнуват. Те ме успокояват!
Коментар
-
Първоначално изпратено от bingo Разгледай мнение
бате бойко да предложи да им направи сграда у нас - чувалите с ойро са като балсам за икономика с борд, която нито е в европа, нито е извън европаНе е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеФед,се замислиха,дали няма да се оцапат,ако на този скъп долар,вдигнат лихвата.
Премахването на "patient" както веднага се отбеляза навсякъде може да се тълкува не еднозначно... На който си е взел билет в 1,10 - честитоПарите не ме вълнуват. Те ме успокояват!
Коментар
Коментар