Първоначално изпратено от Niki Gabrov
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Georgi Разгледай мнениеКабелот продължава да се лъзга по жицата. Мнго ми аресва така!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от kashoooo Разгледай мнениеА аз не мога да си обясня защо днес еврото направи 2 фигури нагоре, както и въобще от къде идват тия напъни на еврото да върви нагоре. В момента е почти на нивата, при които Драги обяви, че пуска печатницата. А евра вече се печатат, покрай Гърция все още е доста напечено, Американците започнаха пак да вадят добри доклади... Еврото ми се струва надценено в момента.
Коментар
-
Заради Обама
Първоначално изпратено от kashoooo Разгледай мнениеА аз не мога да си обясня защо днес еврото направи 2 фигури нагоре, както и въобще от къде идват тия напъни на еврото да върви нагоре. В момента е почти на нивата, при които Драги обяви, че пуска печатницата. А евра вече се печатат, покрай Гърция все още е доста напечено, Американците започнаха пак да вадят добри доклади... Еврото ми се струва надценено в момента.
А по принцип и на европа показателите са повече от добри.
Коментар
-
А аз не мога да си обясня защо днес еврото направи 2 фигури нагоре, както и въобще от къде идват тия напъни на еврото да върви нагоре. В момента е почти на нивата, при които Драги обяви, че пуска печатницата. А евра вече се печатат, покрай Гърция все още е доста напечено, Американците започнаха пак да вадят добри доклади... Еврото ми се струва надценено в момента.
Коментар
Коментар