IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Niki Gabrov Разгледай мнение
    Дълга ЕУР/УСД 1.1225. Не е препоръка за търговия
    че то си е толкова каква дълга ?

Коментар

• продължавам да си чакам 1,1391
      дано не фана брада
      Last edited by the architect; 09.06.2015, 18:26.

Коментар

• изпраскаха си на минутка зверски екстремум вчера . дори май е най- големия в рамките на това което мога да проследя . и хоп свалиха еврака

Коментар

• Дълга ЕУР/УСД 1.1225. Не е препоръка за търговия

Коментар

• мечките поеха щафетата, ако се стигне до сделка с Гърция (дори и слух за такава) ще се върнем на нива около 1.13-1.14
            иначе long-term ще е надолу; но за по-кратко май ще минем първо през 1.2

Коментар

• А може просто изкуствено да го помпат, да му дадат аванс, че може после гърците да го докарат до паритето.

Коментар

• Смятам че може да направи корекция до 1.1200.....
                „Няма значение, колко пари правиш на пазарите, важното е да успееш да ги запазиш”
                Джеси Ливърмор

Коментар

• Първоначално изпратено от Georgi Разгледай мнение
                  Кабелот продължава да се лъзга по жицата. Мнго ми аресва така!!

По коя от всичките тези "жици се лъзга"?

Коментар

• Първоначално изпратено от kashoooo Разгледай мнение
                    А аз не мога да си обясня защо днес еврото направи 2 фигури нагоре, както и въобще от къде идват тия напъни на еврото да върви нагоре. В момента е почти на нивата, при които Драги обяви, че пуска печатницата. А евра вече се печатат, покрай Гърция все още е доста напечено, Американците започнаха пак да вадят добри доклади... Еврото ми се струва надценено в момента.
                    Защото корекцията на бичият тренд намери съпорт при фибо 61.8 и цената се стреми към нов връх.

Коментар

• Като гледам как подрипва нагоре, ми изглежда че участниците са бичи настроени,само Фалиракис да не изцепи нещо, че ще отлетиме у тиквите

Коментар

• Моето усещане е че докато се мачкат руснаци и американци доларът ще е силен и петролът
                        се явява една съществена част от този сблъсък.

Коментар

• Пичове,какво стана,тоя гап на 1,21 още ли не сте го запълнили?
                          Няма препоръки
                          Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Заради Обама

Първоначално изпратено от kashoooo Разгледай мнение
                            А аз не мога да си обясня защо днес еврото направи 2 фигури нагоре, както и въобще от къде идват тия напъни на еврото да върви нагоре. В момента е почти на нивата, при които Драги обяви, че пуска печатницата. А евра вече се печатат, покрай Гърция все още е доста напечено, Американците започнаха пак да вадят добри доклади... Еврото ми се струва надценено в момента.
                            заради Обама...защото имаше слух по късно отречен...но в крайна сметка усвоен от пазара че долара е много скъп - на срещата на Г7

А по принцип и на европа показателите са повече от добри.

Коментар

• А аз не мога да си обясня защо днес еврото направи 2 фигури нагоре, както и въобще от къде идват тия напъни на еврото да върви нагоре. В момента е почти на нивата, при които Драги обяви, че пуска печатницата. А евра вече се печатат, покрай Гърция все още е доста напечено, Американците започнаха пак да вадят добри доклади... Еврото ми се струва надценено в момента.

Коментар

• Аз тъй като гледам, ти целия си се оплел у жици.

Коментар

Working...
                                X