IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Niki Gabrov Разгледай мнение
    Това си е мнение на Карен.
    Но не пречи да съм съгласен с нея, при разумни доводи

Ето и още едно мнение за GBP/USD:

GBP/USD Forecast: shorts reinstated – Commerzbank
    Парите не ме вълнуват. Те ме успокояват!

Коментар

• Първоначално изпратено от FxProST Разгледай мнение
      Това си е мнение на Карен.

Коментар

При ЕУР/УСД ще видим ли днес 1.1403-1.1431 ? Успех колеги. Не е препоръка за търговия.
        По-скоро не
        EUR/USD forecast: what’s in store today? – Commerzbank and OCBC Bank

Парите не ме вълнуват. Те ме успокояват!

Коментар

• При ЕУР/УСД ще видим ли днес 1.1403-1.1431 ? Успех колеги. Не е препоръка за търговия.

Коментар

Време е за къси в гепи за ново дъно. Не е препоръка за търговия.
            Същото казвам и аз.
            .................................................. .......

Коментар

• Първоначално изпратено от kashoooo Разгледай мнение
              Колега, ще ме извиняваш, обаче това видео е най-голямата простотия, която съм гледал досега на тема търговия. Половината време някакъв малоумен дебел американец ти повтаря 1 милион пъти едно и също - как трябва да търгуваш като "honey badger", а другата половина се опитват да те зарибят по някаква чат стая. Нищо ново, никаква техника, никакви правила, никакъв анализ...
              видеото е от темата забавни..посланието е също много интерестно, но не знам дали си го разбрал...втората половина не съм я гледал, визирах сравнението с хоней баджера
              Проста работа, но не е за прости хора

Коментар

• Време е за къси в гепи за ново дъно. Не е препоръка за търговия.

Коментар

• Първоначално изпратено от bvg Разгледай мнение
                  А какво стана с референдума в Англия? Този дето искат ли да излизат от ЕС.

До колкото знам,той ще се проведе през месец септември 2017 година.....
                  „Няма значение, колко пари правиш на пазарите, важното е да успееш да ги запазиш”
                  Джеси Ливърмор

Коментар

• Първоначално изпратено от masagor Разгледай мнение
                    https://www.youtube.com/watch?v=5QG-MWXdR6c

ето нещо много забавно за самотните трайдинг часове пред компа..

видеото е много образователно, освен че е супер забавно. препоръчвам ви го горещо
                    Колега, ще ме извиняваш, обаче това видео е най-голямата простотия, която съм гледал досега на тема търговия. Половината време някакъв малоумен дебел американец ти повтаря 1 милион пъти едно и също - как трябва да търгуваш като "honey badger", а другата половина се опитват да те зарибят по някаква чат стая. Нищо ново, никаква техника, никакви правила, никакъв анализ...

Коментар

• Ух .добре.разбрах.камък ми падна от сърцето.нека сега заедно с теб де хванем за ръце и извикаме редко и с него да кажем давай долареееееее

Коментар

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
                        ето сега нааааапремирно акция . гнидите не тестваха до пип два бомбата ми на 1,1391

така че нов връх скоро . мухахаааааааааааааааааа

слушай как пукат атомите бомби
                        Искаш да кажеш че ако тества 1.1391 и бомбата избухне еврака ще падне по лице на паважа

Коментар

• ето сега нааааапремирно акция . гнидите не тестваха до пип два бомбата ми на 1,1391

така че нов връх скоро . мухахаааааааааааааааааа

слушай как пукат атомите бомби

Коментар

• ша тъ плющааааааааааааааааааааааааааааааааа майтап бе уили

Коментар

• Първоначално изпратено от акция Разгледай мнение
                              Кажи какво е " страшно "
                              казах го къде е . акцияяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяя блейш и не следиш мислите на хоратаааааааааааааааааааааааааааааааааааааа

Коментар

• Първоначално изпратено от акция Разгледай мнение
                                Кажи какво е " страшно "
                                Май вече го направи

Коментар

Working...
                                X