Първоначално изпратено от Novakat
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX
Collapse
X
-
Очакванията ми за тази вечер са за по-голям гап при евро./долар на юг ( около 60 -тина пипсат ) . Понеделник и вторник да продължи да пада след това малко нагоре и да завърши седмицата около 1.10 .
Смятам , че гръцките неща още от преди месец се отиграха и позициите бяха заети от големите играчи .
Успех на всички
Коментар
-
Първоначално изпратено от xaro Разгледай мнениеКакво ли ни очаква на пазарите в понеделник-1=1 !!!!???? Ден(седмица) година храни..http://forex-trade-orb.blogspot.com/
Коментар
-
Първоначално изпратено от ivandimitrov1024 Разгледай мнениеедва ли това ще се случи утре, но да видиме
Коментар
-
Първоначално изпратено от driverf1 Разгледай мнениеЛихвите нагоре,но тогава ще се увеличат значително и разходите по кредитите.....и спиралата се завърта.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от xaro Разгледай мнениеИ на Европа силно евро...май играта ще е сериозна..Гърция-Ок -лихвите нагоре---Гърция-дърво--лихвите...някога...
Лихвите нагоре,но тогава ще се увеличат значително и разходите по кредитите.....и спиралата се завърта.....„Няма значение, колко пари правиш на пазарите, важното е да успееш да ги запазиш”
Джеси Ливърмор
Коментар
-
Първоначално изпратено от driverf1 Разгледай мнениеНе забравяй,че на американците силен долар не им трябва.....
да го връщат на Германия .Този бизнес цикъл започна точно преди една година и не
вярвам да е толкова кратък.Предишният бизнес цикъл продължи над 13 години,основните
му характеристики бяха евтин долар,скъпи цветни валути и суровини.
Коментар
-
Кредиторите предлагат 12 млрд. евро на Гърция до ноември
Първоначално изпратено от kashoooo Разгледай мнениеПазара умря, всички чакат да видят какво ще стане с Гърция и тогава според мен ще избуши нагоре или надолу. Поне две-три фигури в посока, само като за начало.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kashoooo Разгледай мнениеПазара умря, всички чакат да видят какво ще стане с Гърция и тогава според мен ще избуши нагоре или надолу. Поне две-три фигури в посока, само като за начало.
Напълно подкрепям написаното .....
Коментар
-
Първоначално изпратено от driverf1 Разгледай мнениеНе забравяй,че на американците силен долар не им трябва.....
Коментар
Коментар