IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Търгувате ли с Кипърски брокер???

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Първоначално изпратено от lide Разгледай мнение
    Много си прав, ветеране! Ама за съжаление се върви натам. Тя лакомията лесно не се овладява , какво да се прави "човещинка". Даже нямаше да се изрежат 10 %, за по-малките беше 6-7 % предложението. Сега повече ще изгубят.
    Колега,

    При създалата се ситуация, дори да въведат данък депозит
    5, 7 или 10% все тая. Хората ще искат да си теглят парите
    при всяко положение. Общо взето няма полезен безболезнен
    ход. Сценарии много, ама все болезнени.

    Поздрави и успехи!
    NO SIGNATURE FOUND

    Коментар


    • Първоначално изпратено от ветерана Разгледай мнение
      Съжалявам,но мисля,че другата седмица щи видим фалит на двете най-големи банки в Кипър. Всяка банка на която 40% от вложителите и предявят иск да си изтеглят 100% вложенията - фалират банката. Просто трябваше да се приеме да се изрежат 10% от всички влогове,за сметка на изгубване на драстично по-високи суми.Философията на случай е: Всяка лакомия рано или късно се наказва
      Много си прав, ветеране! Ама за съжаление се върви натам. Тя лакомията лесно не се овладява , какво да се прави "човещинка". Даже нямаше да се изрежат 10 %, за по-малките беше 6-7 % предложението. Сега повече ще изгубят.
      Истината е винаги някъде по средата

      Коментар


      • Съжалявам,но мисля,че другата седмица щи видим фалит на двете най-големи банки в Кипър. Всяка банка на която 40% от вложителите и предявят иск да си изтеглят 100% вложенията - фалират банката. Просто трябваше да се приеме да се изрежат 10% от всички влогове,за сметка на изгубване на драстично по-високи суми.Философията на случай е: Всяка лакомия рано или късно се наказва
        Няма значение къде си, с кой си и с какво се занимаваш - радвай се на всеки момент, на всеки ден!

        Коментар


        • Първоначално изпратено от EUR/USD Разгледай мнение
          Вече съжалявам за това си решение, да се доверя на Кипърски брокер. Пуснал съм заявка за теглене, но за момента не мога да си получа парите поради обясними причини. Надявам възможно най-бързо да си прибера парите от там. Поради тази причина търся сигурни дестинации за парите си .
          Днес Путин каза че ще прави офшорни зони в Сибир. Изчакай малко преди да ги местиш. Имай пред че от Русия по сигурна империя няма.
          Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

          Коментар


          • Вече съжалявам за това си решение, да се доверя на Кипърски брокер. Пуснал съм заявка за теглене, но за момента не мога да си получа парите поради обясними причини. Надявам възможно най-бързо да си прибера парите от там. Поради тази причина търся сигурни дестинации за парите си .

            Коментар


            • Всички брокери са надеждни, стига да не са от Кипър в момента. Не искам да те плаша, но не мисля че имаш шанс да ги изтеглиш, ако са в кипърска банка. Каквото и решение да се вземе за Кипър, когато и да отворят банките, всички ще искат да си изтеглят парите веднага. Това ще доведе до паника и най-вероятно лимитирани или направо забрана за преводи на пари в чужбина.
              Общо взето с бизнеса на повечето руско-кипърски брокери е свършено, тъй-като ще им е трудно да покрият исканията за теглене от страна на клиентите. Съжалявам, но при толкова български брокери, кое те накара да ходиш при такива офшорки? Знам, че тия дето цитираш са страшно агресивни, че и бг съпорт имат ама....

              Коментар


              • През годините съм ползвал адмирал маркетс и трейдър бг. И двата са надеждни.
                От чуждите дюка скопи мисля че се казваха, имат добро име.
                Както и банка Мизухо Англия.
                Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

                Коментар


                • Търгувате ли с Кипърски брокер???

                  Здравейте, Имам сметка в Markets.com, след финансовите сътресения в последните дни в Кипър съвсем сериозно обмислям да си изтегля парите от там. В момента точно немога но се надявам да ги прехвърля скоро на по-сигурно място. Въпроса е къде по-точно ? Бихте ли препоръчали дестинация или брокер.
                Working...
                X