IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутният борд?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Черкезов не си ли присвояваш чужди тълкования?

    Коментар


    • Първоначално изпратено от keizer Разгледай мнение
      Риска рязко се вдигна, хващам бас че CDS спредовете за бг вече се качват.
      Какво мислите вие?
      Аз мисля,че или си поредния ник на пешко или поредния му последовател преследван от банки и съдия изпълнител
      За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него

      Коментар


      • АСТРОЛОГИЧЕН АНАЛИЗ: (Тази част от интервю е изнесено преди около две седмици за голям вестник, който искаше от мен материал, но аз забавих статията за публикуване.) ...Ние имаме шанса да се променим към по-добро. Цялата натрупана космическа енергия показва, че имаме свободен избор и не трябва да разпиляваме натрупаната положителна инерция в социално, икономическо и политическо отношение. Или ще използваме градивната енергия за нещо положително, или ще се внесе доста хаос и безпорядък. Сега в хороскопа на България има сериозен и важен аспект – преминаването на планетата Плутон през Слънцето на България и това може да провокира опасни събития и сложни промени, надявам се към по-добро. Периодът е наличен от края на декември 2012 до първите дни на април 2013. Българите и въобще цялото човечество ще избират между два пътя - пътя на благородството, миротворчеството и справедливостта или пътя на егоцентризма и разрушителните конфликти. За нас като държава, това зависи от гласуването на българите през лятото на изборите.

        Както вече обясних, през най-важния космически фактор на България - Слънцето, преминава планетата Плутон. Тя има следните качества, които са систематизирани отдавна във всеки учебник по астрологията на няколко нива. Първо - колективната воля, трансформация на съзнанието, приемане на истината такава каквато е, освобождение от старото, страха и злото. Второ - ядрената енергия, природните стихии, подземната мощ на планетата ни, кръвта и енергията на Земята, политическите процеси, колективната воля на народа. И трето, най-ниското ниво на семантични значения – катаклизмите, смъртта, подземния свят, мафията, разрушителните сили, земетресенията, крайно негативните процеси и опасности. От друга страна, Слънцето във всяка звездна карта отговаря за Божественото и жизнените сили на субекта. Ето защо, през нашия народ преминава колективната политическа воля да се реши един крайно съществен въпрос...

        ЗАБЕЛЕЖКА ПИСАНА НА 18.02.2013: Ако правителството се забави и не предприеме сериозни действия за намаляване на напрежението са възможни най-лошите и деструктивни сценарии - заплаха за държавността, улични сблъсъци и вероятност от тотална смяна на властта. За радост вече се предприемат реални мерки, финансовия министър е уволнен и вероятно след няколко дни ще вземе лиценза на ЧЕЗ - това ще успокои хората, но протестите ще спрат само ако електричеството се намали като цена с около 40-20% за крайния потребител и енергийните мафиоти не бъдат дадени на прокурор. Решителността на Бойко Борисов е поставена на изпит и от действията му през тази и следващата седмица зависи въобще възможността му да отиде на изборите. Ако приеме навременни и реални мерки - ще укрепи държавата и ще успокои народа и съответно ще има шанс отново да спечели изборите, ако се забави и не направи нищо реално за тока като цена и за ликвидирането престъпните схеми на енергийните олигарси - резултатите ще бъдат плачевни. Препоръката ми е народът да бъде послушан и да се изчистят спешно проблемите.

        Черкезов
        Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

        Коментар


        • Валутният борд?

          Риска рязко се вдигна, хващам бас че CDS спредовете за бг вече се качват.
          Какво мислите вие?
          228
          Ще падне през 2013
          17.11%
          39
          Абе ситуацията е зле, 50:50
          24.56%
          56
          Рисковете се вдигат, но по-скоро ще прескочим трапа
          22.37%
          51
          Оптимист съм, всяко чудо за 3 дни
          35.96%
          82
          Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа
        Working...
        X