IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Сайт за форекс роботи

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ivoes Разгледай мнение
    Ами и аз набих и загубих, в момента тествам на демо Momods MACD Martin EA, и Momods GomoXL Night Scalper (buy версията) - има ги на сайта и засега добре се справят, но и двата са martingale. Истината е, че пари без труд няма как да се печелят.
    Тия на какви платформи са“Защото ако са на платформите на демо сървърите на които и да е от българските бъкети, особено мт4, тиковете които ще използваш са или "лоши" които се преправят след това или "пропуснати", което пък ще наруши реалността на извадката, каквато и да е тя.А такава със реални такива трудно има тиковете при различните брокери са различни по време.
    А камо ли в бота да има и функции на цената за приближаване/раздалечаване и евентуално пресичане, които са и изгладени със тежест към последните периоди.
    Така че и тука имаш проблеми за решаване.

Коментар

• Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнение
      Имаш ли печеливш робот?
      Едно време доста пари набих във форексо.
      Ами и аз набих и загубих, в момента тествам на демо Momods MACD Martin EA, и Momods GomoXL Night Scalper (buy версията) - има ги на сайта и засега добре се справят, но и двата са martingale. Истината е, че пари без труд няма как да се печелят.

Коментар

• Първоначално изпратено от ivoes Разгледай мнение
        Здравейте, посетете сайта ми, надявам се да ви е от полза.
        http://ExpertAdvisor-World.com

PS. Сайта е нов, кажете ми какво бихте променили в него.
        Имаш ли печеливш робот?
        Едно време доста пари набих във форексо.
        Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• Първоначално изпратено от free1969
          Не разбрах какво се има в предвид в отговора ти.

Коментар

• Сайт за форекс роботи

Здравейте, посетете сайта ми, надявам се да ви е от полза.
            http://ExpertAdvisor-World.com

PS. Сайта е нов, кажете ми какво бихте променили в него.
            Last edited by ivoes; 17.02.2013, 21:36.
          Working...
          X