АНКЕТА !!! ще пада ли ЗЛАТОТО???
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Анкета - ще пада ли златото ?
Collapse
X
-
Що не купиш малко акции?
Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнениеАз също съм си купил немалко злато през последните 16 месеца и се чувствам спокоен. Въобще не ме интересуват валутни войни, бюджетни сделки, инфлации, индекси, безработица и прочие. Аз съм в позиция стронг - злато/сребро и кеш за повече злато/сребро. Кой знае може и акции да си купя за повече от една нощ. Но още е рано.Мнението ми не е препоръка!!!
Коментар
-
Аз също съм си купил немалко злато през последните 16 месеца и се чувствам спокоен. Въобще не ме интересуват валутни войни, бюджетни сделки, инфлации, индекси, безработица и прочие. Аз съм в позиция стронг - злато/сребро и кеш за повече злато/сребро. Кой знае може и акции да си купя за повече от една нощ. Но още е рано.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнениеХехе...скоро и аз ще се усмихна .
Коментар
-
Хехе...скоро и аз ще се усмихна .
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеМай сън не те хваща от това злато? Виж аз как си спя спокойно, като съм си купил? Да му мислят продалите?Мнението ми не е препоръка!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнениеМерси предварително на гласувалите!Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Muller Разгледай мнениеА нгради за познали те има ли
Коментар
-
Muller,
с удоволствие . Дай някоя идея?
п.с. сама по себе си награда е ако отвориш позиция и се окаже печаливша
Първоначално изпратено от Muller Разгледай мнениеА нгради за познали те има лиМнението ми не е препоръка!!!
Коментар
Коментар