IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив до 26.03.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• ТАТО от години наблюдава форумо , ама все още не е видел спор м/у дами туканка Да знаете идва краят на света , когат две жени спорят за нещо в Форекс форума
    Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате

Коментар

• Първоначално изпратено от Nadia_Ivanova Разгледай мнение
      Съименничке, виждам една ясно изразена якичка, без главичка, или другояче казано, едно голямо М, което би трябвало да значи, че въпросното нещо, каквото и да е то, тръгва надолу.
      Христо, в каквато и позиция да си, ако изобщо изворът има да избълва нещо, ще го избълва.
      Не се впрягайте, на мен прякорът ми е Зевзека. Просто опитвам да вкарам малко майтап.

Такива категорични "прогнози" не винаги могат да се приемат като майтап,защото повечето тук влагат реални пари,така че бъди по-премерена в думичките си.Лека подсказка.

Коментар

• Съименничке, виждам една ясно изразена якичка, без главичка, или другояче казано, едно голямо М, което би трябвало да значи, че въпросното нещо, каквото и да е то, тръгва надолу.
        Христо, в каквато и позиция да си, ако изобщо изворът има да избълва нещо, ще го избълва.
        Не се впрягайте, на мен прякорът ми е Зевзека. Просто опитвам да вкарам малко майтап.

Коментар

• аз викам след 21 часа еврака да полудее

Коментар

И, между другото, кви са тия глави, рамене половинчати и недопълнени? Човешкото тяло други части няма ли? Аз опитвам мъдрост да пия от извора, ала за беда, тука говорите на език по-неразбираем от санскритския . Я дайте една ясна и точна прогноза. Къде отива олиото и що американците се радват като им пада доларът, пък нашите държат еврото да е скъпо?

Съименничке,едва ли някой тук ще почне да ти обяснява технически анализ /ТА/ от "а-бе"-то.Разгледай линкчето по-долу и направи своя преценка,виждаш ли в нея обърната глава и рамене от двете страни на главата?/а може би виждаш друга фигура?/
            http://www.anmart-forex.com/charts/eurusd.gif
            Таргетът,ако прочетеш теорията/погледни в гугъла и си купи някакви книжки,ако държиш да научиш нещо/,таргетът е от линията на раменете до главата в обратна посока.
            Общо-взето,ТА не е решаващ за вземане на решения,защото ако човек си впрегне фантазията,не само глава и рамене може да види.Например аз в тая графика виждам една нормално разположена фигура-глава и рамене,а в момента се завършва дясното рамо на втора подобна фигура.Така таргетът бихме го търсили някъде около 1.2840.
            Друга интерпретация на ситуацията-цените да са описали двоен връх и така нататък.
            Всичко това е несериозно,но ако имаш някакви други сигнали,предвид фундаментален анализ,можеш като допълнение да се взираш и да търсиш в графиките допълнителни чаркове от човешкото тяло.Успех!

Коментар

И, между другото, кви са тия глави, рамене половинчати и недопълнени? Човешкото тяло други части няма ли? Аз опитвам мъдрост да пия от извора, ала за беда, тука говорите на език по-неразбираем от санскритския . Я дайте една ясна и точна прогноза. Къде отива олиото и що американците се радват като им пада доларът, пък нашите държат еврото да е скъпо?
              От извора се пие на колене се казва в една българска песен ...

Коментар

• А бре какво толкоз му се чудите на кУрсо Еврака си търси таргето на флага 2736 до 3008 демек 272 пипса и ги налагаш от дънцето 2880 нагоре което прави по ТАТОви сметки точно 3151 айде да видим как ке затвори месеца и седмицата и да лягаме че се изморих да закачам булките днеска пък и една булка утре сабалян рано ке дойде на КАЙВЕ да видим с райбер ли ще е

Коментар

• И, между другото, кви са тия глави, рамене половинчати и недопълнени? Човешкото тяло други части няма ли? Аз опитвам мъдрост да пия от извора, ала за беда, тука говорите на език по-неразбираем от санскритския . Я дайте една ясна и точна прогноза. Къде отива олиото и що американците се радват като им пада доларът, пък нашите държат еврото да е скъпо?

Коментар

• Първоначално изпратено от ТАТО Разгледай мнение
                    Наде какво е туй сабса ?
                    Сабс, тати! Филми, преводи, други такива полезни неща... Преводаческият сайт. Явно не си. Сори, припознала съм те.

Коментар

Добър вечер на всички и да ви капят парички!
                      Тато, имам един личен въпрос. Ти същия ТАТО, който субтитрува в сабса ли си?
                      Наде какво е туй сабса ?

Коментар

• нещо май сте се объркали ако има глава обърната то тва ше рече че еврака требе да отиде до 3171 където е таргета и щото е обърната

Коментар

• Аз казах "ако" понеже за момента е оформена на 50 % , на Н4 най ясно си личи ,
                          сега сме на последния косъм на главата точно , преди да започне дясното рамо
                          Трябва и задължителен стоп , нищо сигурно , просто предположение
                          Мнението ми води до фалит !

Коментар

• Първоначално изпратено от ВУЙЧО Разгледай мнение
                            Ако се заформи тая глава с рамене на Н1 и Н4 еврото си го търсете
                            там откъдето дойде , или 1.2666 , качих средната на късите ми на 1.2940
                            Тъкмо взе да расте еврото, то пък борсите взеха да падат, хмм...

Коментар

• Добър вечер на всички и да ви капят парички!
                              Тато, имам един личен въпрос. Ти същия ТАТО, който субтитрува в сабса ли си?

Коментар

• Първоначално изпратено от ВУЙЧО Разгледай мнение
                                Ако се заформи тая глава с рамене на Н1 и Н4 еврото си го търсете
                                там откъдето дойде , или 1.2666 , качих средната на късите ми на 1.2940
                                Вуйчо,сега погледнах-главите са обърнати
                                Какво 1,2666 те гони
                                Умната с тия Тикви!
                                Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

Working...
                                X