Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX (архив до 26.03.2013 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Charts
Първоначално изпратено от Charts Разгледай мнениеНа тебе пък кой ти даде право да определяш в моята тема какво е уместно и какво не? Нямам спомени да съм ти давал права да падарстваш !
Без шеги и закачки, хората ще изтрещят. Така, че са напълно разрешени и желателни !!!
Караиванов, нещо си се объркал. Тази тема отдавна не е твоя. "Твоята" я затвориха отдавна. А ти самия си непрекъснато изгонван от всички теми, иначе не би си сменял толкова често ника.
Освен това не е лошо да ти припомня първия ти пост в "твоята" тема:
19.02.2001, 11:43
Валутна търговия - FOREX
"Бих желал тук да се коментира само движението на валутите,като всеки който желае да направи своята аргументирана прогноза.Надявам се това да стане приятно място за дискусии на участниците на този пазар"
Не виждам да споменаваш, че трябва да има дебелашки майтапи, напъни за писане на диалект и усилия да се постигне псевдонеграмотност, за да не изтрещял някой. Напротив, призоваваш за сериозно отношение към темата, каквото си и беше то преди много години.
Пък и не би могло да бъде иначе, достатъчно е да ти припомня кои пишеха в темата: Tasuki, 1anti, Varna2, kukuvicata, seafoam, koko, barakov, soldier of dolar, systray, Svetlin, Борсалино, bertram, chicago, Пореден, DR, supertrader, Kamen, Наблюдаващ, bnight, PPP, id2, МариоДимитров, сиганина, SPEKO, Fotev, Daywalker, newmeta, rossen, Скакалец и десетки други сериозни и авторитетни колеги, които придаваха тежест и дълбочина на темата и с които беше удоволствие да се общува. Навярно си спомняш, че дискусиите продължаваха часове и изпълваха много страници и всеки излизаше от тях обогатен с нещо. Имаше, разбира се, шеги за разтоварване, но посочените по-горе простотии просто липсваха, пък не си спомням някой да "изтрещя". Всеки уважаваше труда и парите на колегите си.
И тогава се появяваше мърша, като във всяко стадо, напр. kiki и Astor многоликий, който като тебе си сменяше често никовете, понеже го баннваха непрекъснато. Та стигна завалията до Astor77, ако не се лъжа...Но общо взето преобладаваше спокойната и творческа атмосфера. Затова аз съм благодарен на колегите и форума, тъй като научих от тях много, а никога не съм крил, че тръгнах от нулата. Дори от под нулата като знания в тази толкова сложна материя.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kotara22 Разгледай мнениеКъси стопа 30.10 цел 26.40Custodite sortem vestram
Коментар
-
Коментар