IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив до 26.03.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Наистина, техническият анализ може да доведе до грешни изводи за пазара.
    Именно затова мнението ми може да се окаже погрешно.
    Все пак то е едно мнение от многото. На седмична графика нещата изглеждат така според мен:
    http://prikachi.com/images/871/5618871J.jpg

Какво виждам аз, което не сте длъжни да виждате вие: възходящият тренд е нарушен, след което и тестван безуспешно. Следва низходящ тренд с отслабваща сила. В момента очаквам тест на низходящата трендлиния.
    Очаквам, но не се знае колко може да продължи това.
    Мнението ми не е препоръка за откриване или за закриване на позиция.
    Успех!
    Last edited by nadyia; 17.12.2012, 11:48.

Коментар

• Първоначално изпратено от VBT Разгледай мнение
      Фундаментално еврото е за надолу,

Технически за нагоре (има пробив на седмична графика на дълсрочната трендлиния).

От мен късо ойро

Вече го продадох и аз щото не ще нагоре!

http://www.freeimagehosting.net/ap1at
      chef

Коментар

• Фундаментално еврото е за надолу,

Технически за нагоре (има пробив на седмична графика на дълсрочната трендлиния).

От мен късо ойро

Коментар

• Стига сте се дърляли/мърляли ами кажете кой го бута еврака и накъде, накъде...

Неще нагоре веке нещо!
          chef

Коментар

• лицето не е важно
            молим?айде нема нужда

Коментар

• Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнение
              Що не идете да се изпраскате някъде вместо да ръсите философски бисери?
              наде сложии снимка те видим.....
              молим?айде нема нужда

Коментар

• Първоначално изпратено от nadyia Разгледай мнение
                Това е много точно обобщаване на непредвидимостта на пазарите при валутната търговия и големият риск в това начинание.
                Що не идете да се изпраскате някъде вместо да ръсите философски бисери?

Коментар

Това е много точно обобщаване на непредвидимостта на пазарите при валутната търговия и големият риск в това начинание.
                  Да всеки си избира дали и какво да прави, но нали в този форум тези, които сме поели риска така или иначе можем да кажем по нещо, което мислим или сме прочели видяли чули някъде и така да сме полезни на другите. Всичко друго е суета и самозабравяне ...

Коментар

• Първоначално изпратено от hristo72 Разгледай мнение
                    Успех и на теб. Давайте го по леко хора, както пише в едно мото тук има стари трейдъри има и успели трейдъри, но стари и успели не. Вземаш това което ти се дава от пазара и това е ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Charts Разгледай мнение
                      Наде, хората (от Сититата) вече са си взели бонусите и са по островите. Пазара седмица преди коледа изтънява и в случая тех.анализ или икономически такъв въобще не играят роля. Останали са малко но много хищни риби които са се наточили да излапкат де що мърда рибок.
                      Този мой пост също не е спам:

Без да сме хората от Сититата, това не понижава нашето самочувствие. Дори някой да живее на островите, то не вярвам да са се отказали от техниката си и да не следят пазарите.
                      Накрая: дребните риби могат да плуват дълго и необезпокоявани, ако правилно преценяват степента на риска на високорисковите пазари.
                      Last edited by nadyia; 17.12.2012, 11:12.

Коментар

Добро утро и профитен ден желая! Нека решенията ви са правилни!

....не всичко в поста ми беше спам, но вие нещата си ги знаете...

Успехи!

п.п. за да пишем тук и коментираме мнения- не се изисква точно условието да представим договора си за реална търговия на валутните пазари, нито да предоставим данни от акаунта си, но аз съм готова, ако се въведе това условие - да представя на създателите на сайта всички необходими данни в тая посока.
                        Успех и на теб. Давайте го по леко хора, както пише в едно мото тук има стари трейдъри има и успели трейдъри, но стари и успели не. Вземаш това което ти се дава от пазара и това е ...

Коментар

Маранди и надя вие сериозно ли

Добро утро и профитен ден желая! Нека решенията ви са правилни!

....не всичко в поста ми беше спам, но вие нещата си ги знаете...

Успехи!

п.п. за да пишем тук и коментираме мнения- не се изисква точно условието да представим договора си за реална търговия на валутните пазари, нито да предоставим данни от акаунта си, но аз съм готова, ако се въведе това условие - да представя на създателите на сайта всички необходими данни в тая посока.
                          Last edited by nadyia; 17.12.2012, 09:52.

Коментар

• Добро утро! Както беше споменато в петъчния анализ достигнахме до резистънс в 1.3190 , просто в петък не им стигне времето
                            Очаквайте днешния анализ за да видите още една гледна точка , която да ви помогне във влизането в позиция. Анализите са в подписа ме
                            Анализи EUR/USD

Коментар

• Първоначално изпратено от stone kold Разгледай мнение
                              ще ходим на кръщене след време
                              Давай по скоро да е

Коментар

Маранди и надя вие сериозно ли
                                ще ходим на кръщене след време
                                молим?айде нема нужда

Коментар

Working...
                                X