IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив до 26.03.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Бонджорно Рагаци-ко ме ста?

Не свърши ли туй коледно рали

Трябва да осребряваме вече
    Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Добро утро,имам дълга позиция при Австралийски-Новозел.долар от 1.24921,стоп на 1.2310 и цел 1.3310

Коментар

• Първоначално изпратено от FidoDidoo Разгледай мнение
        Егати скучната търговия
        Спокойно, скоро ще се върна да раздвижа нещата.
        Custodite sortem vestram

Коментар

• Егати скучната търговия

Коментар

• Първоначално изпратено от ВУЙЧО Разгледай мнение
            За това ли става дума ?

Obama Meets With Boehner at White House in Budget Talks
            благодаря
            значи продължават да пазят тишина и да се държат ,като наежени керкенези
            егати тъпаните.щом не бият тъпана,тъпаните няма разбирателство и пак ще е дебнене
            Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

• Първоначално изпратено от andi Разгледай мнение
              някой чел ли е нещо за среща на ОБАМА и представител на конгреса.ако има инфо някъде,моля да сподели
              За това ли става дума ?

Obama Meets With Boehner at White House in Budget Talks
              Мнението ми води до фалит !

Коментар

• някой чел ли е нещо за среща на ОБАМА и представител на конгреса.ако има инфо някъде,моля да сподели
                Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

• Първоначално изпратено от 6969 Разгледай мнение
                  TATO,

тоз днешен запуртук ,много недоносен ми се чини бря

нема да остане недоносен може и да не се окаже запъртък а нещо по сериозно за надоле но требе да падне 31437
                  пп. засега флага показва 3262
                  Last edited by ТАТО; 17.12.2012, 20:24.
                  Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате

Коментар

• TATO,

тоз днешен запуртук ,много недоносен ми се чини бря

Коментар

• ТАТО казува днешната свещ да я направим поне 100 пипса инак срамота демек 3244 инак сега е само 40 пипса
                      много добре ке бъде ако деня да затвори над 3171
                      Last edited by ТАТО; 17.12.2012, 19:25.
                      Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате

Коментар

• Първоначално изпратено от absfresh Разгледай мнение
                        60-70 пипоня да даде, да го видим, че е живо. То в подготовката на пробива имаше 20 пъти повече движение.

Ех, едно време какви пробиви имаше
                        като гледам индексите би трябвало да даде.пъне се на 1 час и не ще.
                        едно време,беше друго време

Коментар

• Първоначално изпратено от andi Разгледай мнение
                          ако ме питаш мен.искам 10 фигури твърдо поне 5 бе ако може поне една

60-70 пипоня да даде, да го видим, че е живо. То в подготовката на пробива имаше 20 пъти повече движение.

Ех, едно време какви пробиви имаше

Коментар

• Първоначално изпратено от cheff Разгледай мнение
                            http://www.freeimagehosting.net/hjzmk

Това е търговийката ми на дневна графика!

И ето защо - има силна съпротива на 3180!
                            Страницата www.freeimagehosting.net е докладвана като „атакуващ“ и беше блокирана.

Атакуващите страници се опитват да инсталират програми, които крадат лична информация, повреждат компютъра ви или го използват за атака на други компютри.Някои от тези страници го правят съзнателно, но много са просто жертва и собствениците им не знаят нищо за това.
                            Не спори с ГЛУПАК! Ще те свали на нивото си и ще те бие с опит.
                            私は最高のトレーダーだ

Коментар

• котаре кажи де са стоповете бря

Коментар

• Първоначално изпратено от absfresh Разгледай мнение
                                Добре де, това не е нормален пазар на евро/долар.
                                Бознахме петък седмичния връх, заспа, с гапче минахме днеска отгоре, върна и заспа. Цял ден 30 пипа под ниво , където би трябвало да има адските стопове.
                                Изнерви ме на макс от скука.

Твърдо съм за пробив нагоре и поне 200-300 пипа тази седмица, ама ако така ще я караме....
                                ако ме питаш мен.искам 10 фигури твърдо поне 5 бе ако може поне една

Коментар

Working...
                                X