If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Чувал съм, че пазарът имал две посоки...
Пък при тънък пазар какво ли не се случва!
А какво ли се става, когато някой много голям реши ни в клин ни в ръкав, че се е напечелил и прибере парсата? И на всичкото отгоре вземе, че обърне платната...
Успех на всички!
ПП. Казват, че еуфорията била лош съветник. Дали е вярно?
Преди Коледу корекциите са забранени с Държавен вестник
пп.Гледайте Дау и си прайте убаво сметката колко еврака да купувате
Кво да му гледаме, отсега знам какво ще се изрепчат след 3-4 дни за бюджетната рамка в САЩ
Бля-бля-бля, договорихме се да вдигнем тавана ако трябва с още 1 трилион долара (това завоалирано) бля-бля-бля, ще наливаме кинти в икономиката докато постигнем комунистическа заетост от 5.9% безработица, бля-бля-бля, лихвата седи на 0, бля-бля, да го духат Индия и Бразилия, а по-малко Европа и Япония.
Китай са наши хора щото сме у борд и папкаме сениораж.
Вече пълна седмица стискам лонга. Всичките ми модели и стратегии казват здраво нагоре, но ме гризе едно чуство, че има измама.
Все пак не бих скъсил дори и интрадневно.
Свърши тя - то се перваше надолу до 20 мин. след теб като отвори, ако беше пробило до тия нива, които съм споменал. Ся пак пуканките и чакаме
Русото шъ го дебне за днес дали ще се подаде малко над 1.32 - т'ва само за днес и тогава да го перна с малко. Утре си е за утре - хихи
Вече пълна седмица стискам лонга. Всичките ми модели и стратегии казват здраво нагоре, но ме гризе едно чуство, че има измама.
Все пак не бих скъсил дори и интрадневно.
Коментар