IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив до 26.03.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Jason_Thorn Разгледай мнение
    нищо не казвам вече, баси. Като направя прогноза и не търгувам всичко излиза, а съм влезал в сделка а дърво. Интересно на всичко друго освен на форекс ми върви напоследък, ще излизам във ваканция май.
    Като не ти върви на карти ти върви в любовта.

Коментар

• нищо не казвам вече, баси. Като направя прогноза и не търгувам всичко излиза, а съм влезал в сделка а дърво. Интересно на всичко друго освен на форекс ми върви напоследък, ще излизам във ваканция май.
      Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!

Коментар

Давай Евро
        Падай по-бързо ли искаш да кажеш?

Коментар

Давай Евро
          Кажи ми една причина за покупка преди утре. И след речта на Марио ще има ефеката:
          Всяко чудо за 3 часа

Коментар

• Първоначално изпратено от space-man Разгледай мнение
            Продадохте ли еврата?
            Отдавна

Коментар

• Давай Евро
              Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!

Коментар

• Продадохте ли еврата?

Коментар

• Предлагам EUR/USD да се разходи до 1.2990. Някой да изивка вълшебната дума

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                    Губера още не е изтрезнял Почна да прай тех анализ у темата за БФБ

п.п.
                    Дълъг Еврак 3145, дълъг кабел 6235
                    не с рогите.

Коментар

• ЮЮЮЮЮЮЮЮЮБРРРРРЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯ,,,
                      ШЕБЕК удри ДАКСо за под 7690 !!!!
                      Ще черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от ingivo1 Разгледай мнение
                        Днешните нива от подписа ми вещаят един спад до към 3016-20 , но дали ще има леко покачване преди това незнам
                        Демек - Шъ пада ама мое и да се качва...
                        Парите не ме вълнуват. Те ме успокояват!

Коментар

• Първоначално изпратено от ingivo1 Разгледай мнение
                          Днешните нива от подписа ми вещаят един спад до към 3016-20 , но дали ще има леко покачване преди това незнам
                          Аз мисля ,че ще има подскачане до кам 1.3180 и после падане към 1.2880
                          Attached Files

Коментар

• +1
                            Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнение
                            Проблема на трейдърите не е в анализите , а в управлението на риска. и стратегията. Основните причини за загубите са алчността и страха.

Коментар

• Днешните нива от подписа ми вещаят един спад до към 3016-20 , но дали ще има леко покачване преди това незнам
                              Анализи EUR/USD

Коментар

• Първоначално изпратено от зарата Разгледай мнение
                                Не зная колко от трейдърите на пазарите, които се занимават с ТА обръщат внимание на фигурите от 4-часовите графики.
                                От друга страна, ако цените при кабела описват H&S и достатъчно големи участници на пазарите залагат на това – дребните риби също да се мобилизират в същата посока – ето ни го едно голямо движение от 3 фигури и половина надолу – до около 1,57.
                                http://prikachi.com/images/610/5716610u.jpg
                                От трета страна – да се прогнозират такива големи движения – само от ТА може да се приеме и като безумие, ако няма и някакъв фундамент, а и H&S някак ми е непълен.
                                Не ни пречи да хвърляме по едно око в тая посока, за да проверим такава хипотеза в следващите седмици /или месеци/ при наличие и на подходящ фундамент, като например търговският баланс в 11:30 може да помогне малко за посоката, въпреки че очакванията на участниците за реакция на пазара и действията им често изпреварват самата “новина” и я обезсмислят, ако данните вече са отдавна известни.
                                Успехи!
                                Проблема на трейдърите не е в анализите , а в управлението на риска. и стратегията. Основните причини за загубите са алчността и страха.

Коментар

Working...
                                X