IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив до 26.03.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Доби Разгледай мнение
    опа пуйче
    месечна обаче нямаме дънце
    или аз недовиждам

Пич нищо лошо няма да се показват графики,ама с тия МА200 и МА300-какво ще правим прогнози за след 2 години ли?
    Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• опа пуйче
      месечна обаче нямаме дънце
      или аз недовиждам

Коментар

• playmen

Първоначално изпратено от playmen Разгледай мнение
        Кажи кво ще правим с късите? ...а това кафа е като нашето до гуша
        Здравей! Ако си чел внимателно, още преди време казах, че средносрочно евро/долар е надолу. Предполагам знаеш, че средносрочно означава 6 месеца и нагоре. Прогнозирах също и цена към 1.20, но подчертах, че е изключено да кажа кажа кога ще стане това. Тази игричка на еврофория не може да продължава безконечно, балонът ще се спука, когато се налапа който трябва. Ето какво прочетох днес:
        "
        Единствено Европа приема с одобрение поскъпването на валутата. САЩ, Япония, Великобритания, Швейцария и др. се стремят чрез обезценка на националните си валути да стимулират икономиките, тъй като не са в състояние да намаляват повече лихвите "

Инатът на Супермарио, Меркел, Юнкер и компания ще струва скъпо. Лошото е, че стотици милиони люде ще плащат за безграничната им глупост и инат.
        САЩ, Япония, Великобритания, Швейцария и много други се стремят да си оправят икономиката чрез поевтиняване на националната си валута /доказан начин!/ и подхвърлят къшеи, а умните еврочиновници лапат като невидели и оправят чуждото положение.
        Поздрави и успех!

ПП. Надявам се че не си отворил къси въз основа на моите думи, без да си си направил сметката дали и колко време можеш да издържиш. Тогава, мисля, също отговорих на въпрос. Освен това често повтарям, че който ползва чуждо мнение механично, без да осмисля от своята гледна точка, нагласа и възможности какво прави, рано или късно се дави.

Коментар

• Първоначално изпратено от REDA Разгледай мнение
          юТе използват и едно друго:
          -кафа бош
          Редче,другарче ,жънеш ли блага пшеница?
          Животът е дар от бога за изживяване, а не план за изпълнение!

Коментар

• Първоначално изпратено от Дон Карлос Разгледай мнение
            Здравей! Предполагам, че знаеш, че не е форекс-жаргон. Но за тези, които не знаят, "Кафа" е турцизъм и означава глава. Употребява се в смисъл на "омръзна ми", "стига вече" и др. подобни. Съкратено от "кафа сикме", означаващо "да те таковам в главата". Но и това не е правилно изписано, макар да е добило гражданственост. Съкратен израз от турското "Eger kafa sikmek""
            Благодаря за консултацията.

Аз по-скоро бях изненадан днес като се прибрах и видях движенията над 1,33 и потърсих реакциите на форума, но шега трябваше да бъде. "Кафа" - си го "превеждам" като "писна ми вече".
            Иначе, последните думи "технически това пък забило надолу кафъ " си ги изтълкувах така, че да потърся бъдещо развитие в кабела. Не зная с какво ме привлича толкова? Стигнах до извода, че докато не тества и не пробие нивото от 1,59 - винаги може да се очаква движението нагоре да продължи. Това съм решил да комбинирам с фундамента в бъдеще.
            Успех!
            If something inspires you, follow it! Henry Ford

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
              Вчера и днес беше играта по фундамент при евро/долар.
              Вчера Драги подкрепи много здраво еврото, а днес Голдман пуснаха прогноза за 1.37.
              Т.е. движенията по фундамент минаха. Сега пак ще се почнат разни каки, маки и синовете им по техниката.

На този етап сме за нагоре при евро/долар, НО!!! доколкото борсата удържа тези нива.

Изводът от вчерашното заседание на ЕЦБ е, че еврото вече не трябва да се третира като funding currency. Няма да има европейско QE на този етап.
              По-интересно е, че ФЕД също намекна за това и сега остава само Япония да разочарова пазарите.

Златото ще го отнесе.... както и къмодити валутите.

Успех!
              Благодаря ти!

Коментар

• Първоначално изпратено от playmen Разгледай мнение
                Аноне ,ако си наблизо кажи как ги виждаш ти при Евро/долар !Молба
                Вчера и днес беше играта по фундамент при евро/долар.
                Вчера Драги подкрепи много здраво еврото, а днес Голдман пуснаха прогноза за 1.37.
                Т.е. движенията по фундамент минаха. Сега пак ще се почнат разни каки, маки и синовете им по техниката.

На този етап сме за нагоре при евро/долар, НО!!! доколкото борсата удържа тези нива.

Изводът от вчерашното заседание на ЕЦБ е, че еврото вече не трябва да се третира като funding currency. Няма да има европейско QE на този етап.
                По-интересно е, че ФЕД също намекна за това и сега остава само Япония да разочарова пазарите.

Златото ще го отнесе.... както и къмодити валутите.

Успех!
                Last edited by anon6706; 11.01.2013, 22:14.

Коментар

Здравей! Предполагам, че знаеш, че не е форекс-жаргон. Но за тези, които не знаят, "Кафа" е турцизъм и означава глава. Употребява се в смисъл на "омръзна ми", "стига вече" и др. подобни. Съкратено от "кафа сикме", означаващо "да те таковам в главата". Но и това не е правилно изписано, макар да е добило гражданственост. Съкратен израз от турското "Eger kafa sikmek""
                  юТе използват и едно друго:
                  -кафа бош
                  Ще черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!

Коментар

• Аноне ,ако си наблизо кажи как ги виждаш ти при Евро/долар !Молба

Коментар

Кажи кво ще правим с късите? ...а това кафа е като нашето до гуша

Коментар

• зарата

Първоначално изпратено от зарата Разгледай мнение
                        Доби, това /кафъ/ ми е непознат жаргон от форекса. Би ли обяснила с 2-3 изречения?

Коментар

• Първоначално изпратено от playmen Разгледай мнение
                          Джейсон,ще чакаме корекцията да изтрие част от минуса.Очаквах корекцията да е днес предвид фиксирането на профити от дълги обаче!!
                          Лошото е че движението започва точно когато никой не очаква ...

Коментар

• Джейсон,ще чакаме корекцията да изтрие част от минуса.Очаквах корекцията да е днес предвид фиксирането на профити от дълги обаче!!

Коментар

• 11.01.2013 21:00:00 Government Budget (bln USD) December -11.6 -172.1 -30.0

постоянно дефицити

Коментар

• Първоначално изпратено от Доби Разгледай мнение
                                И аз съм аут от тая двойка,вчера влязох и държах до преди малко
                                Ще гледам другите валути,тук е луда работа - все някой ще кихне,аха технически това пък забило надолу
                                кафъ

Доби, това /кафъ/ ми е непознат жаргон от форекса. Би ли обяснила с 2-3 изречения?
                                If something inspires you, follow it! Henry Ford

Коментар

Working...
                                X