Първоначално изпратено от ТАТО
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX (архив до 26.03.2013 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Дон Карлос Разгледай мнениеДа честитим на ТАТО закриването на позицията му!
EUR/USD - дълга 50 К от 1,3272, лимит 1,3353. Профит - $ 405.
Поздравления, ТАТО, неотразим си!сега да видим ке излезе ли и тя
http://www.investor.bg/forum/showthr...=13852&page=10Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате
Коментар
-
Първоначално изпратено от tarantulata Разгледай мнениене съм, щото пуснах къси в евро/йена и долар/йена
но иначе наистина си мисля,че тъй ще стане
пп, много скоро ще разберем, мине ли 1,3390/1,34 отпада сценария
Коментар
-
Първоначално изпратено от hristo72 Разгледай мнениеПо-добре недеййййй ..., щото пуснах къси в евро/йена и долар/йена
но иначе наистина си мисля,че тъй ще стане
пп, много скоро ще разберем, мине ли 1,3390/1,34 отпада сценария
Коментар
-
ECB says risks to economic outlook remain on the downside, monthly bulletin echoes Draghi's policy statement. No significant Euro reaction.
Roesler says Germany is willing to pay the price to save the Euro, won't accept a weakening Euro. $EURUSD rises above 1.3300 on comments.
German Economy Minister Roesler says markets regaining trust in the Euro, says Germany has gone through the crisis the best in the Euro.
dailyfx.com
Коментар
-
Първоначално изпратено от hristo72 Разгледай мнениеМдааа от сутринта го мътеха и ето каква стана , добре че затворих и аз къситеи обърна платната, че сега не се знае къде ще спре ...
Казват че корекцийте при бичи тренд не били много дълбоки и така и стана ... всичко си е написано само да има кой да чете.
Така де - що не четете, казах ли ви аз???/това е несерьОзно, де - да не се хване сега някой да прави аналогии...
/
Сериозно: всеки гледа на различни графики, когато определя тренда /си/, затова казваме, че следва собствена стратегия.
Днес нямам много време за форумни анализи, но ще обърна внимание, че швейцарците нещо не могат да устискат на тренда, дето банката им го предначерта - да купуват евра, за да не губят при облагане на франковете си. Вече не зная колко може да продължи офанзивата им, но очаквах по-сериозен скок нагоре, предвид начертаният от банката таргет, въпреки, че нещата на валутните пазари се случват бавно.
"Анализатори на Citigroup коментират, че двойката EUR/CHF вероятно е достигнала повратна точка към момента, след като инвеститори, домакинства и корпорации, натрупали франкове като стабилна валута, сега ги заменят с евро, а банките в Швейцария облагат с такси депозитите във франкове. EUR/CHF нарасна до 1.2423 от около 1.2100 в четвъртък, следвайки позитивните за еврото коментари на управителя на ЕЦБ – Марио Драги. Те намалиха очакванията за бъдещи понижения на лихвените нива в еврозоната и подкрепиха еврото в кросовете му."
Има още много неща, които ми идват наум, но довечера. Аз си чакам при кабела 1.59-1,5920 и точно сега, когато не е в моята посока мога да кажа, че добавих към позицията си, а не да изчакам, когато тръгне сигурно надолу и да се изцепя, за да покажа, че много ги разбирам нещата.
Няма човек, който да разбира пазарите - това е истина, или - ако има такъв, то той едва ли пише във форуми. Не искам да обидя хората тук, защото днес може да ги "разбираме", а утре - да тръгнат в другата посока и точно това става в хаотичните пазарни отношения: няма как те да подлежат на поставянето им в рамка. Важно е да определим правилно степента на риска и да намалим максимално желанието си за бързи печалби.
Успехи!
Между другото - пак погледнах швейцарците - те ме опровергават, така че - анализът горе е доста неточен, да се извиня.Last edited by зарата; 17.01.2013, 11:20.If something inspires you, follow it! Henry Ford
Коментар
-
Първоначално изпратено от hristo72 Разгледай мнениеМдааа от сутринта го мътеха и ето каква стана , добре че затворих и аз къситеи обърна платната, че сега не се знае къде ще спре ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от FidoDidoo Разгледай мнениеАко пробив 1.3335 и после 1.3360 ще отиде до 1.3460 поне
Казват че корекцийте при бичи тренд не били много дълбоки и така и стана ... всичко си е написано само да има кой да чете.Last edited by hristo72; 17.01.2013, 11:01.
Коментар
Коментар