IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив до 26.03.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ТАТО Разгледай мнение
    Благодарско сега да видим ке излезе ли и тя

http://www.investor.bg/forum/showthr...=13852&page=10
    ПОЗДРАВЛЕНИЯ ЗА ТАТО!!!

Коментар

• Улисани в анализи, никой не пише във форума
      П.П. ТАТО гоУем си

Коментар

• Първоначално изпратено от Дон Карлос Разгледай мнение
        Да честитим на ТАТО закриването на позицията му!

EUR/USD - дълга 50 К от 1,3272, лимит 1,3353. Профит - $ 405.

Поздравления, ТАТО, неотразим си!
        Благодарско сега да видим ке излезе ли и тя

http://www.investor.bg/forum/showthr...=13852&page=10
        Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате

Коментар

• ТАТО

Да честитим на ТАТО закриването на позицията му!

EUR/USD - дълга 50 К от 1,3272, лимит 1,3353. Профит - $ 405.

Поздравления, ТАТО, неотразим си!

Коментар

• Първоначално изпратено от tarantulata Разгледай мнение
            не съм, щото пуснах къси в евро/йена и долар/йена но иначе наистина си мисля,че тъй ще стане

пп, много скоро ще разберем, мине ли 1,3390/1,34 отпада сценария
            Някой търгува ли EUR/CHF че там ми е много интересна картинката ... с какъв маржин е лота там?

Коментар

• Как са търговците?
              А спекулантите?
              Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Първоначално изпратено от hristo72 Разгледай мнение
                По-добре недеййййй ...
                не съм, щото пуснах къси в евро/йена и долар/йена но иначе наистина си мисля,че тъй ще стане

пп, много скоро ще разберем, мине ли 1,3390/1,34 отпада сценария

Коментар

• Първоначално изпратено от tarantulata Разгледай мнение
                  сега от тук къси 1,32
                  По-добре недеййййй ...

Коментар

• От да чета - взех че се хеджирах то па замря
                    Парите не ме вълнуват. Те ме успокояват!

Коментар

• ECB says risks to economic outlook remain on the downside, monthly bulletin echoes Draghi's policy statement. No significant Euro reaction.

Roesler says Germany is willing to pay the price to save the Euro, won't accept a weakening Euro. $EURUSD rises above 1.3300 on comments.

German Economy Minister Roesler says markets regaining trust in the Euro, says Germany has gone through the crisis the best in the Euro.

dailyfx.com

Коментар

• сега от тук къси 1,32

Коментар

Мдааа от сутринта го мътеха и ето каква стана , добре че затворих и аз къситеи обърна платната, че сега не се знае къде ще спре ...

Казват че корекцийте при бичи тренд не били много дълбоки и така и стана ... всичко си е написано само да има кой да чете.

Така де - що не четете, казах ли ви аз??? /това е несерьОзно, де - да не се хване сега някой да прави аналогии.../

Сериозно: всеки гледа на различни графики, когато определя тренда /си/, затова казваме, че следва собствена стратегия.

Днес нямам много време за форумни анализи, но ще обърна внимание, че швейцарците нещо не могат да устискат на тренда, дето банката им го предначерта - да купуват евра, за да не губят при облагане на франковете си. Вече не зная колко може да продължи офанзивата им, но очаквах по-сериозен скок нагоре, предвид начертаният от банката таргет, въпреки, че нещата на валутните пазари се случват бавно.

"Анализатори на Citigroup коментират, че двойката EUR/CHF вероятно е достигнала повратна точка към момента, след като инвеститори, домакинства и корпорации, натрупали франкове като стабилна валута, сега ги заменят с евро, а банките в Швейцария облагат с такси депозитите във франкове. EUR/CHF нарасна до 1.2423 от около 1.2100 в четвъртък, следвайки позитивните за еврото коментари на управителя на ЕЦБ – Марио Драги. Те намалиха очакванията за бъдещи понижения на лихвените нива в еврозоната и подкрепиха еврото в кросовете му."

Има още много неща, които ми идват наум, но довечера. Аз си чакам при кабела 1.59-1,5920 и точно сега, когато не е в моята посока мога да кажа, че добавих към позицията си, а не да изчакам, когато тръгне сигурно надолу и да се изцепя, за да покажа, че много ги разбирам нещата.

Няма човек, който да разбира пазарите - това е истина, или - ако има такъв, то той едва ли пише във форуми. Не искам да обидя хората тук, защото днес може да ги "разбираме", а утре - да тръгнат в другата посока и точно това става в хаотичните пазарни отношения: няма как те да подлежат на поставянето им в рамка. Важно е да определим правилно степента на риска и да намалим максимално желанието си за бързи печалби.

Успехи!

Между другото - пак погледнах швейцарците - те ме опровергават, така че - анализът горе е доста неточен, да се извиня.
                          Last edited by зарата; 17.01.2013, 11:20.
                          If something inspires you, follow it! Henry Ford

Коментар

Мдааа от сутринта го мътеха и ето каква стана , добре че затворих и аз къситеи обърна платната, че сега не се знае къде ще спре ...
                            1.3600 след 3-4 дни

Коментар

• Първоначално изпратено от FidoDidoo Разгледай мнение
                              Ако пробив 1.3335 и после 1.3360 ще отиде до 1.3460 поне

Казват че корекцийте при бичи тренд не били много дълбоки и така и стана ... всичко си е написано само да има кой да чете.
                              Last edited by hristo72; 17.01.2013, 11:01.

Коментар

• Ако пробив 1.3335 и после 1.3360 ще отиде до 1.3460 поне

Коментар

Working...
                                X