IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив до 26.03.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
    Аз кога съм бил Финансова горила, ти си си мислел че Мирковците растат в магазина за кренвирши
    Цъъъъъъъ
    Не си в час !!!
    Тя династията на МИРКОВЦИТЕ е късна !!!
    РЕДА е на пазара от многооооо преди !!!
    Ще черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!

Коментар

Ееей, пичове.... Да ви кажа. До момента бях в среща с доставчик на електроенергия на свободния пазар. От мен да знаете!!! Токът няма да поевтинее със свободен пазар по български
      Я разправи !!!!
      Може и на лични !!!
      Да не ти обади 30 стинки???

Коментар

• Първоначално изпратено от garbac Разгледай мнение
        Според вас вятъра на юг ли ще задуха
        Няма юг - само север, но както ти каза колегата - до последно ще изглежда обратното... при нормално 2 посоки на движение, ФЕД иска да ни изтръска и в трите
        Мнението ми не е препоръка за вземане на инвестиционно решение.

Коментар

• На всеки от вас ние предоставяме сумата от 200$.

Бездепозитен форекс брокер

Здравейте, Попаднах на брокер, който дава капитал за управление. Търгувате с чужди пари и получавате % от печалбата. За какво става въпрос.
          Регистрирате се за участие в инвестиционната програма тук: http://invest.fxstart.org/r306578
          Кликате на „регистрация”, след което си попълвате данните, а в полето „промо код” пишете fmoney:

Дават ви 200$ (ако не въведете промо кода ще ви дадат 100$) и започвате да търгувате с тях. Ще получите 20% от печалбата която реализирате. На втория етап ще ви дадат 500$, също ще получите 20% от реализираната печалба. За да преминете на трети етап трябва да направите 150$. На третия етап ще ви дадат 700$ като ще получите 1/3 от печалбата. За да преминете в четвърти етап трябва да направите 280$. На четвърти етап ще ви дадат 5000$. Като 50% от печалбата е за вас. За да минете в пети етап трябва да направите 2500$. На пети етап ще ви дадат 20000$, като отново 50% от печалбата е за вас. Ако преминете и този етап ще ви дадат до 100000$.
          Сайтът е на руски, а по мои наблюдения доста малко хора тук владеят езика, затова съм готов да помагам с каквото мога, а в замяна ще ми станете реферали
          Добавете се в скайп fmoney.info довечера в 20 часа ще има презентация
          аз знам че нищо не знам, но другите и това не знаят

Коментар

• Първоначално изпратено от garbac Разгледай мнение
            Според вас вятъра на юг ли ще задуха
            ще задуха но само да не ни издуха преди това ... американците са майстори на "лъжливите" движения ...
            Last edited by hristo72; 31.01.2013, 16:58.

Коментар

• Според вас вятъра на юг ли ще задуха

Коментар

• Първоначално изпратено от DidoDinev Разгледай мнение
                Пичове, не искам да ви се меся или да ви плаша, но тука има един с ник "mirkata", който се подвизава САМО в темата за Меком . Питам се дали е възможно това да е духът на отгледаното от РЕДА същество, което си е отишло по Коледа, но все още пише от позицията на инсайдър в темата за силистренската Родопа.....

Коментар

Аз кога съм бил Финансова горила, ти си си мислел че Мирковците растат в магазина за кренвирши
                  Пичове, не искам да ви се меся или да ви плаша, но тука има един с ник "mirkata", който се подвизава САМО в темата за Меком . Питам се дали е възможно това да е духът на отгледаното от РЕДА същество, което си е отишло по Коледа, но все още пише от позицията на инсайдър в темата за силистренската Родопа.....

Коментар

• Първоначално изпратено от REDA Разгледай мнение
                    Прай той,,,,
                    Ко праише щеше да е ФИНАНСОВА ГОРИЛА,
                    а виж го, че още е само ШЕБЕК !!!

Коментар

• Ееей, пичове.... Да ви кажа. До момента бях в среща с доставчик на електроенергия на свободния пазар. От мен да знаете!!! Токът няма да поевтинее със свободен пазар по български

Коментар

• Първоначално изпратено от VBT Разгледай мнение
                        Stay short дет му викат
                        стоя само да не ме боцнат с някоя игла нагоре до стопа ...

Коментар

• Първоначално изпратено от BatSvetlio Разгледай мнение
                          Не само, че е у парите МАМУНА ами и ЯКО кинъу праи
                          Прай той,,,,
                          Ко праише щеше да е ФИНАНСОВА ГОРИЛА,
                          а виж го, че още е само ШЕБЕК !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от REDA Разгледай мнение
                            7777 за ДАКСА
                            и ШЕБЕКА влезе у парите !!!
                            Не само, че е у парите МАМУНА ами и ЯКО кинъу праи

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                              Това не е истинската безработица. В последно време в Германия масово се принуждават работещите да преминават на 4 часов работен ден или някаква друга форма на непълна заетост! А този който е на 4 часов работен ден пак си се води зает по стъкмистическите данни!
                              Тая информация за Дойчебанк която си дал в темата за златото е много сериозна

Коментар

• 7777 за ДАКСА
                                и ШЕБЕКА влезе у парите !!!

Коментар

Working...
                                X