Първоначално изпратено от FidoDidoo
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX (архив до 26.03.2013 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеНема.
КажиТова което аз построих , вие не може даже да го боядисате
Коментар
-
Първоначално изпратено от ТАТО Разгледай мнениеТАТО ке открие една къса на еврак/долар малко преди ДАУ да се опита да пробие върха 14198 от 2007 ,стопа ке бъде ако направи Дау връх над него а таргето ма е срам да напиша засега че ке ме помислите за изкуфел
КажиАко един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Първоначално изпратено от iivanoff Разгледай мнениеами разбрах ама като гледам мисля че няма днес да си изпълни целите
индикаторите ми се затварят един по един и целта почти се постига ... до Н4 стигнахме ... това е нормално, но не достатъчно! Щом на дневна сме още за нагоре... има мегдан! и няма да е днес
в послено време ми правят впечатление няколко нови неща в алгоритмите на ФЕД и едното е, че големите движения се пазят за последния момент...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеЧунчев, у кой хотел топеше мъдури във Велинград, че нещо ми се ходи за 2-3 дни и се чудя къде?Ще черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ТАТО Разгледай мнениечестито ви 14К при Дау
Are dawnАко един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Първоначално изпратено от DidoDinev Разгледай мнениеИмах предвид, че днеска каквото беснее - беснее и оттам се потапяме.
индикаторите ми се затварят един по един и целта почти се постига ... до Н4 стигнахме ... това е нормално, но не достатъчно! Щом на дневна сме още за нагоре... има мегдан! и няма да е днес
в послено време ми правят впечатление няколко нови неща в алгоритмите на ФЕД и едното е, че големите движения се пазят за последния момент...Last edited by iivanoff; 01.02.2013, 17:52.Мнението ми не е препоръка за вземане на инвестиционно решение.
Коментар
-
Първоначално изпратено от iivanoff Разгледай мнениеЗа дълбокото гмуркане е още раничко ... малко по-късно... може би понеделник ще е ?.... сега гледам че са обрали пак стоповете
Коментар
-
Първоначално изпратено от DidoDinev Разгледай мнениеДа, обаче туй ще му е... оттам гмуркане... дълбоко....
Мнението ми не е препоръка за вземане на инвестиционно решение.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнениеВ лещен няма поле. пътя е от бетон като козирка над пропаста. и няма други широки улици. трябва да търсиш някъде по покрайнините на селото. сандански е страхотно и със страхотна градска градина и главна. по добре иди там. 131 лв за двойна стая 4 звезден.
Ае, че оспамихме темата
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеЕ кво да излизам, отивам да си натопля кокалитеДо селцата верно може да се отиде. С джипка съм така че мое и на полето да паркирам
Коментар
Коментар