IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив до 26.03.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от FidoDidoo Разгледай мнение
    Май няма да има 1.37
    Ето ти 1.37 - чакай 1.38
    Мнението ми не е препоръка за вземане на инвестиционно решение.

Коментар

• Говедата са полудели....

тая йена докъде ли ще я наритат??

Коментар

• Прибрах 130 пипа от къс Кабел,а Е/Паунд изби рибите.Луда работа.

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
          Нема.
          Кажи
          ОК таргето е 1,0737
          Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате

Коментар

• Първоначално изпратено от ТАТО Разгледай мнение
            ТАТО ке открие една къса на еврак/долар малко преди ДАУ да се опита да пробие върха 14198 от 2007 ,стопа ке бъде ако направи Дау връх над него а таргето ма е срам да напиша засега че ке ме помислите за изкуфел
            Нема.
            Кажи
            Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• ТАТО ке открие една къса на еврак/долар малко преди ДАУ да се опита да пробие върха 14198 от 2007 ,стопа ке бъде ако направи Дау връх над него а таргето ма е срам да напиша засега че ке ме помислите за изкуфел

Коментар

• Първоначално изпратено от iivanoff Разгледай мнение
                ами разбрах ама като гледам мисля че няма днес да си изпълни целите

индикаторите ми се затварят един по един и целта почти се постига ... до Н4 стигнахме ... това е нормално, но не достатъчно! Щом на дневна сме още за нагоре... има мегдан! и няма да е днес

в послено време ми правят впечатление няколко нови неща в алгоритмите на ФЕД и едното е, че големите движения се пазят за последния момент...
                Аз затова отивам на бар, да правят квот искат тия мазнюги от ФЕД

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                  Чунчев, у кой хотел топеше мъдури във Велинград, че нещо ми се ходи за 2-3 дни и се чудя къде?
                  Ще черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от ТАТО Разгледай мнение
                    честито ви 14К при Дау
                    Mersi.
                    Are dawn
                    Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Първоначално изпратено от DidoDinev Разгледай мнение
                      Имах предвид, че днеска каквото беснее - беснее и оттам се потапяме.
                      ами разбрах ама като гледам мисля че няма днес да си изпълни целите

индикаторите ми се затварят един по един и целта почти се постига ... до Н4 стигнахме ... това е нормално, но не достатъчно! Щом на дневна сме още за нагоре... има мегдан! и няма да е днес

в послено време ми правят впечатление няколко нови неща в алгоритмите на ФЕД и едното е, че големите движения се пазят за последния момент...
                      Last edited by iivanoff; 01.02.2013, 17:52.

Коментар

• честито ви 14К при Дау

Коментар

• Първоначално изпратено от iivanoff Разгледай мнение
                          За дълбокото гмуркане е още раничко ... малко по-късно... може би понеделник ще е ?.... сега гледам че са обрали пак стоповете
                          Имах предвид, че днеска каквото беснее - беснее и оттам се потапяме.

Коментар

• Първоначално изпратено от DidoDinev Разгледай мнение
                            Да, обаче туй ще му е... оттам гмуркане... дълбоко....

За дълбокото гмуркане е още раничко ... малко по-късно... може би понеделник ще е ?.... сега гледам че са обрали пак стоповете

Коментар

• Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнение
                              В лещен няма поле. пътя е от бетон като козирка над пропаста. и няма други широки улици. трябва да търсиш някъде по покрайнините на селото. сандански е страхотно и със страхотна градска градина и главна. по добре иди там. 131 лв за двойна стая 4 звезден.
                              Не ми се ходи на Австрийския. Нямам много пари за харчене
                              Ае, че оспамихме темата

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                                Е кво да излизам, отивам да си натопля кокалите До селцата верно може да се отиде. С джипка съм така че мое и на полето да паркирам
                                В лещен няма поле. пътя е от бетон като козирка над пропаста. и няма други широки улици. трябва да търсиш някъде по покрайнините на селото. сандански е страхотно и със страхотна градска градина и главна. по добре иди там. 131 лв за двойна стая 4 звезден.

Коментар

Working...
                                X