If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Дона е прав че е по-добре да оставиш машината да реши кога да затвори иначе се намесва фактора - "Лакомия" а тя е пагубна...
Стоп на обратно не местя така че това с лакомията не е проблем по-скоро идеята да не ползвам трейлинг стоп е да не позволявам случайни движения да ме изкарват от позиция.
Здравей, помисли за следното: поставяш трейлинг стоп на подходящо отстояние, да речем в рамките на сегашния стоп лос. Така при всяко движение надолу ще увеличаваш потенциалния профит, а пълзящият стоп в крайна сметка ще затвори позицията на по-добра цена. При сполучливо "поведение" на позицията, можеш да коригираш пълзящия стоп, когато капацитетът му се поизчерпи.
Премисли добре предложението, погледни от своя гледна точка! Така можеш да местиш и лимита надолу безконечно, до самозатваряне.
Успех!
Аз горе-долу правя същото местя си стоп-а когато пазара тръгне в моята посока рядко играя и с твърд таргет. Пълзящите стопове ги няма като опция на моята платформа в момента то и не пълзящи профит стопове напрактика няма ама това е друга тема.
Като цяло идеята е да си местя стоп-а малко над зоните на съпротива/ подкрепа а не просто на определен брой пипсове от цената. По този начин съм сигурен че когато ми удари стоп-а пазара ще тръгне в грешна на моята посока.
Аз на последък почвам да си мисля дали не е разумно да играя с наресщна поръчка вместо стоп но за сега ми се вижда много сложно да го направя така.
В общи линий още доизкусорявам някой неща по системката си а тя между другото си е доста проста такава така че винаги има място за до управяне на правилата.
[QUOTE=bnight;1059387082]E аз съм с профит стоп няма проблем да ходи където си иска търпение е моята игра.[/QUOTE
Здравей, помисли за следното: поставяш трейлинг стоп на подходящо отстояние, да речем в рамките на сегашния стоп лос. Така при всяко движение надолу ще увеличаваш потенциалния профит, а пълзящият стоп в крайна сметка ще затвори позицията на по-добра цена. При сполучливо "поведение" на позицията, можеш да коригираш пълзящия стоп, когато капацитетът му се поизчерпи.
Премисли добре предложението, погледни от своя гледна точка! Така можеш да местиш и лимита надолу безконечно, до самозатваряне.
начи земай си парата и не се лакоми, че и гапа в неделя се не знае къв ще е. Ама щом си така яко къс, смятай ще изхвърчи до на майната си на север, даже може още днес
E аз съм с профит стоп няма проблем да ходи където си иска търпение е моята игра.
къс съм и ме сърбят ръчичките с тия 2 хилядарки на профит точно преди петък вечер Ама ще чакам търпеливо пък каквото ще да стане.
начи земай си парата и не се лакоми, че и гапа в неделя се не знае къв ще е. Ама щом си така яко къс, смятай ще изхвърчи до на майната си на север, даже може още днес
Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!
Ако си дълъг на Е/$ то тогава ще светне 1.32. Обаче ако си къс, то най вероятно добрите данни ще предизвикат риск апетит и борсите ще скочат и хоп Еврака ще набъбне
къс съм и ме сърбят ръчичките с тия 2 хилядарки на профит точно преди петък вечер Ама ще чакам търпеливо пък каквото ще да стане.
Коментар