IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив до 26.03.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• айде дъното е направено не стигна до 1.3340 както си мислех ще последва още един лек спад към 1.3370 и отива коня у барата нагоре другата седмица

Коментар

• Първоначално изпратено от hristo72 Разгледай мнение
      Дона е прав че е по-добре да оставиш машината да реши кога да затвори иначе се намесва фактора - "Лакомия" а тя е пагубна...
      Стоп на обратно не местя така че това с лакомията не е проблем по-скоро идеята да не ползвам трейлинг стоп е да не позволявам случайни движения да ме изкарват от позиция.
      http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана

Коментар

• Дона е прав че е по-добре да оставиш машината да реши кога да затвори иначе се намесва фактора - "Лакомия" а тя е пагубна...

За себе си установих че е по-добре да поставя стоп или лимит ордер от колкото да пускам поръчка по пазара .
        Last edited by hristo72; 08.02.2013, 16:59.

Коментар

• Първоначално изпратено от bvg Разгледай мнение
          това големите акули са го знаели още час преди новината, ако не и вчера,
          така че не търси логика при новините
          логика и форекс - кой каза вчера че са продали новината за срещата на ЕС за бюджета до 2020г а днес ще си я купят обратно.

Коментар

• време е за малко дълги

Коментар

• Първоначално изпратено от bnight Разгледай мнение
              Tърговски баланс -38.70 Милиярда при прогноза от -46 Милиарда.

Само аз ли чакам 1.32 да светне на екраните ни днес ?
              това големите акули са го знаели още час преди новината, ако не и вчера,
              така че не търси логика при новините

Коментар

• Първоначално изпратено от Дон Карлос Разгледай мнение
                Здравей, помисли за следното: поставяш трейлинг стоп на подходящо отстояние, да речем в рамките на сегашния стоп лос. Така при всяко движение надолу ще увеличаваш потенциалния профит, а пълзящият стоп в крайна сметка ще затвори позицията на по-добра цена. При сполучливо "поведение" на позицията, можеш да коригираш пълзящия стоп, когато капацитетът му се поизчерпи.
                Премисли добре предложението, погледни от своя гледна точка! Така можеш да местиш и лимита надолу безконечно, до самозатваряне.

Успех!
                Аз горе-долу правя същото местя си стоп-а когато пазара тръгне в моята посока рядко играя и с твърд таргет. Пълзящите стопове ги няма като опция на моята платформа в момента то и не пълзящи профит стопове напрактика няма ама това е друга тема.

Като цяло идеята е да си местя стоп-а малко над зоните на съпротива/ подкрепа а не просто на определен брой пипсове от цената. По този начин съм сигурен че когато ми удари стоп-а пазара ще тръгне в грешна на моята посока.

Аз на последък почвам да си мисля дали не е разумно да играя с наресщна поръчка вместо стоп но за сега ми се вижда много сложно да го направя така.

В общи линий още доизкусорявам някой неща по системката си а тя между другото си е доста проста такава така че винаги има място за до управяне на правилата.
                http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана

Коментар

• bnight

[QUOTE=bnight;1059387082]E аз съм с профит стоп няма проблем да ходи където си иска търпение е моята игра.[/QUOTE

Здравей, помисли за следното: поставяш трейлинг стоп на подходящо отстояние, да речем в рамките на сегашния стоп лос. Така при всяко движение надолу ще увеличаваш потенциалния профит, а пълзящият стоп в крайна сметка ще затвори позицията на по-добра цена. При сполучливо "поведение" на позицията, можеш да коригираш пълзящия стоп, когато капацитетът му се поизчерпи.
                  Премисли добре предложението, погледни от своя гледна точка! Така можеш да местиш и лимита надолу безконечно, до самозатваряне.

Успех!

Коментар

• Първоначално изпратено от markus Разгледай мнение
                    При aud/usd се получи, демек новината си се отрази как си трябва, ама eur/usd ....... то там си цирка си е цирк
                    Аз за това вече не я барам тая двойка, живо тото е там.
                    Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!

Коментар

• Първоначално изпратено от maistora878 Разгледай мнение
                      ако така праволинейно ставаше от новини досега да сме всички милионери
                      При aud/usd се получи, демек новината си се отрази как си трябва, ама eur/usd ....... то там си цирка си е цирк

Коментар

• Първоначално изпратено от Jason_Thorn Разгледай мнение
                        начи земай си парата и не се лакоми, че и гапа в неделя се не знае къв ще е. Ама щом си така яко къс, смятай ще изхвърчи до на майната си на север, даже може още днес
                        E аз съм с профит стоп няма проблем да ходи където си иска търпение е моята игра.

Коментар

къс съм и ме сърбят ръчичките с тия 2 хилядарки на профит точно преди петък вечер Ама ще чакам търпеливо пък каквото ще да стане.
                          начи земай си парата и не се лакоми, че и гапа в неделя се не знае къв ще е. Ама щом си така яко къс, смятай ще изхвърчи до на майната си на север, даже може още днес
                          Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!

Коментар

• Първоначално изпратено от Jason_Thorn Разгледай мнение
                            Ако си дълъг на Е/$ то тогава ще светне 1.32. Обаче ако си къс, то най вероятно добрите данни ще предизвикат риск апетит и борсите ще скочат и хоп Еврака ще набъбне
                            къс съм и ме сърбят ръчичките с тия 2 хилядарки на профит точно преди петък вечер Ама ще чакам търпеливо пък каквото ще да стане.

Коментар

• само на мен ли ми се вижда прилика между 4-часова графика на франк/долар от 04.01.2013-11.01.2013 и сегашната ситуация на евро/долар на 4-часова

Коментар

Tърговски баланс -38.70 Милиярда при прогноза от -46 Милиарда.

Само аз ли чакам 1.32 да светне на екраните ни днес ?
                                ако така праволинейно ставаше от новини досега да сме всички милионери

Коментар

Working...
                                X