Първоначално изпратено от hristo72
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX (архив до 26.03.2013 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от BatSvetlio Разгледай мнениеДобрутро! Ще пробвам аз един дълъг еврак - вход .3215, стоп .3179, таргет за днес .3299. Имам чувство че German GDP, LTRO REPAYMENT, IFO ще ни бутат в тая посока. Да видим!
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеДобро утро айде майсторския ден днес-да не го оплескамеВсяка краткосрочна спекулация е потенциална дългосрочна инвестиция.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ExtraRange Разгледай мнениеСлед думата Кажи-,е изречение,възможно поучение към тито от твоя страна.Народа яко се е изнервил.Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко
Коментар
-
Първоначално изпратено от ExtraRange Разгледай мнениеАнди,по-гот ли ти става,ако се присмееш?Кажи-ей,момче,тук може да потънеш яко,отивай,плащай и учи!технически съм грамотен отвсякъде.фундаментално се ослушвам кво мъдрят по умните от мен глави,като,АНОН,ФОРЕКС МАСТЕРА,КАРАИВАНОВ,ДОН КАРЛОС И Т.Н и не се цупя ако ме майтапят.
с две думи казвам,като не знаеш А да не питаш за Я ,че става смешно
П.С моите закачки с Тито не са твоя Работа.ТИ УЧИ. ДА СТАВАШ ХОРА.АЗ ПРАКТИКУВАМ ОТ ДОСТА ГОДИНИ.УСПЕШНО ,ЗАСЕГАмомче ще казваш на хлапето си ЙОРДЕК
Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко
Коментар
-
Първоначално изпратено от ТАТО Разгледай мнениеаз съм ТАТО а не ТИТО
ТИТО е диктатор за разлика от ТАТО
http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%99%...B8%D1%82%D0%BE
Тито, пита за фрактали.то как може да питаш за фрактали и да се ръчкаш у форекса...ама,като се замисля.то кой ли си гледа работатавсеки се пъха навсякъде
аз примерно се пъхам в политиката.като се знам ква съм др...някак не съм почнал да налагам и да ме баннат не знам
Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко
Коментар
-
Първоначално изпратено от REDA Разгледай мнениеE квот решиш!!!
Аз на тебе съм ти дал пълен картбланш !!!:и си забравих работата
иначе индексите не ги забравям и озито.еврото го дебна ама то се оплеска като прасе пред парламент...аха аха да окаже подкрепа...амаИма стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко
Коментар
-
Първоначално изпратено от ExtraRange Разгледай мнениеТито от Грейт Бритн,ако ползваш МТ-индикатори-Бил Уйлямс-фрактали.
ТИТО е диктатор за разлика от ТАТО
http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%99%...B8%D1%82%D0%BEТова което аз построих , вие не може даже да го боядисате
Коментар
-
Първоначално изпратено от andi Разгледай мнениеНе мой така РЕДЕсамо дългарани при индексите.иначе ще тръгна против себе си и току виж съм се превърнал в ЖИУОТНО
п.с дано, Емиле
Аз на тебе съм ти дал пълен картбланш !!!:Ще черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!
Коментар
Коментар