Биковете се събудиха
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX (архив до 26.03.2013 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от vavas Разгледай мнениеЗа истински дълги може да говорим само след 1.3135Last edited by hristo72; 11.03.2013, 23:22.
Коментар
-
Първоначално изпратено от vavas Разгледай мнениеЗа истински дълги може да говорим само след 1.3135
Коментар
-
Първоначално изпратено от kotara22 Разгледай мнениепроба къси сас стоп на 30.26 за 27
Според мен минем ли отново 3070-80 ще отложим късите ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от andi Разгледай мнениемай май познаSome people act stupid, some people don't act (ಠ_ಠ)
Коментар
-
Първоначално изпратено от c1tss Разгледай мнениеEUR/USD май май като гледам ще се качи на 1.302..Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко
Коментар
-
Първоначално изпратено от playmen Разгледай мнениеДобро утро,вижте това
http://www.telegraph.co.uk/finance/c...la-Merkel.html
Този път удара е точно в "ДИАФРАГМАТА"
Коментар
-
Първоначално изпратено от c1tss Разгледай мнениеТака , Възможно ли е Китай нарочно да се бъзика с инфлацията ? с цел да се скочи долара ? някой който да е в час .. идеи? / уча "скапана" политология , и бихте ми помогнали много , понеже 1 от първите неща който те учат е да се доверяваш на интуицията / Благодаря.Парите не ме вълнуват. Те ме успокояват!
Коментар
-
Първоначално изпратено от hari55 Разгледай мнение11 март. Германската партия AFD се обяви за премахване е на паричния съюз в Еврозоната преди да се направят по-големи щети. Въвеждането на еврото е фатална грешка, която застрашава благосъстоянието на Германия считат от AFD. Партията се застъпва за премахване на единната валута и за връщане на германската марка. Според проведена анкета от ZDF, около 65 % от германците считат, че еврото е вредно, а 49 % са на мнение, че Германия трябва да излезе от ЕС.
Лошо котков топката е крива! внимателно с дългите евра да няма 10 фигури шишове надолу.
това ще бъде най скъпата валута,което ще доведе до смешен износ по малко работни места и т.н.
в Германия луди няма.освен да четеш и мисли
ае мюзик http://www.youtube.com/watch?v=iSf_cs4-E-IИма стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко
Коментар
-
11 март. Германската партия AFD се обяви за премахване е на паричния съюз в Еврозоната преди да се направят по-големи щети. Въвеждането на еврото е фатална грешка, която застрашава благосъстоянието на Германия считат от AFD. Партията се застъпва за премахване на единната валута и за връщане на германската марка. Според проведена анкета от ZDF, около 65 % от германците считат, че еврото е вредно, а 49 % са на мнение, че Германия трябва да излезе от ЕС.
Лошо котков топката е крива! внимателно с дългите евра да няма 10 фигури шишове надолу.
Коментар
Коментар