Първоначално изпратено от ТАТО
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX (архив до 26.03.2013 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Ех..... мечти мечи....... Ти днес видя ли к'во IFO изкараха от Бундесрепубликата? Има да чЕкашшш........
Първоначално изпратено от stone kold Разгледай мнениесега да резнат рейтинга на германияАй сиктир, аман от "специалисти"
Коментар
-
Живнала темата,гледам,което е много добре.Според мен е важно едно:да не следваме нечии "стратегии",това вече го обсъждахме.Зная също,че не трябва да се носим и с "тълпата".Накрая-най-важното,което препоръчват добрите трейдъри-да се участва с малка част от сметката.Колко е малка обаче тая "малка" част- дали 5%,дали 7-8%-всеки сам решава.
Браво на Тато-много силно отиграване и точно в подходящият момент-опитът си казва думата.
Това,което сега мисля,че в момента цените тестват МА50на седмична,но определено МА50 все още не е тръгнала нагоре,за да очакваме, че ще пресече МА200 скоро,когато се образува т.нар.-златен кръст и определящи ще са бичите настроения.И отново се сещам,че по-трудно е обратното пресичане:при падащи цени и покачваща се МА50,което вече обсъждах от септември 2011.Настоящото движение е по-лекото-
покачващите се цени пресичат отдолу понижаващата се МА50 на седмична
Това казват разбира се анализаторите,а ние само правим интерпретациите си и вземаме решения,а анализаторите стоят отстрани,защото нямат необходимите средства,за да работят като милионери,примерно.Още повече,че на другите времеви графики нещата не стоят така,както казвам горе.
Успех!
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеНадке, ти оная лошата надка ли си или друга???
пп. а сега да видим Дау какво ше риче на дейли е на линийката от 18.10 през 6.11Last edited by ТАТО; 23.11.2012, 20:44.Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате
Коментар
-
Първоначално изпратено от FidoDidoo Разгледай мнениеНещо не ми излезнаха сметките. Американците не трябваше ли вече да са затворили?
http://trader.benchmark.bg/UserFiles...20Holidays.pdfТова което аз построих , вие не може даже да го боядисате
Коментар
-
Първоначално изпратено от FidoDidoo Разгледай мнениеНещо не ми излезнаха сметките. Американците не трябваше ли вече да са затворили?Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко
Коментар
-
Първоначално изпратено от kotara22 Разгледай мнениеКотю си наля един шот уискенци....наздраве ТатоТова което аз построих , вие не може даже да го боядисате
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nadia_Ivanova Разгледай мнениеПрощавай, но само ако го гледаш, бива. Почнеш ли и да го ЧУВАШ, работата не отива на добре...
Между другото, не това беше въпросът.
Коментар
-
Първоначално изпратено от rado 42 Разгледай мнениеМисля , че най-добрия преподавател е пазара. Звучи клиширано , но е факт. Но условията му са - като гледаш , да виждаш . А като започнеш и да го чуваш - работата отива от добре на по-добре
Между другото, не това беше въпросът.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kotara22 Разгледай мнениеКотю си наля един шот уискенци....наздраве Тато
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nadia_Ivanova Разгледай мнениеХм, какво му е лошото да поискаш мерките?
И добрият преПОДАВАтел цена няма...
Коментар
Коментар