Късо Даксче от 7308, стоп -7345, ТП-6716
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX (архив до 26.03.2013 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Nadia_Ivanova Разгледай мнениеHemilio, между другото, той е Пътю Тъпанчев
Ей как се измени техниката за има няма 15-20г.Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Първоначално изпратено от titogb Разгледай мнениеа бе тия решиха ли съдбата на гърциямолим?айде нема нужда
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nadia_Ivanova Разгледай мнениеС пълното съзнание, че е твърде възможно да бъркам... Ето какво ми се яви!
Лекият петрол ще стигне до 88.07 и после ще падне до около 87.50. после отново ще тръгне нагоре.
Коментар
-
Първоначално изпратено от skorpio Разгледай мнениеCrude е сладък, а Brent е карашик мармалад, щото е от различни находища с различно качество, тоест зависимостта е във вкуса
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nadia_Ivanova Разгледай мнениеЩо ли нямам в моята платформа Brent? Пропуск непростимий! Мата космата, I'm begging you, разясни на простото зависимостта и как да я следи...Не спори с ГЛУПАК! Ще те свали на нивото си и ще те бие с опит.
私は最高のトレーダーだ
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеИма Между Crude и Brent. Гаранция!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nadia_Ivanova Разгледай мнение. Чудя се дали има някаква закономерност, дето все още не съм я открила?
Коментар
-
Грешка, грешка... Да подчертаваш грешките на хората... Грешен подход! Хората не искат за знаят за грешките си, искат да чуят колко прави са били, но съдбата ги е прецакала.
Това в кръга на майтапа. В интерес на истината, от три месеца насам търгувам само с петрол и нямам нито една отрицателна сделка. Обаче, не смея да залагам на широко. Чета ви коментарите, но само за валута се разправя. И аз стигнах до извода, че новините от Бл. Изт. са важни, но американците май не се съобразяват много с тях. Спекулират си всеки божи ден. Чудя се дали има някаква закономерност, дето все още не съм я открила?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nadia_Ivanova Разгледай мнение(Учителката)Ха, не гледай, там няма нищо написано!
(Главният герой) Имаше! Аз го написах, ама кой го е забърсал, не знам...
Не че нещо, ама само олиото гледам и няма да откажа съвети...Първоначално изпратено от Nadia_Ivanova Разгледай мнение6969, с удоволствие бих те поканила
Дон Карлос, благодаря за отговора, но шамарът беше точно от евро/долар - на злополучния 13 септември. Чета най-различни анализи, някои твърдят че щяло да стигне 1.34 в началото на 2013. На мен ми прави впечатление, че не разните графики определят тренда, а политическите събития. Големите промени винаги са след някакви новини. Конкретно за петрола, понеже с него търгувам и го следя непрекъснато, можеш винаги да разбереш накъде ще тръгне.
Онзи ден ме разсмя, но го подминах това твое самочувствие.
На всеки му е простено..... 1 път.
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
Наде няма се притесняваш на Фътю Тъпанчев и аз съм фен
За олиото за което питаш-най добре следи от близо новините в близкия исток и ще си наясно с посокатаАко един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
Коментар