IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив до 26.03.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Късо Даксче от 7308, стоп -7345, ТП-6716

Коментар

• Първоначално изпратено от Nadia_Ivanova Разгледай мнение
      Hemilio, между другото, той е Пътю Тъпанчев
      Наде,тъй ми се е чуло,понеже на времето ги слушах на аудио касета на стар касетофон
      Ей как се измени техниката за има няма 15-20г.
      Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Първоначално изпратено от titogb Разгледай мнение
        а бе тия решиха ли съдбата на гърция
        е как за всеки крък майбах и яхта от италия и контейнер милка да не страдат дълго време
        молим?айде нема нужда

Коментар

С пълното съзнание, че е твърде възможно да бъркам... Ето какво ми се яви!
          Лекият петрол ще стигне до 88.07 и после ще падне до около 87.50. после отново ще тръгне нагоре.
          колко барела тъгуваш на сделка и какъв левер използваш

Коментар

• а бе тия решиха ли съдбата на гърция

Коментар

• С пълното съзнание, че е твърде възможно да бъркам... Ето какво ми се яви!
              Лекият петрол ще стигне до 88.07 и после ще падне до около 87.50. после отново ще тръгне нагоре.

Коментар

• Първоначално изпратено от skorpio Разгледай мнение
                Crude е сладък, а Brent е карашик мармалад, щото е от различни находища с различно качество, тоест зависимостта е във вкуса
                Честно, скорпи, разсмя ме! Мотото ти е един път!

Коментар

• Hemilio, между другото, той е Пътю Тъпанчев

Коментар

Що ли нямам в моята платформа Brent? Пропуск непростимий! Мата космата, I'm begging you, разясни на простото зависимостта и как да я следи...
                    Crude е сладък, а Brent е карашик мармалад, щото е от различни находища с различно качество, тоест зависимостта е във вкуса
                    Не спори с ГЛУПАК! Ще те свали на нивото си и ще те бие с опит.
                    私は最高のトレーダーだ

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                      Има Между Crude и Brent. Гаранция!
                      Що ли нямам в моята платформа Brent? Пропуск непростимий! Мата космата, I'm begging you, разясни на простото зависимостта и как да я следи...

Коментар

. Чудя се дали има някаква закономерност, дето все още не съм я открила?
                        Има Между Crude и Brent. Гаранция!

Коментар

• Анон, не се смей, че смехът понякога солен излиза.

Коментар

• Грешка, грешка... Да подчертаваш грешките на хората... Грешен подход! Хората не искат за знаят за грешките си, искат да чуят колко прави са били, но съдбата ги е прецакала.
                            Това в кръга на майтапа. В интерес на истината, от три месеца насам търгувам само с петрол и нямам нито една отрицателна сделка. Обаче, не смея да залагам на широко. Чета ви коментарите, но само за валута се разправя. И аз стигнах до извода, че новините от Бл. Изт. са важни, но американците май не се съобразяват много с тях. Спекулират си всеки божи ден. Чудя се дали има някаква закономерност, дето все още не съм я открила?

Коментар

(Учителката)Ха, не гледай, там няма нищо написано!
                              (Главният герой) Имаше! Аз го написах, ама кой го е забърсал, не знам...
                              Не че нещо, ама само олиото гледам и няма да откажа съвети...
                              Първоначално изпратено от Nadia_Ivanova Разгледай мнение
                              6969, с удоволствие бих те поканила
                              Дон Карлос, благодаря за отговора, но шамарът беше точно от евро/долар - на злополучния 13 септември. Чета най-различни анализи, някои твърдят че щяло да стигне 1.34 в началото на 2013. На мен ми прави впечатление, че не разните графики определят тренда, а политическите събития. Големите промени винаги са след някакви новини. Конкретно за петрола, понеже с него търгувам и го следя непрекъснато, можеш винаги да разбереш накъде ще тръгне.
                              Що така? Нали петролът е лесен за търгуване?

Онзи ден ме разсмя, но го подминах това твое самочувствие.
                              На всеки му е простено..... 1 път.

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                                Мамун-това са митове и легенди вече.Днес минах за 2-3 мин. интервю

Наде няма се притесняваш на Фътю Тъпанчев и аз съм фен

За олиото за което питаш-най добре следи от близо новините в близкия исток и ще си наясно с посоката
                                Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

Working...
                                X