IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив до 26.03.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• ТАТО,
    днес е вторник.....има го усукват как си щат 2929 ........ 3030

Коментар

• Първоначално изпратено от REDA Разгледай мнение
      ТАТО(дръто) тя се прави на умряла ЛИСИЦА
      таз КАКА и само като врътне дрътия мазен, и с един
      финт го е довелякла доп 1,2926 курсо !!!
      малко трудно ке бъде бай Ред да слезе под вчерашното дънце 2943
      Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате

Коментар

• Първоначално изпратено от 6969 Разгледай мнение
        ТАТО,

до кукузела караме до 3030.....
        Малко е позакъсняло еврото да расте заради Гърция.Имайки предвид, че новината за траншовете беше ясна още вчера. Детайлите бяха новото. Ще се разбере все пак днес, ще е интересно

....

Коментар

• Първоначално изпратено от ТАТО Разгледай мнение
          що бре бай Ред ти скивай на Н4 че младата Стамбена кака веке почти сдаде фронта а дрътата пак на Н4 е на 3311 и пази засега кУрсо от таргето ми 3333
          ТАТО(дръто) тя се прави на умряла ЛИСИЦА
          таз КАКА и само като врътне дрътия мазен, и с един
          финт го е довелякла доп 1,2926 курсо !!!
          Ще черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!

Коментар

• ТАТО,

до кукузела караме до 3030.....

Коментар

• vhk

Първоначално изпратено от vhk Разгледай мнение
              Здравей, Доне !Преди време се запознах с твоята система на търговия която силно ме заинтригува .Продължаваш ли да я ползваш?И ако не те затруднява да постнеш позициите си в момента.Успех ти желая!
              Нямам отворени позиции, нямам акаунти, отдавна не търгувам на спота, а по друг начин. Десетки пъти съм отговарял на подобни въпроси, бъди така добър да намериш писаното - по-бързо се чете, отколкото се пише, поне за мене е така.
              Успех!

ПП. Всъщност поддържам акаунт, чрез който търгувам много рядко индекси, фючърси, суровини.

Коментар

ТАТО(дръто) смятах сабахле, но повече от
                1,3107 не мога да ги докарам до към
                края на месеца,,,,,
                що бре бай Ред ти скивай на Н4 че младата Стамбена кака веке почти сдаде фронта а дрътата пак на Н4 е на 3311 и пази засега кУрсо от таргето ми 3333
                Last edited by ТАТО; 27.11.2012, 10:27.

Коментар

• Първоначално изпратено от ТАТО Разгледай мнение
                  Реде извикай нящо барем тръгне към твойто 1,33333333333333
                  ТАТО(дръто) смятах сабахле, но повече от
                  1,3107 не мога да ги докарам до към
                  края на месеца,,,,,

Коментар

• Първоначално изпратено от Дон Карлос Разгледай мнение
                    Не съм цитирал точно по памет и малко съм посбъркал. Ето точната схема на орязване на пенсиите в Гърция /цитат от в. 24 часа/:

"
                    Пенсиите между 1000 и 1500 евро ще бъдат намалени с 5%, а тези между 1500 и 2000 евро с 10%. Пенсиите над 2000 евро пък ще бъдат намалени с 15%. Всички допълнителни суми, които до момента са отпускани за празниците, ще бъдат спрени. Законопроект предвижда и заплатите на военни, лекари и съдии да бъдат орязани до 30%. "
                    горките гърци
                    каква ли тотална мизерия щеше да бъде в България ако и тук се вземаха такива пенсии и заплати.горките хорица да им помогнем.поне 20-30 години да взимат хората такива пенсии после, КРИЗА
                    Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

Добрю ютрю

To въпроса е колко от пенсиите са над 1000 евра.
                      Не съм виждал подобна информация, но си мисля,
                      че поне едно 80-85 процента са под 1000 евро.
                      То не, че са малко де,,,,тука на Балканите,,,,,
                      Реде извикай нящо барем тръгне към твойто 1,33333333333333

Коментар

Не съм цитирал точно по памет и малко съм посбъркал. Ето точната схема на орязване на пенсиите в Гърция /цитат от в. 24 часа/:

"
                        Пенсиите между 1000 и 1500 евро ще бъдат намалени с 5%, а тези между 1500 и 2000 евро с 10%. Пенсиите над 2000 евро пък ще бъдат намалени с 15%. Всички допълнителни суми, които до момента са отпускани за празниците, ще бъдат спрени. Законопроект предвижда и заплатите на военни, лекари и съдии да бъдат орязани до 30%. "
                        http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=1646780

Коментар

• REDA

Първоначално изпратено от REDA Разгледай мнение
                          Добрю ютрю

"

Коментар

Когато преди около 2 седмици гръцкият парламент приемаше пакет от рестриктивни мерки, орязаха и пенсиите. Ето какво беше орязването:
                            - пенсии до 1000 евро не се пипат.
                            - от 1000 до 1999 евро се намаляват с 5%
                            - над 2000 евро се намаляват с 10%.

Когато прочетох това, дълго време не можех да повярвам на очите си. Това са огромни пенсии! Става дума за евро, а не долари. Това е стандарт, който не само съперничи на американския, но май го бие!
                            Здравей, Доне !Преди време се запознах с твоята система на търговия която силно ме заинтригува .Продължаваш ли да я ползваш?И ако не те затруднява да постнеш позициите си в момента.Успех ти желая!

Коментар

Когато преди около 2 седмици гръцкият парламент приемаше пакет от рестриктивни мерки, орязаха и пенсиите. Ето какво беше орязването:
                              - пенсии до 1000 евро не се пипат.
                              - от 1000 до 1999 евро се намаляват с 5%
                              - над 2000 евро се намаляват с 10%.

Когато прочетох това, дълго време не можех да повярвам на очите си. Това са огромни пенсии! Става дума за евро, а не долари. Това е стандарт, който не само съперничи на американския, но май го бие!
                              Добрю ютрю

Коментар

• Гледах прес-конференцията ....пазара не реагира...засега,а може би е реагирал вече.Казват че темата с фалита на Гърция е отиграна.Обикновенно американците почват войните през пролетта...Чудя се дългосрочно къде да заложа
                                Животът е дар от бога за изживяване, а не план за изпълнение!

Коментар

Working...
                                X