If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Малко е позакъсняло еврото да расте заради Гърция.Имайки предвид, че новината за траншовете беше ясна още вчера. Детайлите бяха новото. Ще се разбере все пак днес, ще е интересно
Здравей, Доне !Преди време се запознах с твоята система на търговия която силно ме заинтригува .Продължаваш ли да я ползваш?И ако не те затруднява да постнеш позициите си в момента.Успех ти желая!
Нямам отворени позиции, нямам акаунти, отдавна не търгувам на спота, а по друг начин. Десетки пъти съм отговарял на подобни въпроси, бъди така добър да намериш писаното - по-бързо се чете, отколкото се пише, поне за мене е така.
Успех!
ПП. Всъщност поддържам акаунт, чрез който търгувам много рядко индекси, фючърси, суровини.
Не съм цитирал точно по памет и малко съм посбъркал. Ето точната схема на орязване на пенсиите в Гърция /цитат от в. 24 часа/:
"
Пенсиите между 1000 и 1500 евро ще бъдат намалени с 5%, а тези между 1500 и 2000 евро с 10%. Пенсиите над 2000 евро пък ще бъдат намалени с 15%. Всички допълнителни суми, които до момента са отпускани за празниците, ще бъдат спрени. Законопроект предвижда и заплатите на военни, лекари и съдии да бъдат орязани до 30%. "
горките гърци
каква ли тотална мизерия щеше да бъде в България ако и тук се вземаха такива пенсии и заплати.горките хорица да им помогнем.поне 20-30 години да взимат хората такива пенсии после, КРИЗА
Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко
To въпроса е колко от пенсиите са над 1000 евра.
Не съм виждал подобна информация, но си мисля,
че поне едно 80-85 процента са под 1000 евро.
То не, че са малко де,,,,тука на Балканите,,,,,
Реде извикай нящо барем тръгне към твойто 1,33333333333333
Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате
Не съм цитирал точно по памет и малко съм посбъркал. Ето точната схема на орязване на пенсиите в Гърция /цитат от в. 24 часа/:
"
Пенсиите между 1000 и 1500 евро ще бъдат намалени с 5%, а тези между 1500 и 2000 евро с 10%. Пенсиите над 2000 евро пък ще бъдат намалени с 15%. Всички допълнителни суми, които до момента са отпускани за празниците, ще бъдат спрени. Законопроект предвижда и заплатите на военни, лекари и съдии да бъдат орязани до 30%. "
"
Когато преди около 2 седмици гръцкият парламент приемаше пакет от рестриктивни мерки, орязаха и пенсиите. Ето какво беше орязването:
- пенсии до 1000 евро не се пипат.
- от 1000 до 1999 евро се намаляват с 5%
- над 2000 евро се намаляват с 10%.
Когато прочетох това, дълго време не можех да повярвам на очите си. Това са огромни пенсии! Става дума за евро, а не долари. Това е стандарт, който не само съперничи на американския, но май го бие!
Здравей, Доне !Преди време се запознах с твоята система на търговия която силно ме заинтригува .Продължаваш ли да я ползваш?И ако не те затруднява да постнеш позициите си в момента.Успех ти желая!
Когато преди около 2 седмици гръцкият парламент приемаше пакет от рестриктивни мерки, орязаха и пенсиите. Ето какво беше орязването:
- пенсии до 1000 евро не се пипат.
- от 1000 до 1999 евро се намаляват с 5%
- над 2000 евро се намаляват с 10%.
Когато прочетох това, дълго време не можех да повярвам на очите си. Това са огромни пенсии! Става дума за евро, а не долари. Това е стандарт, който не само съперничи на американския, но май го бие!
Добрю ютрю
Ще черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!
Гледах прес-конференцията ....пазара не реагира...засега,а може би е реагирал вече.Казват че темата с фалита на Гърция е отиграна.Обикновенно американците почват войните през пролетта...Чудя се дългосрочно къде да заложа
Животът е дар от бога за изживяване, а не план за изпълнение!
Коментар