If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
дясно-мислещия,
измисли ли 3050 или да го докараме поне до 3000 пак
Аха. Да ти кажа още го мисля за нагоре. Бавят, струват, ама истината е, че долара много ще го бият следващите година-две, по всички фронтове. Сипа държи ли 1400 си е за бай отсякъде.
Само за да приключим с темата. Вчера баща ми ми разказа след толкова години, защо 6-7 години живя далеч от нас, точно когато ми беше най-необходим като дете. Гадна комунистическа сволач, хвани единия и го хвърли върху другия. И какво от това? Може би нашите синове и дъщери ще ги изринат, а може би не? Може би пък най-накрая българите ще спрем да се интересуваме от политика????
И все пак дай алтернатива някаква де. Тва всички са маскари, никак не върви вече
От кой най-много ги е страх БСП - кой най-много плюят червените бабички по кафета и опашки - така се ориентирайте.
Аз знам кой е това и знам защо ги е страх... ЗАЩОТО АКО ДОЙДЕ ЩЕ ГИ ИЗМЕТЕ КАТО ГНИДИ.
"Luck is what happens when preparation meets opportunity"
Seneca
Само за да приключим с темата. Вчера баща ми ми разказа след толкова години, защо 6-7 години живя далеч от нас, точно когато ми беше най-необходим като дете. Гадна комунистическа сволач, хвани единия и го хвърли върху другия. И какво от това? Може би нашите синове и дъщери ще ги изринат, а може би не? Може би пък най-накрая българите ще спрем да се интересуваме от политика????
И все пак дай алтернатива някаква де. Тва всички са маскари, никак не върви вече
Тебе пък кво ти е направила Ирина Бокова? Нито е замесена в някакъв скандал, нито заема кой знае колко важен пост. Просто една церемониална фигура. Че и сган била... Аз лично познавам български ветерани от ООН от "онова време" и мога да кажа, че са големи пичове. А и организацията си има един малко тежък аристократично-номенклатурен привкус (всички там са си платени церемониал-майстори)
От мен по-дясно мислещ трудно ще намериш в България, но толкова по темата.
Изобщо това не беше ли за Форекс? За глупостите си има клоака "Политика", бягайте там ако ви напъва.
Това всеки сам решава за себе си. Аз ще кажа само че за комунисти или комунистически издънки (разбирай "подмолно овладяно" "дясно" пространство) аз не бих гласувал и ако сте БЪЛГАРИ, не ви съветвам и вас.
Да ти припомня само един друг такъв "заслужил деятел" на спорта - Иван Славков, дето и на видео го изтипосаха как иска подкуп и го и изключиха, е още го помнят тук в чужбина и още сме предмет на подигравки колко сме корумпирани.
ТАКИВА ЛИ КОМУНИСТИЧЕСКИ ЦЪРВУЛИ ДА НИ ПРЕДСТАВЯТ ПРЕД СВЕТА!!!?!!?!
ДОЛУ ТАЯ СГАН И ЗАКОН ЗА ЛУСТРАЦИЯТА Е НУЖЕН.
кажи за кого? другото е вятър и мъгла.боко е ясен и предните са ясни и по предните.....с тия предни и по предни изясних ли се и аз или да се доизяснявам
Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко
Че и СДС веке няма Казувай, за кой да гласуваме!!! Светльо Витков????
Това всеки сам решава за себе си. Аз ще кажа само че за комунисти или комунистически издънки (разбирай "подмолно овладяно" "дясно" пространство) аз не бих гласувал и ако сте БЪЛГАРИ, не ви съветвам и вас.
Да ти припомня само един друг такъв "заслужил деятел" на спорта - Иван Славков, дето и на видео го изтипосаха как иска подкуп и го и изключиха, е още го помнят тук в чужбина и още сме предмет на подигравки колко сме корумпирани.
ТАКИВА ЛИ КОМУНИСТИЧЕСКИ ЦЪРВУЛИ ДА НИ ПРЕДСТАВЯТ ПРЕД СВЕТА!!!?!!?!
Аха, начи Калинка не можем, казваш... Ами другарката Бокова с какво е по- нещо така от "Калинка", мен, теб или леля Хълза от улицата, ще ми отвориш ли очите, че аз не съм наясно?!
Те нея видиш ли откъде според теб я знаят като "нещо си" изобщо?
Или Бат'ти Бойко, дето стана кмет с обещание за завод за преработка на опадъци, а сега е и Премиер, пък заводът още липсва??!!!
Някакви осезаеми ПОСТИЖЕНИЯ да виждаш?!
Щото с Европари от батко на батко да напраим една магистрала и да ги УСВОИМ не ми мяза малко!!!
Че и СДС веке няма Казувай, за кой да гласуваме!!! Светльо Витков????
Коментар