IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив до 26.03.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
    Кажи поне човеко де!!! Мое и на лични! На никой няма да кажа
    двуметров с мустаци и свири на китара ако не е той на
    затвори ли дакса
    Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

• Първоначално изпратено от skitalo Разгледай мнение
      то всичкото е по темата, ама ще сте го разбрали едва след няколко години.

А е лесно за смятане, ма няма кой да се поинтересува.

Както и да е. Спирам - няма смисъл, а и аз поне съм далеч, к'во да се ядосвам, за мен и семейството ми - опции бол - 3 гражданства.

Успех на форекса пичове и чао.
      Кажи поне човеко де!!! Мое и на лични! На никой няма да кажа

Коментар

• то всичкото е по темата, ама ще сте го разбрали едва след няколко години.

А е лесно за смятане, ма няма кой да се поинтересува.

Както и да е. Спирам - няма смисъл, а и аз поне съм далеч, к'во да се ядосвам, за мен и семейството ми - опции бол - 3 гражданства.

Успех на форекса пичове и чао.
        "Luck is what happens when preparation meets opportunity"
        Seneca

Коментар

• Първоначално изпратено от andi Разгледай мнение
          дясно-мислещия,
          измисли ли 3050 или да го докараме поне до 3000 пак
          Аха. Да ти кажа още го мисля за нагоре. Бавят, струват, ама истината е, че долара много ще го бият следващите година-две, по всички фронтове. Сипа държи ли 1400 си е за бай отсякъде.
          Custodite sortem vestram

Коментар

Само за да приключим с темата. Вчера баща ми ми разказа след толкова години, защо 6-7 години живя далеч от нас, точно когато ми беше най-необходим като дете. Гадна комунистическа сволач, хвани единия и го хвърли върху другия. И какво от това? Може би нашите синове и дъщери ще ги изринат, а може би не? Може би пък най-накрая българите ще спрем да се интересуваме от политика????
            И все пак дай алтернатива някаква де. Тва всички са маскари, никак не върви вече
            От кой най-много ги е страх БСП - кой най-много плюят червените бабички по кафета и опашки - така се ориентирайте.

Аз знам кой е това и знам защо ги е страх... ЗАЩОТО АКО ДОЙДЕ ЩЕ ГИ ИЗМЕТЕ КАТО ГНИДИ.
            Seneca

Коментар

• Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнение
              Само ФОРЕКС, долу политиката!
              дясно-мислещия,
              измисли ли 3050 или да го докараме поне до 3000 пак
              Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

• Добре че пишете по темата. Хич не сте оспамили.
                Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!

Коментар

Може би пък най-накрая българите ще спрем да се интересуваме от политика????
                  Само ФОРЕКС, долу политиката!
                  Custodite sortem vestram

Коментар

ДОЛУ ТАЯ СГАН И ЗАКОН ЗА ЛУСТРАЦИЯТА Е НУЖЕН.[/B]
                    Само за да приключим с темата. Вчера баща ми ми разказа след толкова години, защо 6-7 години живя далеч от нас, точно когато ми беше най-необходим като дете. Гадна комунистическа сволач, хвани единия и го хвърли върху другия. И какво от това? Може би нашите синове и дъщери ще ги изринат, а може би не? Може би пък най-накрая българите ще спрем да се интересуваме от политика????
                    И все пак дай алтернатива някаква де. Тва всички са маскари, никак не върви вече

Коментар

• Тебе пък кво ти е направила Ирина Бокова? Нито е замесена в някакъв скандал, нито заема кой знае колко важен пост. Просто една церемониална фигура. Че и сган била... Аз лично познавам български ветерани от ООН от "онова време" и мога да кажа, че са големи пичове. А и организацията си има един малко тежък аристократично-номенклатурен привкус (всички там са си платени церемониал-майстори)
                      От мен по-дясно мислещ трудно ще намериш в България, но толкова по темата.
                      Изобщо това не беше ли за Форекс? За глупостите си има клоака "Политика", бягайте там ако ви напъва.
                      Custodite sortem vestram

Коментар

Това всеки сам решава за себе си. Аз ще кажа само че за комунисти или комунистически издънки (разбирай "подмолно овладяно" "дясно" пространство) аз не бих гласувал и ако сте БЪЛГАРИ, не ви съветвам и вас.

Да ти припомня само един друг такъв "заслужил деятел" на спорта - Иван Славков, дето и на видео го изтипосаха как иска подкуп и го и изключиха, е още го помнят тук в чужбина и още сме предмет на подигравки колко сме корумпирани.

ТАКИВА ЛИ КОМУНИСТИЧЕСКИ ЦЪРВУЛИ ДА НИ ПРЕДСТАВЯТ ПРЕД СВЕТА!!!?!!?!

ДОЛУ ТАЯ СГАН И ЗАКОН ЗА ЛУСТРАЦИЯТА Е НУЖЕН.
                        кажи за кого? другото е вятър и мъгла.боко е ясен и предните са ясни и по предните.....с тия предни и по предни изясних ли се и аз или да се доизяснявам

Коментар

Че и СДС веке няма Казувай, за кой да гласуваме!!! Светльо Витков????
                          Това всеки сам решава за себе си. Аз ще кажа само че за комунисти или комунистически издънки (разбирай "подмолно овладяно" "дясно" пространство) аз не бих гласувал и ако сте БЪЛГАРИ, не ви съветвам и вас.

Да ти припомня само един друг такъв "заслужил деятел" на спорта - Иван Славков, дето и на видео го изтипосаха как иска подкуп и го и изключиха, е още го помнят тук в чужбина и още сме предмет на подигравки колко сме корумпирани.

ТАКИВА ЛИ КОМУНИСТИЧЕСКИ ЦЪРВУЛИ ДА НИ ПРЕДСТАВЯТ ПРЕД СВЕТА!!!?!!?!

ДОЛУ ТАЯ СГАН И ЗАКОН ЗА ЛУСТРАЦИЯТА Е НУЖЕН.

НОВ БАРДАК СЪС СТАРИ ПАЧАВРИ НЕ СТАВА !!!!
                          Last edited by skitalo; 27.11.2012, 19:19.
                          Seneca

Коментар

Казувай, за кой да гласуваме!!!
                            Въпросът ми е сериозен.

Коментар

Аха, начи Калинка не можем, казваш... Ами другарката Бокова с какво е по- нещо така от "Калинка", мен, теб или леля Хълза от улицата, ще ми отвориш ли очите, че аз не съм наясно?!

Те нея видиш ли откъде според теб я знаят като "нещо си" изобщо?

Или Бат'ти Бойко, дето стана кмет с обещание за завод за преработка на опадъци, а сега е и Премиер, пък заводът още липсва??!!!

Някакви осезаеми ПОСТИЖЕНИЯ да виждаш?!

Щото с Европари от батко на батко да напраим една магистрала и да ги УСВОИМ не ми мяза малко!!!
                              Че и СДС веке няма Казувай, за кой да гласуваме!!! Светльо Витков????

Коментар

• Скитало....щобре какво стана дане въведоха военен режимв Бг.....кажи направо от какво дасе паьим....докато можем .....че да бягаме
                                Животът е огледало.....усмихвай се

Коментар

Working...
                                X