If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Добра вечер!! Гледам на молитви сте го ударили веке
Според както сочи науката ТА пробив на 1.3143-1.3170 нивото ни изпраща на нива 1.42,
1. В момента имаме пробита вратна линия на глава с рамене на дневна
2. пробита нагоре и тествана отгоре линия на низходящият тренд,
3. образуване на фигура чаша с дръжка която при пробив на споменатите нива1.3143 ще потвърди възходящият тренд.
4. на 1.3151 е 38 фибо на спада.
Други мнения.
стопа дългосрочно е под дръжката на чашата 1.2850, а и под низходящата трендлиния.
Закрих го т'ва преди малко с 8% профит - да еба и простотията - ще спим и утре ще му мислим. Не ми харесва на това ниво дет' влезнах - ама азиацтите са тъпи парчета. Или на 1693 или на 1713 ще се влиза пак, аз се набих "на никъде" кат' Руса офца
Първоначално изпратено от East West InternationalРазгледай мнение
Здравейте сладури, има ли инвестиций
Има късане на нерви - преди малко влязох на 1698 злато - много съм прост - бях си казал, че шъ влизам там на 1693 или на 1680 ( ако стигне ), ама да не се "мина".
Бързата сврака с 2-та крака ся шъ вися 2 дена сигурно за 100% да се изкарат или ще стана дългосрочен златар
Ъъъ ... хеджирал съм с 2 валути, както казва Асенката и ако падне, шъ ударят стоповете ТР там. Ама ме яд колко съм прост.
Днес по едно и също време получавам два мейла. Един от "Брокер Стар" с които ме уведомяват, че предлагат коледен бонус 50$ без изискване на какъвто и да е депозит, само разкриване на реална сметка. Втория от "Адмирал Маркетс" с абсолютно същото предложение, само че бонуса е 50€.
Някои получил ли е подобни мейли? Тва няква измама ли?
Коментар