Първоначално изпратено от 6969
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX (архив до 26.03.2013 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от rookie trader Разгледай мнениеАз пък късо от 1.2950 с плитко стопче, колкото да осера днескашния профит.
Все си мисля , че от 1.2880 ше фръкне нагоре.
Коментар
-
Първоначално изпратено от c1tss Разгледай мнениеда изчакам ли до 1.300 или направо да пусна на 1.2980 късо :|Парите не ме вълнуват. Те ме успокояват!
Коментар
-
Първоначално изпратено от BatSvetlio Разгледай мнениеГледам, че съм му отвъртел шамарите на даксо на 8050, та че Фнимание.... Обявявам началото на кУрекцията
NO SIGNATURE FOUND
Коментар
-
Първоначално изпратено от kotara22 Разгледай мнениекои ще влезе дълги срещу такъв мощен тренд.... къде ще муе стопът а и с оглед на индексите
Коментар
-
Първоначално изпратено от kotara22 Разгледай мнениекои ще влезе дълги срещу такъв мощен тренд.... къде ще муе стопът а и с оглед на индексите
Коментар
-
Уважавам мнението и вижданията на всеки, но много от вас гонят вятъра. 770 пипа вълна без корекция, за какво се набивате в къси позиции(закъснението е голямо). Максимума които виждам е още 70-80 пипса я ги има я не. Много скоро ще затворим поне 3-4 възходящи дневни бара на графиката при евро - долар. Според мен вълната няма да е по малка от 250-300 пипса а като гледам колко хора са се запътили надолу дано да държат поне 400 пипсови стопове, което си е чисто безумие. (ПОСТА НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ТЪРГОВИЯ - ПРОСТО ИЗКАЗВАМ МНЕНИЕ.) Аз лично съм къс от 1-2942 но е за 14-15 пипса не повече.Който ме слуша фалира.
Коментар
Коментар