Първоначално изпратено от hristo72
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX (архив до 26.03.2013 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от ТАТО Разгледай мнениеНяма да има -само нагореГолемо отваряне
-първата минута с изтрел нагоре до 3189
пп.ТАТО мисли мисли два деня и накрая реши че ке бъде много глупаво да затвори дългата преди таргето 3434 щото започна последната активна седмица за годината и трендо требе даже да се усили.......... флага дет стана на М5 сочи 3260
Коментар
-
Първоначално изпратено от hristo72 Разгледай мнениеТато твоето мнение за понеделника какво е ... ще има ли изненадиГолемо отваряне
-първата минута с изтрел нагоре до 3189
пп.ТАТО мисли мисли два деня и накрая реши че ке бъде много глупаво да затвори дългата преди таргето 3434 щото започна последната активна седмица за годината и трендо требе даже да се усили.......... флага дет стана на М5 сочи 3260
Last edited by ТАТО; 16.12.2012, 20:15.Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате
Коментар
-
Първоначално изпратено от ТАТО Разгледай мнениекато нищо може един тест на върха 3138 отгоре и тогаз нагоре другата седмица както и на Дау 13094 тест отгоре
Коментар
-
Първоначално изпратено от hristo72 Разгледай мнениеНад 1.31 сме били в петък в 18:00 ... ниско 1.3106 високо 1.3140
П.П Еми сега погледнах графиката към 18 часа е било 1.3105, ако пак отворят като в четвъртък и петък това са си 49 пипа. То 20-25 пипа да върне пак е добреLast edited by FidoDidoo; 16.12.2012, 12:35.
Коментар
-
Първоначално изпратено от FidoDidoo Разгледай мнениеАз си мисля че към 18 часа бяха около 1.304... Трябва да погледна графиките
Коментар
-
Първоначално изпратено от FidoDidoo Разгледай мнениеМен ми се върти нещо в главата и се чудя дали да не го пробвам в понеделник. Четвъртък и петък, когато Лондон отвори ЕUR/USD върна на нивата на които е било предишния ден при затваряне на лондонската сесия, някой смята ли че и в понеделник ще върне до тези нива към 10 часа и след това пак на горе?
13.12.2012, 08:56
Начално
Цитат:
Първоначално изпратено от hristo72 Разгледай мнение
: EUR/USD is today opening London trading with a gap to previous European High at: 1.30528 Current level: 1.30829
source: NetDania Notify
13.дек. 08:00:00
Как го разбирате товаLast edited by hristo72; 15.12.2012, 21:52.
Коментар
-
Мен ми се върти нещо в главата и се чудя дали да не го пробвам в понеделник. Четвъртък и петък, когато Лондон отвори ЕUR/USD върна на нивата на които е било предишния ден при затваряне на лондонската сесия, някой смята ли че и в понеделник ще върне до тези нива към 10 часа и след това пак на горе?
Коментар
-
Първоначално изпратено от 6969 Разгледай мнение...бавно. но славно...а сега седни и изчисли малкото C.....
пп сега ше видим моа ли да направя гащите кафеви ...... ама от щастиеТова което аз построих , вие не може даже да го боядисате
Коментар
-
Първоначално изпратено от ТАТО Разгледай мнениетова съм го писал преди два деня ......много бавно се развива ситуациятапо последни сметки малко преди 3277 требе да затворя дългата
Коментар
Коментар