IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив до 26.03.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от hristo72 Разгледай мнение
    Така мислиш че ще отвори ли ...
    просто констатирах че започваме с гап, видях го с отварянето на пазара

Коментар

• Първоначално изпратено от bshopov Разгледай мнение
      гап нагоре
      Така мислиш че ще отвори ли ...

Коментар

• Първоначално изпратено от ТАТО Разгледай мнение
        Няма да има -само нагоре Големо отваряне -първата минута с изтрел нагоре до 3189
        пп.ТАТО мисли мисли два деня и накрая реши че ке бъде много глупаво да затвори дългата преди таргето 3434 щото започна последната активна седмица за годината и трендо требе даже да се усили .......... флага дет стана на М5 сочи 3260
        Не знам кое е по добре да затвориш и да търсиш нов вход или да си оставиш позицията да си стои докато достигне ТП който разбира се всеки си избира сам.

Коментар

• гап нагоре

Коментар

Тато твоето мнение за понеделника какво е ... ще има ли изненади
            Няма да има -само нагоре Големо отваряне -първата минута с изтрел нагоре до 3189
            пп.ТАТО мисли мисли два деня и накрая реши че ке бъде много глупаво да затвори дългата преди таргето 3434 щото започна последната активна седмица за годината и трендо требе даже да се усили .......... флага дет стана на М5 сочи 3260
            Last edited by ТАТО; 16.12.2012, 20:15.
            Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате

Коментар

като нищо може един тест на върха 3138 отгоре и тогаз нагоре другата седмица както и на Дау 13094 тест отгоре
              Тато твоето мнение за понеделника какво е ... ще има ли изненади

Коментар

Над 1.31 сме били в петък в 18:00 ... ниско 1.3106 високо 1.3140
                Да моя грешка, имах предвид 1.3140

П.П Еми сега погледнах графиката към 18 часа е било 1.3105, ако пак отворят като в четвъртък и петък това са си 49 пипа. То 20-25 пипа да върне пак е добре
                Last edited by FidoDidoo; 16.12.2012, 12:35.

Коментар

• Първоначално изпратено от FidoDidoo Разгледай мнение
                  Аз си мисля че към 18 часа бяха около 1.304... Трябва да погледна графиките
                  Над 1.31 сме били в петък в 18:00 ... ниско 1.3106 високо 1.3140

Коментар

• Аз си мисля че към 18 часа бяха около 1.304... Трябва да погледна графиките

Коментар

• Първоначално изпратено от FidoDidoo Разгледай мнение
                      Мен ми се върти нещо в главата и се чудя дали да не го пробвам в понеделник. Четвъртък и петък, когато Лондон отвори ЕUR/USD върна на нивата на които е било предишния ден при затваряне на лондонската сесия, някой смята ли че и в понеделник ще върне до тези нива към 10 часа и след това пак на горе?
                      Нивата на които е затворил Лондон си бяха около тези на които затвори пазата, но няма лошо да се пробва ...

13.12.2012, 08:56

Начално
                      Цитат:
                      Първоначално изпратено от hristo72 Разгледай мнение
                      : EUR/USD is today opening London trading with a gap to previous European High at: 1.30528 Current level: 1.30829

source: NetDania Notify

13.дек. 08:00:00
                      Как го разбирате това
                      Last edited by hristo72; 15.12.2012, 21:52.

Коментар

• Мен ми се върти нещо в главата и се чудя дали да не го пробвам в понеделник. Четвъртък и петък, когато Лондон отвори ЕUR/USD върна на нивата на които е било предишния ден при затваряне на лондонската сесия, някой смята ли че и в понеделник ще върне до тези нива към 10 часа и след това пак на горе?

Коментар

• USD/YPN е на мн интересни нива и е нямало движение при нея скоро. Скоро ще върне според мене..

Коментар

• като нищо може един тест на върха 3138 отгоре и тогаз нагоре другата седмица както и на Дау 13094 тест отгоре
                            Last edited by ТАТО; 14.12.2012, 21:08.

Коментар

• Първоначално изпратено от 6969 Разгледай мнение
                              ...бавно. но славно...а сега седни и изчисли малкото C.....
                              не моа веке съм пиян от щастие и най веке от червеното винце -давай ти помагай
                              пп сега ше видим моа ли да направя гащите кафеви ...... ама от щастие

Коментар

това съм го писал преди два деня ......много бавно се развива ситуацията по последни сметки малко преди 3277 требе да затворя дългата
                                ...бавно. но славно...а сега седни и изчисли малкото C.....

Коментар

Working...
                                X