If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Пичове, не съм писал от много време, но ви чета редовно. Включвам се само да обявя началото на коледните разпродажби Аз влизам къс Дакс с таргет 7200 минимум, което ще ми донесе към 70 % печалбица в сметката. Таргет хоризонт Q1 2013. We'll keep you posted!
добро утро
НАИВНИК
и трите дядо попе имам 3 сметки при три брокера.два български и един руски
и при мен е скъпо.затова влизам рядко и ако върви натам накъдето съм очаквал слагам подвижни търмъци и дремя
при сиповете ги усещам работите.не да се хваля.при дакса бера само тояги.добре,че имах подвижен тармък на късата там.нали видя какво стана.
СИП не скъсявам.дебна само дългите
Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко
ШЕБЕК пет минути преди 11:30 на 21.12.2012
ко шъ правиш??? БАНКЕТ ???
Ни щъ Аман от банкети. На мен, като на един непияч, ми дойдоха в повечко последните 3-4 седмици. Ще почетем скромно свършека на света и се разпускаме до Ивановден
Гърците някога изобщо били ли са в криза? Затова сега и нас ще ни научат как се живее и как , когато се живее правилно на гърба на другите , всички се грижат за теб когато ножът опре до кокала. И ще си ги кътаме , защото те ще са ни талисмана. Затова - дълги евра! /на демо съм!/
Дълги евра, да, но не затова.
Какъв възход бележи Гърция? В момента северна Гърция няма пари да си плати топлото. В 1 град вече затвориха всички училища, а сега и другите се подготвят да направят същото, защото не са им давани пари за парно. И това обратно изкупуване е тип изкупуваме книжа за Х милиарда, за да ни дадат още 2Х милиарда.
Гърците някога изобщо били ли са в криза? Затова сега и нас ще ни научат как се живее и как , когато се живее правилно на гърба на другите , всички се грижат за теб когато ножът опре до кокала. И ще си ги кътаме , защото те ще са ни талисмана. Затова - дълги евра! /на демо съм!/
по темата.двама колеги имам.те я карат на сервизи.прихванах
то мангали и то като МЮМЮНИ ама някой се обиждат,други трият
да не скъсяваш пак ей
Ъхъ, скъсих Дакс Малко шамари изядох. Ти некво CFD ли им търгуваш на S&P или перкаш директно на минита? Моят бъкет има CFD, ама много е скъпо за мижавия ми акаунт. Когато ме сърбят ръцете за S&P перкам през паяци. Лошото е че моат се трейдват само по време на сесията.
С Мирко хълца и се уригва цяла година ....А от Зюмбюлчо само 5 лукани и с тях надали ще си запушиш дупките по зъбите .....От Борко-Шарен най-добрия си направи едни цървули,че да не си капо в навечерието на Глобалния Крах (от 2014 г. нататък ....докъм 2020 г. изригванията ще са големи и на често ....) ...
ШАПКАРИНО чадо,
Нибиру дето го вещаеше де са загуби ба ????
Ще черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!
Не разбирам намигването и въпросът в началото , а и не ме интересуват , защото нямам интерес към отношения с мъже.
Аз сега навлизам във форекс-търговията се още съм на демо и се уча. Мога да се похваля с големи успехи в демото и ще потърся брокер ,но ако светът не свърши до тогава. Тъй като четох за лимитираните Order cancels other и за Stop Loss order, именно затова и въпросът ми беше към старите кучета , защото четох, четох и никъде не видях във форекс-жаргона тълкуване на твоите думи и не можах да си обясня какво точно означава една валута да поддаде малко над някакво ниво и дали трябва да се слагат стопове , или да се затваря на загуба , ако поддаде 100-200 пипса , защото виждам по графиките на демото, че за 15-20 минути са се правили и такива големи ралита , или ако поддаде повече , това е добре в рамките на деня,за което става въпрос?
Това ми беше конкретното питане , именно защото съм в началото и много неща сега ги уча.
Благодаря предварително.
Здравей, извинявай за късния отговор, но чак сега надникнах във форума. Въпросът ти заслужава изключително сериозно отношение, затова му обръщам специално внимание.
Проблемът не идва от това, че сега се учиш, нито от това, което си чел за ордерите, нито от каквото и да било, свързано с форекса /напр. някакъв форекс-жаргон, както допускаш/. Но проблем има. И той идва от явното ти неумение да четеш, с което провокираш голяма и ненужна дискусия и хабене на време.
Ето какво пише колегата marandi:
"Русото шъ го дебне за днес дали ще се подаде малко над 1.32 - т'ва само за днес и тогава да го перна с малко. Утре си е за утре - хихи"
Кратко, ясно, точно и коректно казано, макар и с опит за употреба на някакъв странен език.
Ето какъв е отговорът ти, като цитираш при това marandi:
"Дали пък няма "да поддаде" и по-нагоре, например - до 1.33, че и по-нагоре? Тогава какво ще правим? Стопове ли да слагаме, или да си скубем косите? Предполагам това не е препоръка? Успех!"
Надявам се, че все пак правиш разлика между двете думи -подаДе и поДДаде.
Напр. ако поддаде нещо, на което си стъпил, да речем талпа от скеле, можеш да се пребиеш.
А да се подаде нещо, означава, че се показва над определено ниво, плоскост, равнище. В случая да се подаде малко над 1.32, означава да стане 1.3210 или 1.3220. Тогава колегата marandi има намерение да отвори къса позиция от това ниво. Ясно като бял ден. А ти би могъл да отделиш 1-2 секунди да прочетеш по-внимателно написаното, вместо да четеш по диагонала и после да губиш толкова време в безмислени дискусии, както и за четене и търсене на тълкувание на несъществуващ форекс-жаргон.
И не обвинявай старите кучета. Те навярно не ти отговарят, защото са сащисани от въпроса ти.
С най-добри чувства и успех! Бих се радвал, ако съм ти бил полезен.
ПП. Използвам случая да апелирам към колегите, доста от които четат по диагонала, да проявят повече старание, защото това би им спестило много време, недоразумения и евентуално разочарования. Иначе за какво пишем, като не се четем един друг както трябва?
Коментар