IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив до 26.03.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от зарата Разгледай мнение
    Голяма психоза със завършека се получи...

наздраве и дано днес прага на дома ви да е прекрачен от човек , който да ви донесе щастието , здравето и успехите и през новата година /първата от следващият цикъл от 5126 години/
    Хайде хайрлия да е и само профит и здраве да има догодина до 1.6...

Коментар

• Първоначално изпратено от hristo72 Разгледай мнение
      Както казват в един руски форум, когато разбрали в Русия за края на света се зарадвали че ще отидат на по-добро място ... за нас важи същото май ...
      ...
      Голяма психоза със завършека се получи...

Винаги можем да сгрешим , ако опитаме да апроксимираме една кръгова представа за времето в линейна. именно това е необоримият недостатък, който не се отчита - на маркетинговия трик с "края на света", защото календарът на маите почива именно на кръговата представа , свързана с пореден 5126 годишен цикъл , който изтича на утрешната дата. така определени маркетинг-компании наистина правят сериозни пари , независимо и на гърба на много хора чрез масова психоза.
      все пак нашата представа за времето е линейна , т.е. - периодичността , била тя и от 5126 години няма как да е приложима към днешните ни разбирания за времето - безкрайно, необратимо, непреодолимо.
      наздраве и дано днес прага на дома ви да е прекрачен от човек , който да ви донесе щастието , здравето и успехите и през новата година /първата от следващият цикъл от 5126 години/
      If something inspires you, follow it! Henry Ford

Коментар

• Първоначално изпратено от valio1900 Разгледай мнение
        .....
        Да замениш злато за евро.... не звучи убедително.

Според мен последното е валидно в един единствен случай - само ако златото е във форма на кюлчета. всичко останало , което се търгува без да е в наличност - може да донесе печалба , ако има фундаментът си и се търгува в точният момент.
        Дори са възможни съвсем неразбираеми замени: в пустинята торба злато - срещу капка вода.
        никой , който не е бил в пустинята при определени условия, не би видял смисълът от подобна "губеща" размяна. точно обратно - тя не говори за здрав разум.
        If something inspires you, follow it! Henry Ford

Коментар

• Както казват в един руски форум, когато разбрали в Русия за края на света се зарадвали че ще отидат на по-добро място ... за нас важи същото май ...
          Таз свещ на 4Н евро дали ще е бича или не ... това дълбаене на едно място ми е познато от преди няколко дни ...

П.С. Пожелание за Дядо Коледа .. ако обичаш Дядо Коледа не ми оставяй подаръка под елхата можеш да го паркираш направо в гаража ...
          Attached Files
          Last edited by hristo72; 20.12.2012, 21:57.

Коментар

• Първоначално изпратено от ТАТО Разгледай мнение
            За прибиране на печалба от 6 г. даунтренд требе пробив на нивото 85.514 върха от 04.2011
            Технически ми е ясно какво горе-долу трябва да се случи . Питам Анон има ли друга фундаментална причина , освен печатането на пари. Щото се печати навсякъде поголовно !!

Коментар

• Първоначално изпратено от rado 42 Разгледай мнение
              Прибиране на печалби от 6 г. даунтренд или от 3м. ъптренд ??
              Туранагите кат продават йената срещу долара какво да ги правят тез долари после , продавай срещу евро ...

Коментар

• Първоначално изпратено от rado 42 Разгледай мнение
                За прибиране на печалба от 6 г. даунтренд требе пробив на нивото 85.514 върха от 04.2011
                Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
                  ... прибиране на печалби от йената....

Коментар

• Първоначално изпратено от typir Разгледай мнение
                    За ТАТО само ЦОЛА ДРАГОЙЧЕВА!
                    Е да ама Цола е няма веке

Коментар

• Е ти сега - тя си каза момичето че може да стане умна някой ден
                      пп. поне е естественна
                      Last edited by ТАТО; 20.12.2012, 21:14.

Коментар

• Първоначално изпратено от hristo72 Разгледай мнение
                        Карбовски съм сигурен че е бил надървен през цялото интервю и затуй се е покрил с одеялцето
                        http://vbox7.com/play:707c94a414
                        Тато много тъпа бе, то в първия момент може и да се получи нещо като евро след новините в 15:30 ама после ...[/QUOTE]
                        Е ти сега - тя си каза момичето че може да стане умна някой ден

Коментар

По скоро всеки ще се ослушва и няма да търгува Очаквам да е голям около 50 пипса дневния бар
                          пп. таз черната Златка дет казува че столицата на Румъния е Белгия голяма сладурана бря - че и висшистка става за компаньонка на ТАТО
                          http://vbox7.com/play:c3a6559b99&start=17&r=emb
                          ТАТО требе да си признае че е най первезната мадама за последните няколко месеца дет е виждал
                          Карбовски съм сигурен че е бил надървен през цялото интервю и затуй се е покрил с одеялцето
                          За ТАТО само ЦОЛА ДРАГОЙЧЕВА!

Коментар

• Карбовски съм сигурен че е бил надървен през цялото интервю и затуй се е покрил с одеялцето
                            http://vbox7.com/play:707c94a414[/QUOTE]

Тато много тъпа бе, то в първия момент може и да се получи нещо като евро след новините в 15:30 ама после ...

Коментар

• Първоначално изпратено от FidoDidoo Разгледай мнение
                              A EUR/USD е като русата или черната Златка с кредитна карта без лимит в Мола, разхожда се като лудо нагоре на доло, вече 2-ри ден

П.П ТАТО утре търговията как я виждаш. Май ще е умряла работа всеки ще празнува края на света.
                              По скоро всеки ще се ослушва и няма да търгува Очаквам да е голям около 50 пипса дневния бар
                              пп. таз черната Златка дет казува че столицата на Румъния е Белгия голяма сладурана бря - че и висшистка става за компаньонка на ТАТО
                              http://vbox7.com/play:c3a6559b99&start=17&r=emb
                              ТАТО требе да си признае че е най первезната мадама за последните няколко месеца дет е виждал
                              Last edited by ТАТО; 20.12.2012, 20:59.

Коментар

Златцето и сребърцето ги разпродават сякаш започва началото на края
                                A EUR/USD е като русата или черната Златка с кредитна карта без лимит в Мола, разхожда се като лудо нагоре на доло, вече 2-ри ден

П.П ТАТО утре търговията как я виждаш. Май ще е умряла работа всеки ще празнува края на света.
                                Last edited by FidoDidoo; 20.12.2012, 20:07.

Коментар

Working...
                                X